[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τους πιάνουν, αλλά δεν ξέρουν τι να τους κάνουν...
Κυριακή 1 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με "σκούπα" του προβλήματος της λαθρομετανάστευσης "κάτω από το χαλί" μοιάζει -σε πρώτη φάση- η επιχείρηση του υπ. Προστασίας του Πολίτη, καθώς οι χιλιάδες προσαγωγές καταλήγουν σε λίγες κρατήσεις, αφού δεν υπάρχουν ακόμα οι απαραίτητες υποδομές.

Είναι ενδεικτικό ρεπορτάζ που δείχνει τους μετανάστες να μπαίνουν σωρηδόν στο αστυνομικό κτίριο με την κλούβα και να βγαίνουν σε λίγες ώρες... με τα πόδια.

Το πρόβλημα του υπερπληθυσμού που επικρατεί στα σωφρονιστικά καταστήματα δεν επιτρέπει την κράτηση όσων λαθρομεταναστών πρέπει να απελαθούν.

Παράλληλα, οι παράνομοι μετανάστες προσάγονται χωρίς ακόμα τα επιλεγμένα στρατόπεδα να έχουν μετατραπεί σε "κέντρα φιλοξενίας".

Ενδεικτική είναι η μαρτυρία αλλοδαπού στην τηλεόραση του Ant1: Τον προσήγαγαν στο ΑΤ Ομόνοιας, στη συνέχεια τον μετέφεραν στο Αλλοδαπών, όπου μαζί με τους υπόλοιπους προσαχθέντες περίμεναν για 20 λεπτά.

Κατόπιν τους μετέφεραν στον κάτω όροφο, όπου ένας αστυνομικός έλεγξε τα χαρτιά τους.

"Οι μισοί είχαμε, οι μισοί δεν είχαμε. Μας είπε να φύγουμε", αναφέρει...

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, την Πέμπτη έγιναν 1.656 έλεγχοι από τους οποίους προέκυψαν 20 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 11 για ναρκωτικά και μόλις 4 για παράνομη διαμονή στη χώρα, ενώ προσήχθησαν 781 αλλοδαποί για έλεγχο νομιμοποιητικών εγγράφων.

Σε ελέγχους για την αντιμετώπιση του παρεμπορίου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4.685 τεμάχια ειδών παρεμπορίου. Οι έλεγχοι επικεντρώθηκαν περιμετρικά της ΑΣΟΕΕ και της Νομικής Σχολής.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τους πιάνουν, αλλά δεν ξέρουν τι να τους κάνουν..."

Leave a reply