[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο σφαγιασμός ενος λαού
Πέμπτη 31 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Καθώς απο αύριο μπαίνουμε στις 17 τελευταίες ημέρες πριν ψηφίσουμε η κατάσταση στην Ελλάδα βαίνει απο δραματική εως εφιαλτική για τον ελληνικό λαό που ζει μια "σιδηρά γερμανική κατοχή" - που μόνο με αυτή του 1941-44 μπορεί να συγκριθεί.


Οι "οικονομικές βόμβες" έχουν βυθίσει στην απόγνωση και την απελπισία τα ελληνικά νοικοκυριά και τους έλληνες νέους που δεν βλέπουν ούτε καν ενα παράθυρο στο βαθος του τούνελ. Με σχέδιο και άγρια αποφασιστικότητα δολοφόνου, οι ξένοι τοκογλύφοι μαζεύουν ακόμη και τα "ασημικά και τα χρυσαφικά" απο κάθε σπίτι ελληνικό.

Ακόμη και «η γιαγιά» έχει παρει τον ασημένιο δίσκο και τα μαχαιροπήρουνα, για να τα δώσει στον τοκογλύφο να πάρει 100 ευρώ να πληρώσει κάποια απο τις εκατοντάδες "οικονομικές βόμβες" με την οποία μας βομβαρδίζουν.

Δεν υπάρχει "σάλιο" στην αγορά. Εχουν στεγνώσει τα πάντα. Χρήματα έχουν μόνο οι τοκογλύφοι - απειρα δις ευρώ!!! (και δεν είναι υπερβολή αυτό που γράφουμε - προφανώς κάποιοι τους τα δίνουν για να αγοράζουν ό,τι κινείται στην "μαύρη αγορά"). ΕΑΝ υπάρχει ακόμη σταγόνα ή ιχνος ελληνικού κράτους, πρέπει να κλείσει ΑΜΕΣΩΣ ΤΑ ΓΡΑΦΕΊΑ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΙΣΜΟΥ και τοκογλυφίας, τα λεγόμενα "ενεχυραδανειστήρια"(ή όπως αλλιώς τα ονομάζουν) που ξεφυτρωσαν σαν τα μανιτάρια με...άδεια (τρομάρα της) της αστυνομίας.

Πρόκειται για προμελετημένο - καλά σχεδιασμένο - έγκλημα σε βάρος του ελληνικού λαού. Και όπως γράφουν και οι NYT η δανειακή σύμβαση ενα στόχο έχει: Να (δια)σωσει (στην Ελλάδα) την...τρόϊκα (δεν πέφτει ούτε ενα ευρώ στην ελληνική αγορά - όλα ξαναγυρίζουν στην τσέπη τους, απο αυτά που υποτίθεται οτι μας δανείζουν).

Οι νέοι μας σταμάτησαν πια να παντρευονται - διαλύουν ΚΑΙ την ελληνική οικογένεια (με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό). Αφού η ανεργία, η αβεβαιότητα, η ανασφάλεια, η έλλειψη δυνατότητας στέγασης και πολλά άλλα, καθιστούν απαγορευτικο και τον...γαμο(ιδίως στις πόλεις).

Πρόκειται για τον σφαγιασμό εν ψυχρώ ("με το βαμβάκι") ενος ολόκληρου λαού απο τους τοκογλύφους με τα εγχώρια όργανα τους. Υστερα απορούν για την...ψήφο του ελληνικού λαού.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο σφαγιασμός ενος λαού"

Leave a reply