[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο Μπαλοτέλι σε... νέες περιπέτειες (video)
Δευτέρα 9 Απριλίου 2012 Posted by -

Τελικά ο Μάριο Μπαλοτέλι μένει η φεύγει από τη Μάντσεστερ Σίτι; Ο αγγλικός Τύπος κατέκρινε το γεγονός και έγραψε...


"Xρειάζομαι να γνωρίζω ότι θα έχω πάντα έντεκα παίκτες στο γήπεδο. Με τον Μάριο, αυτό είναι πάντα μεγάλος κίνδυνος".

Αυτά ήταν ίσως τα πιο σημαντικά από τα λόγια του Ρομπέρτο Μαντσίνι, για τον Μάριο Μπαλοτέλι, και την προαναγγελία του τέλους του, από τους "πολίτες".

Ένα τέλος που δεν είναι βέβαιο, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.

Με αυτές τις κουβέντες, ο προπονητής των "πολιτών" έδωσε στον κόσμο να καταλάβει πως φαίνεται η αποβολή, μέσα από τα μάτια ενός τεχνικού.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τι έγραψαν οι αγγλικές εφημερίδες για την αποβολή του Ιταλού στράικερ που μάλιστα τον κατηγόρησαν χαρακτηρίζοντάς τον, ως τον άνθρωπο που κόστισε στη Σίτι, το πρωτάθλημα.

Θυμηθείτε στο βίντεο την αποβολή του Μπαλοτέλι:

Ο αγγλικός Τύπος ασχολήθηκε πολύ με το θέμα αυτό, μιας και ήταν το κυριότερο όπως αποδείχτηκε, με τον τίτλο να πηγαίνει όλο και πιο κοντά στη Γιουνάιτεντ, αλλά αυτό φαίνεται να μην απασχολεί ιδιαίτερα... κανέναν.

Η Guardian έγραψε:
"Τέλος ο Μάριο Μπαλοτέλι από τη Σίτι; Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μπορεί να πληρώσει ακριβά το γεγονός ότι ξόδεψε 23 εκατομμύρια αγγλικές λίρες στον Μπαλοτέλι.

Πέντε βαθμοί που "μιλούν" από το Έμιρεϊτς, οι φιλοδοξίες της Σίτι για τίτλο εξατμίζονται".

Η Daily Mail έγραψε: "Κανένας σεβασμός για τους οπαδούς ή τη φανέλα, είναι ώρα να πωληθεί ο Μπαλοτέλι".

Στην Telegraph γράφτηκε:
"Το πρόβλημα της Μάντσεστερ Σίτι, είναι ότι δεν έχουν τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Αν η Μάντσεστερ Σίτι ηλεγχόταν από τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, θα ήταν αυτή που θα πανηγύριζε το πρωτάθλημα της Premier League, αυτό το σαββατοκύριακο".

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο μάνατζερ του Μπαλοτέλι, Μίνο Ραϊόλα υποστήριξε πως ο πελάτης του δεν θα αποτελέσει παρελθόν από τους "πολίτες".

Μπορείτε να διαβάσετε τα λεγόμενά του, πατώντας ΕΔΩ

Αυτή είναι ακόμα μία από τις πολλές περιπέτειες που... μπλέκεται ο Μάριο Μπαλοτέλι και ενώ αρχικά είχε φανεί πως στην Μάντσεστερ Σίτι είχε βρει την... Ιθάκη του, ίσως τελικά να μην είναι αυτή.

Ο Μαντσίνι έχει κάνει πάρα πολλές προσπάθειες για να συνετίσει τον Ιταλό επιθετικό, αλλά φαίνεται πως ο -νεαρός ακόμα- Μάριο δεν λέει να βάλει μυαλό...




-

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο Μπαλοτέλι σε... νέες περιπέτειες (video)"

Leave a reply