[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τούμπα με «Σάλπι» και... σεντόνι
Παρασκευή 11 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Με γκολ του Σαλπιγγίδη ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0 τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα και πήρε προβάδισμα για πρωτιά και Champions League



Στην κορυφή της βαθμολογίας των πλέι οφ μετά την ολοκλήρωση της τρίτης αγωνιστικής βρίσκεται ο ΠΑΟΚ, που παραμένει αήττητος στο μίνι πρωτάθλημα, έχοντας δύο νίκες και μία ισοπαλία.

Ο "Δικέφαλος του Βορρά", πλέον, έφτασε τους εφτά βαθμούς, η ΑΕΚ έχει έναν λιγότερο, ο Παναθηναϊκός έμεινε στους πέντε, όπως και ο Ατρόμητος στους δύο.

Η ομάδα του Λάσλο Μπόλονι, που κάλυψε το -4 από τον Παναθηναϊκό, ήταν πολύ επιθετική στο πρώτο μέρος και απείλησε σε αρκετές περιπτώσεις τους πράσινους, ωστόσο βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα μόλις μία φορά.

Ο αγώνας

Οι γηπεδούχοι επέλεξαν κυρίως την δεξιά τους πτέρυγα για να επιτεθούν με τους Σαλπιγγίδη και Ετό, αλλά και από την αριστερή τα ανεβάσματα του εξαιρετικού και πάλι Σταφυλίδη, δημιουργούσε ρήγματα.

Από εκεί ήρθε τελικά το γκολ όταν σε σέντρα σουτ του Σταφυλίδη ο Σαλπιγγίδης πρόλαβε τους πάντες και με προβολή άνοιξε το σκορ στο 32', βάζοντας φωτιά στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ σημείωσε και δεύτερο γκολ στο 40', αλλά ο Αθανασιάδης υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ και το γκολ ακυρώθηκε.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Μπόλονι έδωσαν χώρο στους πράσινους, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να διασπάσουν την αμυντική λειτουργία του ΠΑΟΚ με αποτέλεσμα να μην απειλούν.

Οι αλλαγές των Χριστοδουλόπουλου, Τοτσέ και Καραγκούνη δεν άλλαξαν την εικόνα του Παναθηναϊκoύ και οι φιλοξενούμενοι άγχωσαν τον Χαλκιά μόλις μία φορά, με τον Ελληνα τερματοφύλακα όμως να κρατάει το μηδέν στις καθυστερήσεις στο σουτ του Καραγκούνη.

Οι αντεπιθέσεις του ΠΑΟΚ ήταν επικίνδυνες σε δύο-τρεις περιπτώσεις, ωστόσο ούτε ο Αθανασιάδης, ούτε ο Φωτάκης κέρδισαν τον Καρνέζη.

Αυτό όμως τελικά δεν πρέπει να ενόχλησε ιδαίτερα τους θεσσαλονικείς, αφού πρόσθεσαν τρεις βαθμούς ακόμα στο ενεργητικό τους, πατώντας στην κορυφή της βαθμολογίας στα πλέι οφ.

ΠΑΟΚ (Λάσλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Γκαρσία, Γεωργιάδης (84΄ Νιμανί), Τσιρίλο, Σαλπιγγίδης (+90΄ Παπάζογλου), Μαλεζάς, Ιβιτς (77΄ Φωτάκης), Λάζαρ, Αθανασιάδης, Έτο.

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος (61΄ Χριστοδουλόπουλος), Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Κουίνσι, Ζέκα, Σιμάο (69΄ Τοτσέ), Κατσουράνης, Κλέιτον (80΄ Καραγκούνης), Βύντρα.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τούμπα με «Σάλπι» και... σεντόνι"

Leave a reply