[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Οι τελευταίες συγκεντρώσεις των κομμάτων
Πέμπτη 3 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Με τις κεντρικές συγκεντρώσεις των κομμάτων την Πέμπτη και την Παρασκευή ολοκληρώνεται η προεκλογική εκστρατεία.


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα μιλήσει στη Ρόδο, ο Αντώνης Σαμαράς θα απευθύνει ομιλία στον ανοιχτό χώρο του Ζαππείου, η Αλέκα Παπαρήγα θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο Πέραμα, ο Αλέξης Τσίπρας στην Ομόνοια, ο Φώτης Κουβέλης στη Θεσσαλονίκη, ο Πάνος Καμμένος στο Ηράκλειο Κρήτης, η Ντόρα Μπακογιάννη στο Περιστέρι, η Λούκα Κατσέλη στο Δημαρχείο Αχαρνών και οι Οικολόγοι Πράσινοι στο Θέατρο της πλ. Κουμουνδούρου.

Σειρά αιτημάτων για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών, όπως η μετακίνηση των ετεροδημοτών, η σωστή τήρηση του αναγνωρισμένου προτύπου Ασφάλειας Πληροφοριακών Συστημάτων και η αξιοποίηση των δημοτικών υπαλλήλων, θέτουν με επιστολή τους προς τον υπουργό Εσωτερικών Τάσο Γιαννίτση, οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ στη Διακομματική Επιτροπή Γ. Θεωνάς και Μ. Δαρειώτης.

Τσίπρας: "Έχεις ξεφύγει", Βενιζέλος: "τράτζικ"

Νέα πυρά εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, μιλώντας σε συγκέντρωση γυναικών του ΠΑΣΟΚ. "Είναι πολιτικά ανεύθυνο να υπάρχουν πολιτικές δυνάμεις που προτείνουν την έξοδο από το ευρώ", τόνισε και μίλησε για τις δυνάμεις της "διαπλοκής της δραχμής".

"Θέλουν επιστροφή στην δραχμή και έτσι όσοι έβγαλαν τα χρήματα τους έξω περιμένουν τώρα να τα φέρουν για ν’ αγοράσουν φθηνά την Ελλάδα της δραχμής. Είναι μια εκδοχή της Αριστεράς, που τα λέει, είναι η διαπλοκή της δραχμής" είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος.

Καθαρή εντολή για αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ. ζήτησε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος μίλησε στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος σε ανοιχτό χώρο, στη ΔΕΘ. Χαρακτήρισε τη συγκέντρωση «συγκλονιστική» και είπε ότι «η Θεσσαλονίκη μίλησε και την Κυριακή η νίκη της Ν.Δ. αρχίζει από τη Θεσσαλονίκη».

Υπογράμμισε ότι η ΝΔ θα κάνει μία και μόνο Εξεταστική, αυτή που θα εξετάσει το πως φτάσαμε στο Μνημόνιο, ενώ δεσμεύτηκε για επανέλεγχο του «πόθεν έσχες» όσων μετείχαν σε κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι σήμερα.

Καραμανλής: Νέα δήλωση στήριξης υπέρ Σαμαρά

Σκληρή επίθεση κατά των πολιτικών κομμάτων, με πρώτο στόχο τον ΣΥΡΙΖΑ, εξαπέλυσε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στο Πεδίο του Άρεως, τονίζοντας ότι δεν θα συμμετάσχει σε καμιά "δήθεν αντιμνημονιακή κυβέρνηση".

«Ο λαός έχει πια συνειδητοποιήσει, ότι η πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μόνη συγκεκριμένη, βήμα προς βήμα, ρεαλιστική και εφαρμόσιμη εναλλακτική πρόταση εξουσίας στο Μνημόνιο» σημείωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας σε ανοικτή συγκέντρωση στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.

Το Αίγιο επισκέφθηκε την Τετάρτη ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, απηύθυνε κάλεσμα στους συγκεντρωμένους να ψηφίσουν την ερχόμενη Κυριακή με ψυχραιμία και όχι με όχημα τον φόβο.

«Σας ζητώ να κάνουμε μαζί την εθνική στροφή. Εμείς αποφασίζουμε με γνώμονα τα συμφέροντα των Ελλήνων και όχι τα συμφέροντα των εντολοδόχων της νέας τάξης πραγμάτων» υπογράμμισε, μεταξύ άλλων, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος του, στη Θεσσαλονίκη, ο πρόεδρος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» Πάνος Καμμένος.

Οι πιο καθοριστικές εκλογές από την πτώση της δικτατορίας, είναι αυτές που θα διεξαχθούν την Κυριακή, επισήμανε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας της «Κοινωνικής Συμφωνίας», Χάρης Καστανίδης, στη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του κόμματος, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ, στο Συνεδριακό Κέντρο "Ι. Βελλίδης", στη Θεσσαλονίκη.



STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Οι τελευταίες συγκεντρώσεις των κομμάτων"

Leave a reply