[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Λυτρωτής Μπραντάο και… Super Μάριο! (video)
Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με γκολ του Μπραντάο η Μαρσέιγ πέρασε στους "8" παρά την ήττα από την Ίντερ (2-1). Τέσσερα γκολ ο Γκόμεζ της Μπάγερν (7-0 την Βασιλεία)



Την απόλυτη ψυχρολουσία δέχτηκε η Ίντερ στο «Τζουζέπε Μεάτσα»!

Οι «νερατζούρι» μπορεί να νίκησαν με 2-1 την Μαρσέιγ, ωστόσο οι Γάλλοι με το γκολ του Μπραντάο στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Το εύστοχο πέναλτι του Πατσίνι στο 90+6 δεν ήταν αρκετό για τους Ιταλούς που έμειναν εκτός διοργάνωσης.

Καταιγιστική ήταν η Μπάγερν Μονάχου, που είχε τον Μάριο Γκόμεζ σε… τρελά κέφια.

Οι Βαυαροί διέλυσαν με 7-0 την Βασιλεία στην ρεβάνς του 0-1 για τους "16" του θεσμού και πέρασαν θριαμβευτικά στους «8» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, με τον Γκόμεζ να σημειώνει τέσσερα γκολ και να φτάνει τα 10 στο εφετινό Champions League (έναντι 12 του Λέο Μέσι).

Ίντερ-Μαρσέιγ 2-1

Εκπληκτική ήταν η εξέλιξη του αγώνα στο «Τζουζέπε Μεάτσα», όπου η Μαρσέιγ ισοφάρισε 1-1 την Ιντερ στο 92΄! Ο Βραζιλιάνος Μπραντάο πέτυχε το «χρυσό» γκολ της γαλλικής ομάδας, λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο στη μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν οι παίκτες του Ντιντιέ Ντεσάμπ. Η Ιντερ από την πλευρά της πήρε τη νίκη 2-1 στο 96΄ με πέναλτι του Πατσίνι, που στοίχισε και την αποβολή του Μανταντά (δεν παίζει στο πρώτο ματς των προημιτελικών), όμως ήταν πλέον αργά για τους "νερατζούρι".

Η Μαρσέιγ πήρε την πρόκριση χάρη στο 1-0 του πρώτου αγώνα, σκορ που επίσης είχε διαμορφωθεί στις καθυστερήσεις! Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ξεκίνημα, έχασαν ευκαιρίες, ωστόσο γρήγορα φάνηκε να ξεμένουν από… δυνάμεις. Το ματς ήταν ισορροπημένο και χωρίς μεγάλες συγκινήσεις μέχρι ο Μιλίτο να ανοίξει στο 75΄ το σκορ στον αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΙΝΤΕΡ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σέζαρ, Ζανέτι, Λούσιο, Μαϊκόν, Ναγκατόμο, Σάμουελ, Πόλι (74΄ Καμπιάσο), Στάνκοβιτς, Σνάιντερ (58΄ Ομπι), Μιλίτο, Φορλάν (58΄ Πατσίνι)

ΜΑΡΣΕΪΓ (Ντιντιέ Ντεσάμπ): Μανταντά, Αθπιλικουέτα, Ενκούλου, Ντιαβαρά, Μορέλ, Αμαλφιτανό, Μπιά, Βαλμπουενά (76΄ Σεϊρού), Αλού Ντιαρά, Αντρέ Αγιού (+90΄ Μπρατσιλιάνο), Ρεμί (88΄ Μπραντάο)

Μπάγερν Μονάχου-Βασιλεία 7-0

Αποφασισμένη να βρεθεί στον τελικό που γίνεται στο γήπεδό της εμφανίστηκε η Μπάγερν. Οι Βαυαροί συνέτριψαν 7-0 τη Βασιλεία στο "Αλιάντς Αρένα" και όσοι πίστευαν ότι το 1-0 του πρώτου αγώνα έδινε σοβαρό προβάδισμα στους Ελβετούς, διαψεύσθηκαν πανηγυρικά.

Ο Μάριο Γκόμεζ εγινε ένας από τους λίγους παίκτες που πετυχαίνουν τέσσερα γκολ στο Champions League (44΄,50΄,61΄,67΄) μέσα σε 23 λεπτά, ενώ δύο σημείωσε οι Ρόμπεν (11΄, 81΄) και ένα ο Μίλερ (42΄). Ο Φρανκ Ριμπερί δεν σκόραρε, αλλά "σέρβιρε" τα τρία από τα τέσσερα γκολ στον Γκόμεζ, που έφτασε τα 10 στο φετινό Champions League (έναντι 12 του Λέο Μέσι).

Οι συνθέσεις:

ΜΠΑΓΕΡΝ (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπαντστούμπερ, Λαμ, Αλάμπα, Λουϊς Γκουστάβο, Ρόμπεν (82΄ Τίμοσουκ), Κρόος, Ριμπερί (78΄ Πράνιτς), Μίλερ (70΄ Σβαϊνστάιγκερ), Γκόμεζ

ΒΑΣΙΛΕΙΑ (Χάικο Φόγκελ): Σόμερ, Σταϊνχόφερ (70΄ Φ.Ντεγκέν), Αμπραχαμ, Ντράγκοβιτς, Παρκ Γιου Χο, Σακίρι (80΄ Ζουά), Καμπράλ, Τζάκα, Φαμπιάν Φράι (61΄ Στόκερ)









---------------------------------------------------------------------------------

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Λυτρωτής Μπραντάο και… Super Μάριο! (video)"

Leave a reply