[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τρέμουν την απόγνωση και οργή του λαού οι διεθνείς απατεώνες
Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με ακραίους, οπως τους αποκαλούν, πολιτικούς σχηματισμούς έχουν αρχίσει να φλερτάρουν οι Έλληνες ψηφοφόροι..για τα μίσθαρνα όργανα της διεθνούς εξουσιαστικής ελίτ οι διαφορετικές αντικαθεστωτικές πολιτικές προσεγγίσεις αποτελούν στοιχείο διχασμού,ξεχνώντας ότι ο μόνος διχασμός που μπορεί να υπάρχει στην Ελλάδα είναι μεταξύ του 99% του λαού και του..1% των βολεμένων του συστήματος το οποίο πιστά υπηρετούν..
Με ακραίους, οπως τους αποκαλούν, πολιτικούς σχηματισμούς έχουν αρχίσει να φλερτάρουν οι Έλληνες ψηφοφόροι, σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Die Welt, επισημαίνοντας ότι ο διχασμός κατά την εκτίμησή της είναι πολύ έντονος στη χώρα.

Με περισσό θράσος υπονοούν ούτε λίγο-ούτε πολύ ότι στην ελληνική κοινωνία υπάρχει ένα ισχυρό αριθμητικά μέρος πολιτών οι οποίοι υποστηρίζουν τις δοσιλογικές και εξοντωτικές για τη ζωή του λαού πολιτικές του καθεστώτος και οι οποίοι μάλιστα είναι έτοιμοι να το υπερασπιστούν συγκρουόμενοι βίαια με τους πολίτες που υποφέρουν, οδηγώντας τη χώρα σε περιπέτειες.

Για τα μίσθαρνα όργανα της διεθνούς εξουσιαστικής ελίτ και των ντόπιων συνοδοιπόρων τους οι διαφορετικές πολιτικές αντικαθεστωτικές προσεγγίσεις αποτελούν στοιχείο διχασμού,ξεχνώντας ότι ο μόνος διχασμός που μπορεί να υπάρχει στην Ελλάδα είναι μεταξύ του 99% του λαού και του..1% των βολεμένων του συστήματος το οποίο τα ίδια πιστά υπηρετούν..

Οι στρατευμένοι διεθνείς κονδυλοφόροι,επιχειρούν απεγνωσμένα να συντηρήσουν την εικόνα του πάλαι ποτέ κραταιού δικοματισμού,παραδεχόμενοι βέβαια ότι πάνω απο το μισό του εκλογικού σώματος-ακόμα και στις ελεγχόμενες απο τους ίδιους δημοσκοπήσεις-έχει γυρίσει την πλάτη στα παλιά κυβερνητικά κόμματα.

«Λίγες μόλις εβδομάδες απομένουν μέχρι τις πρώτες κοινοβουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα από την απαρχή της κρίσης. Η χώρα είναι πολιτικά διχασμένη όσο ποτέ άλλοτε. Μπορεί στις δημοσκοπήσεις να προηγούνται οι συντηρητικοί με σημαντική διαφορά, ενώ ακολουθεί το ΠΑΣΟΚ. Ωστόσο για τις εκλογές αυτό δεν προμηνύει απαραίτητα κάτι καλό. Γιατί την ίδια ώρα περισσότεροι από τους μισούς Έλληνες θα αποφάσιζαν υπέρ ακραίων κομμάτων παντός είδους, που κινούνται από τα αριστερά μέχρι τα δεξιά» διατυμπανίζει το δημοσίευμα το οποίο αναπαράγεται και από την Deutsche Welle.

«Δεδομένης της κακής κατάστασης στη χώρα τους οι Έλληνες είναι σε απόγνωση. Εδώ και χρόνια οι οικονομικές επιδόσεις της χώρας υποχωρούν, η ανεργία είναι στα ύψη και, ακόμη και τώρα, μετά και την έγκριση του δεύτερου πακέτου βοήθειας οι μεταρρυθμίσεις δεν προχωρούν», επισημαίνει η εφημερίδα επικαλούμενη πρόσφατες δηλώσεις του Ευρωπαίου επιτρόπου Όλι Ρεν.

«Για άλλη μια φορά η Τρόικα ελέγχει εάν οι Έλληνες υλοποιούν τις υποσχεθείσες μεταρρυθμίσεις. Και για άλλη μια φορά διαφαίνεται ότι αυτές δεν προχωρούν με τους ρυθμούς που έχει υποσχεθεί η ελληνική κυβέρνηση», καταλήγει με νόημα το κείμενο.

Η απόγνωση και η οργή του λαού έχει κάνει τους διεθνείς απατεώνες να τρέμουν..

















-

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τρέμουν την απόγνωση και οργή του λαού οι διεθνείς απατεώνες"

Leave a reply