[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ψάχνοντας το θαύμα! (video)
Τρίτη 27 Μαρτίου 2012 Posted by -

Απόψε ξεκινά η προημιτελική φάση του Champions League με τις αναμετρήσεις ΑΠΟΕΛ - Ρεάλ Μαδρίτης και Μπενφίκα - Τσέλσι



Η αυλαία της προημιτελικής φάσης της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διασυλλογικής διοργάνωσης ανοίγει απόψε στις 21:45 και η αγωνία χτυπά ''κόκκινο'' , αφού κάθε παιχνίδι από εδώ και στο εξής είναι κρίσιμο και κομβικό.

Η ευχάριστη έκπληξη του θεσμού, το ΑΠΟΕΛ, υποδέχεται τη ''Βασίλισσα'', Ρεάλ Μαδρίτης στο ''ΓΣΠ'' με στόχο την καλή εμφάνιση και την ολοκλήρωση ενός ακόμη ''θαύματος'', ενώ στο ''Ντα Λουζ'' της Λισαβόνας, η Μπενφίκα φιλοξενεί την Τσέλσι , σε μία αναμέτρηση που δεν χωρούν προγνωστικά, αφού οι δύο ομάδες παρουσιάζουν αρκετές ομοιότητες στο αγωνιστικό τους στυλ.

Γιορτή στη Λευκωσία

Τα γιορτινά του θα φορέσει απόψε το ''ΓΣΠ'' για να υποδεχθεί τους ακριβοπληρωμένους και εκθαμβωτικούς ''αστέρες'' της Ρεάλ Μαδρίτης, στο πιο σημαντικό παιχνίδι της ιστορίας του ΑΠΟΕΛ.

Ο κυπριακός σύλλογος έχει κλέψει την παράσταση στη φετινή διοργάνωση και αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη του θεσμού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα , αλλά δεν χάνει την αισιοδοξία του, αφού μέχρι στιγμής οι παίκτες του τον έχουν βγάλει ''ασπροπρόσωπο'' με την αγωνιστική τους συμπεριφορά, απέναντι σε ''μεγαθήρια'', όπως οι Πόρτο, Ζενίτ, Σαχτάρ και Λιόν.

Ο Γκουστάβο Μαντούκα δεν θα δώσει το παρών, λόγω τιμωρίας, ενώ απών θα είναι και ο γκολκίπερ, Πάνος Κωνσταντίνου, λόγω τραυματισμού στο γόνατο.

Η προϊστορία των Κυπρίων με ισπανικές ομάδες δεν είναι ενθαρρυντική, αφού το ΑΠΟΕΛ μετρά σε 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια , 5 νίκες και 5 ισοπαλίες.

Στο στρατόπεδο της Ρεάλ Μαδρίτης, διατηρούν χαμηλούς τόνους, αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο, γνωρίζει καλά πως καμία ομάδα δεν συμμετέχει στην οκτάδα αν δεν διαθέτει περγαμηνές και ποιοτική αγωνιστική ταυτότητα.

Η Ρεάλ μετρά στη διοργάνωση 199 νίκες και θέλει απόψε στο ''Νησί της Αφροδίτης'' να γίνει η πρώτη ομάδα που φθάνει στις 200 επιτυχίες.

Οι ''μερένχες'' δεν έχουν στην αποστολή του τον τιμωρημένο, Τσάμπι Αλόνσο, ενώ στην ισπανική πρωτεύουσα έμειναν και οι τραυματίες, Καρβάλιο, Καγιεχόν, Ντιαρά και Ντι Μαρία.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον αποκλεισμό στα προημιτελικά του Champions League αφού μετρά μόνο προκρίσεις δουλεύοντας σε Πόρτο, Τσέλσι, Ίντερ και Ρεάλ Μαδρίτης.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γερμανός, Φέλιξ Μπριχ.



Χωρίς προβλήματα στη Λισαβόνα η Τσέλσι

Με καλή ψυχολογία και χωρίς αγωνιστικά προβλήματα η Τσέλσι καλείται απόψε να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης στα ημιτελικά απέναντι στην παθιασμένη Μπενφίκα στο ''Ντα Λουζ''.

Οι ''μπλε'' έχουν στην αποστολή τόσο τον Τζον Τέρι όσο και τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, που αναμένεται να αγωνιστεί παρά τις ενοχλήσεις που ένιωθε τις τελευταίες ημέρες.

Ο Ρομπέρτο Ντι Ματέο δήλωσε ξεκάθαρα πως πιστεύει στις δυνατότητες των ποδοσφαιριστών του και τόνισε ότι οι ''μπλε'' μπορούν εύκολα ή δύσκολα να προχωρήσουν στο επόμενο βήμα της διοργάνωσης.

Η Μπενφίκα θέλει να κάνει την υπέρβαση και να φθάσει στα ημιτελικά, ξυπνώντας μέρες του παρελθόντος στους χιλιάδες φίλους της ανά την ιβηρική χερσόνησο.

Ο Ζόρζε Ζέσους δενμ υπολογίζει στον τραυματία Εζεκιέλ Γκαράι ενώ απών είναι και ο Γιανίκ Ντιαλό.

Οι ''Αετοί της Λισαβόνας'' απέναντι σε αγγλικές ομάδες εντός πορτογαλικού εδάφους μετρούν 6 νίκες , 3 ισοπαλίες και 4 ήττες.

Η Μπενφίκα παρουσιάζεται πολύ σκληροτράχηλη στο ''Ντα Λουζ'' και αγνοεί την ήττα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι από το Δεκέμβρη του 2010.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός, Πάολο Ταλιαβέντο.



















-

-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ψάχνοντας το θαύμα! (video)"

Leave a reply