[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το όνειρο έσβησε νωρίς...(video)
Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Ουντινέζε «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ με δύο γκολ στο πρώτο 15λεπτο, ενώ από πέναλτι - ανακάλυψη στο 51' ο Ντόμιτσι διαμόρφωσε το 3-0


Βρέθηκε με την... πλάτη στον τοίχο πριν καλά-καλά ξεκινήσει τον ματς.

Τα γκολ του Ντανίλο στο 6' και ο κεραυνός του Φλόρο-Φλόρες στο 15' έδωσαν στην Ουντινέζε το εισιτήριο για την φάση των «16» του Europa League - πολύ πιο εύκολα απ' ότι και οι ίδιοι οι Ιταλοί περίμεναν.

Ο ΠΑΟΚ είχε την ευκαιρία να μειώσει και να μπει στο παιχνίδι για τα καλά στο 16', αλλά την κεφαλιά του Τσιρίλο σταμάτησε το αριστερό δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Το τελικό 3-0 διαμορφώθηκε με το «καλημέρα» του δευτέρου ημιχρόνου, από ένα πέναλτι το οποίο... φαντάστηκε ο διαιτητής της αναμέτρησης και εκτέλεσε εύστοχα ο Ντομίτσι.

Πιο στραβό ξεκίνημα δεν γινόταν...

Το ματς ξεκίνησε ζεστά και για τις δύο ομάδες. Για τους Ιταλούς ο Αμπτνί και ο Φαμπρίνι ήταν αρκετά δραστήριοι, προσπαθόντας να απειλήσουν με σουτ, ενώ για τους γηπεδούχους, ο Σαλπιγγίδης και ο Γιάννου ήταν οι παίκτες που έφταναν πιο εύκολα κοντά στον Χαντάνοβιτς.

Ό,τι σχέδια είχε όμως ο Μπόλονι πήγαν στα σκοπίδια, όταν στο 6' ο Ντανίλο εκμεταλλεύτηκε την αδυναμία του Αθανασιάδη να αμυνθεί και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Παρά το γρήγορο γκολ της Ουντινέζε ο κόσμος συνέχισε να τραγουδάει και να εμψυχώνει την ομάδα του, η οποία έδειχνε σαστισμένη.

Μάλιστα, ο εκνευρισμός φάνηκε όταν στο 11' ο Κρέσιτς έδιωξε λάθος πάνω στον Τσιρίλο, φάση από την οποία παραλίγο να σημειωθεί αυτογκόλ.

Το δεύτερο γκολ όμως για τον ΠΑΟΚ σημειώθηκε για τους Ιταλούς στο 15', όταν από κεραυνό του Φλόρο-Φλόρες η μπάλα καρφώθηκε στο δεξί παραθυράκι του Κρέσιτς.

Η απάντηση του Δικέφαλου του Βορρά, παραλίγο να ήταν άμεση, αλλά από την εκτέλεση κόρνερ του Γκαρσία η κεφαλιά του Τσιρίλο χτύπησε στο αριστερό δοκάρι της Ουντινέζε.

Στη συνέχεια, ούτε ο Μαλεζάς, ούτε ο Φλόρο-Φλόρες βρήκαν στόχο, ενώ όσο περνούσε η ώρα οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν όλο και περισσότερο μακριά από την περιοχή τους τον ΠΑΟΚ.

Το ημίχρονο τελικό έκλεισε με το σκορ να είναι στο 0-2, αφού και ο Γεωργιάδης στο 40' +2' είδε την προσπάθειά του να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Χαντάνοβιτς.

Τον αποτελείωσε από τα 11 βήματα

Και το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου όμως ήταν παρόμοιο με αυτό του πρώτου. Μόλις 5' λεπτά από την έναρξή του, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Χάγκεν... ανακάλυψε πέναλτι στο αλληλοτράβηγμα των Σνάουτσνερ - Φλόρο-Φλόρες.

Οι Ντόμιτσι δεν έχασε την ευκαιρία να σκοράρει και η Ουντινέζε εκεί τσέκαρε το εισιτήριο για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Από εκείνο το σημείο, η απογοήτευση ήταν «ζωγραφισμένη» στα... πόδια των παικτών του ΠΑΟΚ οι οποίοι προσπαθούσαν να φτάσουν έξω από την αντίπαλη περιοχή και να πετύχουν έστω ένα γκολ.

Οι Ιταλοί όμως είναι.. μετρ στη διαχείρηση τέτοιου σκορ και δεν επέτρεψαν στους γηπεδούχους να ελπίζουν σε τίποτα περισσότερο από το πολύ ζεστό χειροκρότημα των φίλων της ομάδας, που ηταν δίπλα στους παίκτες μετά το σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΠΑΟΚ (Μπόλονι): Κρέσιτς, Σνάουτσνερ (Αποστολόπουλος 53'), Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σταφυλίδης (Γεωργιάδης 31'), Γκαρσία, Λάζαρ, Λίνο, Γιάννου (Νιμανί 64'), Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης.

Ουντινέζε (Γκουιντολίν):
Χαντάνοβιτς, Ντομίτσι, Ντανίλο, Μπενατιά (Φερονέτι 86'), Μπάστα, Πατσιέντσα, Πασκουάλε, Αμπντί (Μπατόκιο 46'), Φαμπρίνι (Αρμέρο 69'), Ασαμόα, Φλόρο-Φλόρες.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το όνειρο έσβησε νωρίς...(video)"

Leave a reply