[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΚΟΥΒΕΛΗΣ… Ο ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ… ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ…
Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Η επιλογή και το επικοινωνιακό «παίξιμο» του ονόματος του Φ. Κουβέλη, όχι μονάχα δεν είναι τυχαία, αλλά όλα δείχνουν πως είναι μια επιλογή επιβεβλημένη πιεστικά από εξωθεσμικούς και υπερεθνικούς παράγοντες.Το παιχνίδι που παίζεται είναι ύπουλο. Και ο ρόλος των πρωταγωνιστών – αν τελικά υπάρξουν και αποδεχτούν να τον παίξουν αυτό το ρόλο – θα είναι ίσως περισσότερο ατιμωτικός και δόλιος, ακόμη και από το ρόλο που έπαιξε ο ΓΑΠ σε βάρος του τόπου.

Το σχέδιο τους είναι να κουκουλώσουν την ουσία ενός κορυφαίου πολιτικού αιτήματος πίσω από ένα επικίνδυνο φραστικό παιχνίδι.

Η λέξη κλειδί που επέλεξαν για να βάλουν οριστικά στο χέρι την πατρίδα και την αξιοπρέπεια αυτού του λαού, είναι η λέξη...ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ...

Είναι η λέξη που διαφυλάσσει ευλαβικά την φιλοσοφία της ξένης κατοχής... και "διαπραγματεύεται" μεθόδους καταδυνάστευσης των κατεχομένων υπηκόων.
Με άλλα λόγια, η επιδίωξή τους είναι να ακυρώσουν πρακτικά το πολιτικό αίτημα της "καταγγελίας" του μνημονίου, όχι γιατί αυτό από μόνο του συνιστά θεμελιώδη πολιτική πράξη που εγκαινιάζει τον συνολικό πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό αναπροσανατολισμό των κυρίαρχων πολιτικών της επόμενης μέρας.

Αλλά γιατί αυτό που επιδιώκουν είναι να παρατάξουν το πολιτικό σύστημα στο σύνολό του, σε πολιτικές διαδρομές που είναι προεγκεκριμένες από τις συμμορίες των ισχυρών.

Έτσι το κυρίαρχο αποκρυστάλλωμα μιας τέτοιας επιλογής, θα είναι να πλασαριστεί πως η ύπαρξη ενός μνημονίου υποταγής – με αυτές ή εκείνες τις υποσημειώσεις – αποτελεί αποκλειστικό μονόδρομο… Δηλαδή ολόκληρο το πολιτικό σύστημα να προσκυνήσει επί της ουσίας το καθεστώς της κατοχής....

Αυτό θέλουν... Το σπασμένο "τσαμπουκα" και το προκλητικό φασκέλωμα μιας κοινωνίας που έκανε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της πολιτικής της χειραφέτησης.

Και από την άλλη, η κυρίαρχη πολιτική τάξη που ξέρει να βλέπει μακριά, έχοντας εξασφαλίσει την προεγκεκριμένη επαναδιαπραγμάτευση, επί της ουσίας θα έχει ακυρώσει οριστικά και στην πράξη το αίτημα της καταγγελίας της κατοχικής συμφωνίας…
Θα έχει ταυτόχρονα δρομολογήσει την έμμεση δικαίωση των πρωταγωνιστών που την προσυπέγραψαν…
Και όλοι θα έχουν συνομολογήσει ΚΑΙ τυπικά ΚΑΙ "οικουμενικά" το δικαίωμα των συμμοριών να βάλουν την Ελλάδα στο χέρι με τη βούλα και την «αριστερή» σφραγίδα ενός φιλόδοξου «αριστερού» Εφιάλτη.

Μια τέτοια εξέλιξη θα έχει καταστήσει τον Κουβέλη σε επικίνδυνο Δούρειο Ίππο για τον ελληνισμό, θα τον έχει αναγορεύσει σε εφιάλτη πολλαπλάσια επικίνδυνο ακόμη και από τον ίδιο τον ΓΑΠ...

Και φυσικά μια τέτοια εξέλιξη, θα πρέπει ο λαός την επόμενη κιόλας ημέρα να την ανατρέψει.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΚΟΥΒΕΛΗΣ… Ο ΝΕΟΣ ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ… ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΑΤΙ…"

Leave a reply