[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-0: Το απόλυτο μηδέν
Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Παναθηναϊκός και Κέρκυρα έμειναν στο μηδέν στο παιχνίδι που έκλεινε τη 10η αγωνιστική της Super League



Ο Παναθηναϊκός κατάφερε να μην χάσει και να πάρει την λευκή ισοπαλία (0-0) από την Κέρκυρα που ήταν εντυπωσιακή και σωστά διαβασμένη.

Οι "Φαίακες" θα μπορούσαν να πάρουν τη νίκη εάν δεν υπήρχε ο Ορέστης Καρνέζης και είχαν λίγο πιο καθαρό μυαλό στο τελείωμα των φάσεων.

Οι "πράσινοι" έφεραν την έκτη φετινή του ισοπαλία και έφτασαν τους 13 βαθμούς και έπιασαν τον ΟΦΗ στην 6η θέση. Από τις 6 ισοπαλίες του Παναθηναϊκού τέσσερις είναι αντός ΄έδρας και δύο εντός.

Αντίθετα η Κέρκυρα με την πέπμτη δικιά της ισοπαλία έφτασε τους 11 βαθμούς και έμεινε μόνη της στην 10η θέση.

Κακός ο Παναθηναϊκός, άτυχη η Κέρκυρα

Η Κέρκυρα μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δημιούργησε προβλήματα στον Παναθηναϊκό. Μάλιστα οι Κερκυραίοι είχαν τέσσερις ευκαιρίες να ανοίξουν στο σκορ στα 15 πρώτα λεπτά.
Λεόν και Αγρίτης συνεργάζονταν άψογα και δημιουργούσαν ρήγματα στην άμυνα του Παναθηναϊκού.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ήταν εκνευρισμένος καθώς οι παίκτες του δεν μπορούσαν να αναπτυχθούν σωστά με αποτέλεσμα να μην εκμεταλλεύονται την υπεροχή στην κατοχή της μπάλας που είχαν.



Μάλιστα η πρώτη και μοναδική αξιόλογη στιγμή των «πράσινων» στο πρώτο μέρος προήλθε από ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Χριστοδουλόπουλου που εξουδετέρωσε ο Αναστασόπουλος.

Οι παίκτες του «τριφυλλιού», δεν μπόρεσαν σε κανένα σημείο να απειλήσουν ουσιαστικά καθώς ο Άκης Μάντζιος είχε «διαβάσει» πολύ καλά τον αντίπαλο του και δεν άφησε πολλά περιθώρια στους «πράσινους».

Το πρώτο ημίχρονο έληξε με την Κέρκυρα να έχει κερδίσει σαφώς τις εντυπώσεις και τον Παναθηναϊκό να προβληματίζει για ακόμη ένα παιχνίδι.

Καμία βελτίωση στο δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε όπως και το πρώτο. Ο Φερέιρα θέλησε να κάνει κάπως πιο επιθετική την ομάδα και έβαλε τον Μαυρία στο ημίχρονο και τον Πετρόπουλο στο 60ο λεπτό. Η Κέρκυρα όμως αμυνόταν σωστά και μάλιστα είχε την ευκαιρία να πετύχει ένα γκολ με τον Λεόν.

Το παιχνίδι κυλούσε με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί να βρει χώρους και να αναπτυχθεί σωστά ενώ η Κέρκυρα προστάτευε την άμυνα της και προσπαθούσε με ξαφνικές αντεπιθέσεις να χτυπήσει το ματς. Οι «Φαίακες» έκλειναν όλους τους χώρους με συνέπεια να μην υπάρχει ανάπτυξη για τον Παναθηναϊκό που φαινόταν να "ψάχνεται" στον αγωνιστικό χώρο και να μην μπορεί.



Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού το σκηνικό δεν άλλαξε. Ο Παναθηναϊκός χωρίς πλάνο και χωρίς καθαρό μυαλό κρατούσε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε κάτι παραπάνω.

Η Κέρκυρα θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη αλλά ο Καρνέζης ήταν "παρών" και αποσώβησε όσες προσπάθειες πήγαιναν προς το τέρμα.

Έτσι ο Παναθηναϊκός συνέχισε τις κακές εμφανίσεις παρουσίαζοντας ακόμα μια φορά το ίδιο άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο, ενώ στην Κέρκυρα έμειναν με την πίκρα καθώς σαφώς θα μπορούσαν να πάρουν κάτι περισσότερο από αυτό το παιχνίδι.

Οι ενδεκάδες:

Κέρκυρα (Μάντζιος): Αναστασόπουλος, Μπουκουβάλας, Βενέτης, Ηλιάδης, Αγρίτης(69’ Καραλής), Μπάρκογλου, Λεόν(90’ Κρητικός), Έντερ, Γιάντσης(79’ Τσόκανης), Κοντοδήμος Ζουμπουλάκης

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Τριανταφυλλόπουλος, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Λαγός, Ζέκα (Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Φορναρόλι(60’ Πετρόπουλος)


Πηγή:woop

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Κέρκυρα-Παναθηναϊκός 0-0: Το απόλυτο μηδέν"

Leave a reply