[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Μέγαρο
Σάββατο 24 Μαρτίου 2012 Posted by -

Ο διεθνούς φήμης συνθέτης Σταμάτης Σπανουδάκης θα εμφανιστεί στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών το Σάββατο 24 και την Κυριακή 25 Μαρτίου, ώρα 20.30, στη συναυλία «Ελλάδα, στους ώμους τη γη κουβαλάς».

Ο διακεκριμένος δημιουργός θα παρουσιάσει τις πιο αγαπημένες επικές και θρησκευτικές μελωδίες του, που δίκαια τον ανέδειξαν σε συνθέτη της Ελλάδας και της Ορθοδοξίας.

Η συναυλία αυτή συνδυάζεται ιδανικά με το διπλό ιστορικό και θρησκευτικό μήνυμα της Εθνικής Γιορτής της 25ης Μαρτίου, και έρχεται να προσφέρει όραμα και ανάσα υπερηφάνειας στους δοκιμαζόμενους Έλληνες.

Η ορχήστρα εγχόρδων «Τάμαλο», με πρώτο βιολί τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, μαζί με τη μεικτή και την παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου, συμπράττουν επί σκηνής σε μια μουσική γιορτή της αληθινής δημοκρατίας, που λεγόταν, λέγεται και θα λέγεται παντοτινά Ελλάδα!

Μαζί, οι μουσικοί που χρόνια τώρα έχουν γίνει «κομμάτι απ´ την ψυχή» του Σταμάτη Σπανουδάκη: o Πάνος Κατσικιώτης στα τύμπανα, ο Νίκος Χατζόπουλος στο κοντραμπάσο, ο Ντίνος Γεωργούντζος στο πιάνο και τα πλήκτρα, και ο Στέφανος Λαρεντζάκης στα κρουστά.

Σε μια ιδιαίτερη στιγμή της συναυλίας οι πρωτοψάλτες Γιώργος και Κωνσταντίνος Μπιλάλης θα μας μεταφέρουν στην καθ' ημάς ανατολή.Για να συμμετέχει το κοινό σε όλα τα τραγούδια, ο Σταμάτης Σπανουδάκης φρόντισε να λειτουργήσει ειδικό σύστημα υπερτιτλισμού με τους στίχους των τραγουδιών.

Τιμές εισιτηρίων:

Φοιτητικό: 15€
Ζώνη Γ: 20€
Ζώνη Β: 32€
Ζώνη Α: 47€
Διακεκριμένη Ζώνη: 75€

Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, Βασ. Σοφίας & Κόκκαλη, Αθήνα
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 210 7282 333, 210 7282 367 (για ομαδικές κρατήσεις)-

-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο Σταμάτης Σπανουδάκης στο Μέγαρο"

Leave a reply