[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Με το βλέμμα στο Βουκουρέστι! (video)
Πέμπτη 5 Απριλίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ολοκληρώνεται η προημιτελική φάση του Europa League με τους οκτώ μονομάχους να γλυκοκοιτάζουν τον τελικό της ρουμανικής πρωτεύουσας



Στις 22:05 ξεκινούν οι επαναληπτικοί αγώνες της οκτάδας του Europa League και η αγωνία χτυπά ''κόκκινο'' , αφού μόνο η Ατλέτικ Μπιλμπάο, έχει βάλει γερές βάσεις πρόκρισης, βάσει του αποτελέσματος του πρώτου αγώνα.

Τα τέσσερα ζευγάρια είναι ιδιαίτερα αμφίρροπα και η πρόκριση αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες, αφού τη διοργάνωση ήδη έχουν αποχαιρετήσει ''μεγαθήρια'', όπως οι δύο παραδοσιακές δυνάμεις του Μάντσεστερ.

Κάν' το όπως με τη Γιουνάιτεντ

Σαφές προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά έχει αποκτήσει η Ατλέτικ Μπιλμπάο μετά τη νίκη με 4-2 επί της Σάλκε στο Γκελζενκίρχεν.

Οι Βάσκοι με όπλο τη δυναμική του ''Σαν Μαμές'' επιθυμούν να πανηγυρίσουν απόψε μία ακόμη νίκη και θέλουν να αποκλείσουν τους Γερμανούς με την ίδια συνταγή, που τους οδήγησε σε θρίαμβο επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον προηγούμενο γύρο.

Ο Μαρσέλο Μπιέλσα δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο αμυντικό χαφ, Ιτουράσπε, ενώ τραυματίες παραμένουν οι Όθιο, Γκουρπέγι και Καστίγιο.

Τα ''λιοντάρια'' παραμένουν αήττητα στα επτά τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά τους παιχνίδια και στο ''Σαν Μαμές'' απέναντι σε γερμανικά σύνολα μετρούν μία νίκη, μία ισοπαλία και μία ήττα.

Οι Γερμανοί πρέπει να αγωνιστούν επιθετικά και να υπερβάλλουν εαυτόν , αν θέλουν να έχουν βάσιμες ελπίδες πρόκρισης.

Ο Χουμπ Στέφενς δεν υπολογίζει στον τραυματία αμυντικό, Μπένεντικτ Χέβεντες, αλλά στην αποστολή επιστρέφει ο βασικός γκολκίπερ, Λαρς Ούνερσταλ, καθώς και ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, Κριστόφ Μέτσελντερ.

Η Σάλκε στις τελευταίες έξι επισκέψεις της στη Ισπανία, δεν έχει πανηγυρίσει νίκη και αγνοεί τη χαρά της επιτυχίας από τη σεζόν 2005-06, όταν και νίκησε με 3-0 στη Βαρκελώνη την Εσπανιόλ, στο πλαίσιο της φάσης των ''32'' του κυπέλλου UEFA.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Ιταλός, Νίκολα Ριτσόλι.

Μνήμες 2010

Το 2010 ήταν μία χρονιά ορόσημο για την Ατλέτικο Μαδρίτης, αφού κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή της Ευρώπης, κατακτώντας το Europa League.

Οι ''ροχιμπλάνκος'' έχουν στραμμένο το βλέμμα στον τελικό του Βουκουρεστίου και έχουν το πάνω χέρι για την πρόκριση απέναντι στο Ανόβερο, μετά τη νίκη τους με 2-1 στο ''Βιθέντε Καλδερόν''.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε δεν υπολογίζει στους Αρντά Τουράν, Γκάμπι και Χουανφράν.

Η Ατλέτικο δεν έχει και την καλύτερη προϊστορία επί γερμανικού εδάφους αφού σε 14 παιχνίδια μετρά 4 νίκες , 3 ισοπαλίες και 7 ήττες.

Το Ανόβερο για δεύτερη φορά στην ιστορία του συμμετέχει σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και ήδη έχει πετύχει την υπέρβαση, φθάνοντας στα προημιτελικά.

Οι παίκτες του Μίρκο Σλόμκα έχουν άγνοια κινδύνου και αναμένεται να αγωνιστούν με μεγάλο πάθος.

Το Ανόβερο για πρώτη φορά στην ιστορία του αντιμετώπισε ισπανική ομάδα στα προκριματικά της διοργάνωσης, όπου και απέκλεισε τη Σεβίλλη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Άγγλος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Θέλει να δώσει απαντήσεις η Βαλένθια

Περίοδο αγωνιστικής αστάθειας και κάμψης διανύει η Βαλένθια στο πιο κομβικό χρονικό σημείο της σεζόν και αγνοεί τη χαρά της νίκης στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της.

Οι ''νυχτερίδες'' ηττήθηκαν με 2-1 από την Άλκμααρ στην Ολλανδία και θέλουν απόψε στο ''Μεστάγια'' να πανηγυρίσουν μία ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά.

Η Βαλένθια πριν το πρώτο παιχνίδι δεν είχε ηττηθεί ποτέ από ολλανδική ομάδα και ο Ουνάι Έμερι έχει καταστρώσει τα πλάνα του , σχεδιάζοντας ένα άκρως επιθετικό σχήμα, με ''αιχμή του δόρατος'', τον Ρομπέρτο Σολδάδο.

Απόντες για μία ακόμη φορά θα είναι οι Έβερ Μπανέγκα και Σέρχιο Κανάλες.

Η Άλκμααρ μετά το ισόπαλο 2-2 με τη Φίτεσε, υποχώρησε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας της Eredivisie και προσπαθεί να κρατήσει ισορροπία, λόγω των αυξημένων απαιτήσεων σε Ολλανδία και Ευρώπη.

Οι Ολλανδοί επί ισπανικού εδάφους μετρούν 2 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα και θα προσπαθήσουν να αιφνιδιάσουν τη Βαλένθια, σημειώνοντας ένα γρήγορο τέρμα, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο τεχνικός, Χέρτιαν Βέρμπεεκ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Τσέχος, Πάβελ Κράλοβετς.

Με όπλο την παράδοση

Στην Ουκρανία , η Σπόρτινγκ Λισαβόνας καλείται να προστατέψει το υπέρ της 2-1 και να ''ανηφορίσει'' στη τετράδα του θεσμού, αποκλείοντας τη Μέταλιστ.

Τα ''λιοντάρια'' έχουν τρομερή παράδοση απέναντι σε ουκρανικές ομάδες αφού σε 5 αναμετρήσεις μετρούν ισάριθμες νίκες.

Οι Πορτογάλοι θέλουν να κάνουν ότι έκαναν και την περίοδο 2004-05, όταν ''αθόρυβα'' έφθασαν στον τελικό της διοργάνωσης, όπου και ηττήθηκαν από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Η Μέταλιστ για πρώτη φορά στην ιστορία της βρίσκεται στα προημιτελικά ευρωπαϊκού θεσμού και οι ποδοσφαιριστές της δηλώνουν πίστη για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Οι Ουκρανοί θα στηριχθούν για ακόμη μία φορά στην επιθετική τους φιλοσοφία και επιδιώκουν να επιβάλλουν τον φρενήρη αγωνιστικό τους ρυθμό με ατού τους Μπλάνκο και Τάισον.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Σκοτσέζος, Ουίλιαμ Κόλουμ.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Με το βλέμμα στο Βουκουρέστι! (video)"

Leave a reply