[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Δεν ήταν ψέμα, ήταν... Real! (videos)
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 Posted by -

Το υπέροχο ευρωπαϊκό "ταξίδι" του ΑΠΟΕΛ έλαβε τέλος (έχασε 5-2 από τη Ρεάλ), όμως ήταν ονειρικό και αληθινό



Αυτή η μέρα δεν χωρά δάκρυα για τον ΑΠΟΕΛ.

Αυτή η μέρα δεν είναι για στεναχώρια στον ΑΠΟΕΛ.

Αυτή η μέρα πρέπει να γεμίζει με υπερηφάνεια τον κόσμο του ΑΠΟΕΛ, την Κύπρο και το κυπριακό ποδόσφαιρο.

Ο ΑΠΟΕΛ, η ομάδα - θαύμα του φετινού Champions League, ηττήθηκε με 5-2 στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ, όμως το "ταξίδι" στο φετινό Champions League ήταν μοναδικό, υπέροχο και αληθινό.

Η κυπριακή ομάδα έζησε το όνειρο να παίξει στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", στάθηκε όσο καλύτερα μπορούσε, υπέκυψε στην ανωτερότητα της "βασίλισσας", αλλά όλη η πορεία της ήταν αξιέπαινη.

Ξεκίνησε με όρεξη η Ρεάλ

H Ρεάλ ξεκίνησε με όρεξη το ματς, αλλά οι προσπάθειες των Ιγκουαϊν και Κριστιάνο Ρονάλντο πέρασαν άουτ.

Ο Πορτογάλος αστέρας που έψαχνε το γκολ, τελικά, κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, με κοντινό πλασέ στο 26’, όταν η σέντρα του Μαρσέλο πέρασε από όλους.

Το 2-0 ήρθε να κάνει ο Κακά, ο οποίος στο 36ο λεπτό, έπιασε ένα φανταστικό σουτ έξω από την περιοχή, στέλνοντας την μπάλα στην αριστερή γωνία του Πάρντο.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος, θα μπορούσε να πετύχει και δεύτερο γκολ, τέσσερα λεπτά από την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους, αλλά το σουτ σταμάτησε στην ρίζα του δοκαριού του Ισπανού τερματοφύλακα.

Ξεθάρρεψε ο ΑΠΟΕΛ, αλλά…

Στην επανάληψη, ο ΑΠΟΕλ, βγήκε μπροστά και μάλιστα στο 55’ έκανε και το πρώτο του σουτ στον αγώνα, με τον Χαραλαμπίδη ωστόσο να βλέπει την προσπάθειά του να φεύγει άουτ.

Στο 62’, ο Πάουλο Ζόρζε είχε μια σύγκρουση με τον συμπαίκτη του, Μποαβεντούρα, χάνοντας το ένα του δόντι, το οποίο έψαχναν στο γρασίδι οι άνθρωποι του ιατρικού επιτελείου του ΑΠΟΕΛ.

Και πάνω, που ο Πορτογάλος έχασε το δόντι του, η ομάδα του βρήκε τον τρόπο να σκοράρει. Ο Αϊλτον έδωσε όμορφα για τον Μαντούκα και εκείνος μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1.

Αργότερα, ο Χαραλαμπίδης πήγε να κάνει το 2-2, αλλά ο Κασίγιας έπεσε και έδιωξε σε κόρνερ. Ό,τι δεν έκανε ο άσος του ΑΠΟΕΛ πέτυχε ο Ρονάλντο με ένα καταπληκτικό φάουλ.

Ο ΑΠΟΕΛ, ωστόσο, δεν τα παράτησε και με, τον Σολάρι να ευστοχεί στο πέναλτι που πήρε ο Άλντο Αντόρνο από τον Χαμίτ Αλτιντόπ, μείωσε σε 4-2.

Στο 84', ήρθε η σειρά του Άνχελ ντι Μαρία να κάνει το 5-2, με όμορφο σκαφτό σουτ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Εστέμπαν Σολάρι έχασε απίστευτη ευκαιρία για 3ο γκολ, αλλά μετά την κεφαλιά του Χαραλαμπίδη, αστόχησε όντας μόνο με τον τέρμα δίπλα στο δοκάρι!

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης:
Κασίγιας, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Βαράν, Μαρσέλο (46' Καγεχόν), Γκρανέρο, Νουρί Σαχίν, Κακά, Χαμίτ Αλτιντόπ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Ιγκουαΐν (55' Ντι Μαρία).

ΑΠΟΕΛ: Πάρντο, Πουρσαϊτίδης, Κακά, Πάουλο Ζόρζε, Μποαβεντούρα, Νούνο Μοράις, Έλιο Πίντο, Μαρσίνιο, Χαραλαμπίδης, Μαντούκα (68' Αντόρνο), Αΐλτον (70' Εστέμπαν Σολάρι).

Ρεάλ - ΑΠΟΕΛ 5-2 (highlights)

Ρεάλ - ΑΠΟΕΛ 5-2 (goals)


-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Δεν ήταν ψέμα, ήταν... Real! (videos)"

Leave a reply