[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Επιβολή πραξιματικών επιλογών και όχι εκλογών
Τρίτη 3 Απριλίου 2012 Posted by -

«ΥΠΟΠΤΗ»…. ! Η «ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ»……. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΗ ΑΝΑΒΟΛΗ…. ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ! ! !

Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ............. ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ…….?

Οι παρακάτω δηλώσεις δεν είναι απλώς ενδεικτικές, για την «κρυφή ημερομηνία των εκλογών». Είναι η απόδειξη ότι το δήθεν αλαλούμ για την ημερομηνία των εκλογών, δεν είναι αλαλούμ… αλλά υπάρχουν συμφωνίες (για άλλη μια φορά ), πίσω από τις πλάτες των ψηφοφόρων….

…………….

- Καψής: Την Μεγάλη Εβδομάδα η ημερομηνία των εκλογών
- Κουβέλης: 6 Μαΐου η πιθανότερη ημερομηνία εκλογών
- Η 6η Μαΐου, η πιθανότερη εκδοχή, ώστε η κυβέρνηση να έχει ολοκληρώσει το νομοθετικό της έργο.
- Γ. Καρατζαφέρης: Δεν μπορούν να βρούν ημερομηνία εκλογών.
-Λ. Παπαδήμος: "Η ημερομηνία των εκλογών είναι ανοιχτή"

……………

α .Το ΠΑΣΟΚ και η ΝΔ , ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ, να συμφωνούν με την «παράταση» της ημερομηνίας των εκλογών γιατί:
1. Η εγκάθετη - φασιστική κυβέρνηση Παπαδήμου συνεχίζει ακάθεκτη την ψήφιση νόμων για την υλοποίηση των επιταγών ΔΝΤ – Ε.Ε – Κεφαλαίου. Υπογράφει δεκάδες υπουργικές αποφάσεις και Προεδρικά Διατάγματα.

2. Με τις ευλογίες «όλων»…. ψηφίζονται εκατοντάδες τροπολογίες. Ψηφίζονται δεκάδες ρουσφέτια….. ! ! !

3. Επεξεργάζονται «σχέδια και συνθήματα» τρομοκράτησης και εκβιασμών (προς τους ψηφοφόρους … και ειδικά τους αριστερούς ψηφοφόρους..).

4. Τρέχουν…. Για συνεργασίες… μεταγραφές…. εγγραφές ….. ώστε να εμπλουτίσουν με νέο αίμα τα φασιστικά ψηφοδέλτια τους….

5. Παραγγέλλουν «γκάλοπ» μήπως δουν άσπρη μέρα και ανέβουν τα ποσοστά τους….. Ήδη το ΠΑΣΟΚ… το ανεβάζουν σιγά – σιγά… έτσι για να δείξουν τις σταδιακές ικανότητες του φασίστα Βενιζέλου και όλων των φασιστοειδών ψηφοφόρων που επανακάμπτουν στο ΠΑΣΟΚ

β. Ο Καρατζαφύρερ από τι μια γκρινιάζει (δήθεν), από την άλλη τρέχει και αυτός για «μεταγραφές - χρυσά παιδιά», γιατί κινδυνεύει από την φασιστική χρυσή αυγή, (επειδή τελευταία το ΛΑΟΣ έγινε light– φασιστικό κόμμα). Ουσιαστικά όμως κάνει ακόμα μια κωλοτούμπα… !

γ. Ο Κουβέλης κινείται (ως συνήθως ) σε slowmotionκαι γενικά δεν ανησυχεί.. αφού το κόμμα του έχει ζήτηση, από τους όψιμους «αριστερούς» πασόκους, οι οποίοι προσπαθούν από τη μια να διασωθούν από το συνολικό φτύσιμο των ψηφοφόρων της περιοχής τους και από την άλλη να αποτελέσουν «ανοικτή γέφυρα» με το Βενιζολοπασοκ …… ! για «ξαφνικούς έρωτες» μετά τις πιθανές εκλογές !

δ.Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο νέος αντιμνημονιακός, πατριώτης, ο φασιστονεοδημοκράτης Καμμένος …. Αφού εξασφάλισε ότι δεν είναι καμένος… με το «νέο» του κόμμα…. Απλώς περιμένει να υλοποιηθεί πληρέστατα, από τους μη πατριώτες, το τελευταίο μνημόνιο… με αντιμνημονιακά συναισθήματα… !!!!

ε. Τα διάφορα «κομματάκια» ψάχνουν… ψάχνουν… υποψήφιους… συνεργασίες. πλασάρονται αντιμνημονικώς… δηλώνουν την ύπαρξη τους……!

Και ερχόμαστε στην Αριστερά χωρίς εξαιρέσεις..! Κοινοβουλευτική και μη, κόμματα και οργανώσεις, κινήματα και κινήσεις….

- Τι περιμένει συνολικά η Αριστερά και δεν ζητάει ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ? Φοβούνται μήπως τους κατηγορήσουν ότι καταφεύγουν σε αστικές διαδικασίες του αστικού συντάγματος…!! Όταν όλοι τους χωρίς εξαίρεση ετοιμάζουν τα ψηφοδέλτια τους για την συμμετοχή τους στις αστικές εκλογές ώστε να εκλεγούν στο αστικό κοινοβούλιο !

- Τι περιμένουν… να ανέβουν και άλλο τα ποσοστά της Αριστεράς? … γνωρίζοντας ότι ο δικομματισμός με την συνδρομή του εγκάθετου Παπαδήμου .. θα χρησιμοποιήσει «γνωστά όπλα» για την ολική επαναφορά του δικομματισμού και των δορυφόρων τους…. Γνωστά όπλα που δυστυχώς …. Θα έχουν αποτέλεσμα … ! σε ένα μεγάλο ποσοστό ψηφοφόρων … αφού το λαϊκό κίνημα είναι κατώτερο των περιστάσεων…. ! ! !

- Τι περιμένουν…. Να υλοποιούνται οι επιταγές της τρόϊκας και του κεφαλαίου, χωρίς αντίδραση του κινήματος και με μόνο τις «κοινοβουλευτικές αντιδράσεις»…. συνθήματα και μεμονωμένες «κινηματικές» εξάρσεις.. χωρίς συνέχεια…

- Γιατί αφήνουν όλες «τις πρωτοβουλίες»…… στους άλλους…. ! τι σημαίνει αυτή η πρακτική… και τι αποτελέσματα… θα έχει….?

Η Αριστερά άμεσα θα πρέπει όχι μόνο να ζητήσει εδώ και τώρα εκλογές, προτείνοντας συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά ταυτόχρονα να «ανανεώσει» τις προτάσεις για διεκδικήσεις του κινήματος..

Αυτές οι εκλογές δεν μπορεί να αποτελέσουν μια ακόμα εκλογική σούπα, του δικομματισμού.. !
Αυτές οι εκλογές πρέπει να γίνουν εδώ και τώρα με τον λαό να διεκδικεί στους δρόμους ! !
Μόνον σ΄ αυτή τη περίπτωση η Αριστερά θα έχει άνοδο στα ποσοστά της αλλά και μέλλον στις εξελίξεις στη χώρα μας.. ! !

Μόνον στη περίπτωση που οι αγώνες φουντώσουν μπροστά στις καθορισμένες εκλογές, μόνον τότε, θα μπορούν οι ψηφοφόροι τις Αριστεράς να υπερασπίσουν δημοκρατικές εξελίξεις προς τ΄ Αριστερά αλλά και προσπάθειες του δικομματισμού για «πισωγυρίσματα».. ! ! !

Οι εξελίξεις….. δίνουν στην Αριστερά (της Ελλάδας), μια τελευταία ευκαιρία για την ίδια την ύπαρξη της..!! Αναμονές.. καθυστερήσεις..«αμπελοφιλοσοφίες»… υπαρξιακές αναζητήσεις… και άλλα….. θα χρεώσουν στην Αριστερά το μεγαλύτερο ιστορικό λάθος στη σύγχρονη ιστορία της χώρας μας…… Γιατί το κεφάλαιο και οι εκπρόσωποι τους, έχουν ήδη έτοιμα τα σενάρια για τα επόμενα βήματα τους και ιδιαίτερα αν τα ποσοστά τις Αριστεράς είναι μεγάλα… !!!

Η Αριστερά τι σενάρια έχει απέναντι στα σενάρια του κεφαλαίου στη περίπτωση που όντως έχει μεγάλα ποσοστά στις καθορισμένες εκλογές ή σε νέες αναβολές των εκλογών ? ?


meidanis

-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Επιβολή πραξιματικών επιλογών και όχι εκλογών"

Leave a reply