[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μπερλουσκόνι: Η συνταγή της ΕΕ καταστρέφει Ελλάδα και Ισπανία
Τρίτη 3 Απριλίου 2012 Posted by -

Επανέκαμψε για να κριτικάρει την συνταγή της ΕΕ για την κρίση που «αφού κατέστρεψε την Ελλάδα, τώρα καταστρέφει και την Ισπανία», την στάση της Άνγκελα Μέρκελ αλλά και του ιταλικού τύπου. Ο λόγος για τον τέως πρωθυπουργό της Ιταλίας και πάντα…επίκαιρο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Μπερλουσκόνι: Η συνταγή της ΕΕ καταστρέφει Ελλάδα και Ισπανία

"Τη θεραπεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ιταλία, τη γνωρίζουμε. Προκάλεσε την καταστροφή της Ελλάδας και τώρα αρχίζει να καταστρέφει την Ισπανία", δήλωσε ο πρώην Ιταλός πρωθυπουργός Σίλβιο Μπερλουσκόνι, σύμφωνα με τον Τύπο, μιλώντας σε στελέχη του κόμματός του, Λαός της Ελευθερίας(Pdl).

Όπως μεταδίδουν ιταλικά μέσα το κανάλι Rainews24, ο Καβαλιέρε πρόσθεσε ότι "πρόκειται για μια άκαμπτη πολιτική που οφείλεται και στις κατευθυντήριες γραμμές της Γερμανίδας καγκελάριου Άνγκελα Μέρκελ".

Αναφερόμενος ειδικότερα στην κατάσταση της Ιταλίας, ο Μπερλουσκόνι σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση της χώρας, υποστήριξε ότι "η κατάσταση είναι δραματική. Η Ευρώπη θεωρεί ότι πρόκειται για μια άρρωστη χώρα και γι' αυτό ευθύνεται και ο Τύπος, που δεν μας στήριξε ποτέ στις συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που αναλάβαμε".

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι παρουσίασε και...δημοσκοπικά στοιχεία, σύμφωνα με τα οποία, η δημοτικότητα της ιταλικής πολιτικής τάξης δεν ξεπερνά το 4%-5%, ενώ το 53%-57% των Ιταλών δεν γνωρίζει ποιο κόμμα θα μπορούσε να ψηφίσει σε περίπτωση βουλευτικών εκλογών.


Πηγη

-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μπερλουσκόνι: Η συνταγή της ΕΕ καταστρέφει Ελλάδα και Ισπανία"

Leave a reply