[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ.
Τρίτη 1 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Και το μόνο πράγμα που προωθούν για συσπειρώσουν τους οπαδούς τους, πρώην πελάτες τους, είναι Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΑΥΡΙΟ. Λυσάξανε τα κανάλια. Μνημόνιο ή χάος.

Όμως υπάρχει μια φράση που δεν τη ξεχνάμε. Ειπώθηκε πριν από καιρό από τον κ.Βενιζέλο κι είναι σημαντικό να μην τη ξεχάσουμε τώρα.

"Το ότι πτωχεύουν οι Ελληνες, δεν είναι ταυτόσημο ότι πτωχεύει η Ελλάδα"

Γιατί η Ελλάδα του μνημονίου και της Τρόικα δεν προσπαθεί να σώσει τον ελληνικό λαό αλλά το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τους παίκτες του. Ο λαός είναι ήδη χαμένος κι αυτά που τον περιμένουν συμφορά.

Γιατί η Ελλάδα του μνημονίου και της Τρόικα δεν ενδιαφέρεται αν ο ελληνικός λαός εξαθλιωθεί, αν πεινάσει, αν φτάσει σε τέτοιο σημείο απελπισίας, απόγνωσης ώστε να πηδάει από τις ταράτσες ή να κρεμιέται, αρκεί να κερδίζουν εκείνοι που πρέπει.

Γιατί η Ελλάδα του μνημονίου και της Τρόικα δεν ενδιαφέρεται να ξεπουληθεί σε φτηνιάρικη τιμή και να κάνουν μπίζνες πάνω της οι διεθνείς συμμορίες, γιατί το μνημόνιο δεν έχει πατρίδα ούτε ενδιαφέρεται για έννοιες όπως αξιοπρέπεια, ελευθερία, δικαιοσύνη, αξιοκρατεία, κοινωνικό σύνολο.

Η Ελλάδα του μνημονίου και ο ελληνικός λαός είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Παράλληλοι δρόμοι. Δεν είναι τυχαίο πως χρεοκοπήσαμε αλλά όχι άτακτα. Ολα έπρεπε να γίνουν με τάξη κι υπάρχει ακόμα ανάγκη να συνεχίσουν έτσι. Ολα υπό έλεγχο.

Οι έλληνες λοιπόν που ζουν σε άλλο μήκος κύματος από ότι η Τρόικα και οι συνεταίροι της, μπορούν να επιλέξουν δικούς τους όρους για να σωθούν. Μπορούν να επιλέξουν ακόμα και να χρεοκοπήσουν ατάκτως. Μπορούν να επιλέξουν να βάλουν ένα στοπ σε κάθε μνημόνιο που υπογράφηκε σε κάθε τηλεφώνημα που έγινε σε κάθε απειλή που εκτοξεύτηκε όποιο κι αν είναι το κόστος.

Γιατί ίσως ξεχάσατε να πείτε το δεύτερο μέρος της φράσης που είναι φυσικό επακόλουθο του πρώτου μέρους.


"Το ότι οι Έλληνες θα αποφασίσουν να σωθούν με το δικό τους τρόπο δεν είναι ταυτόσημο με το τρόπο που εσείς ψάχνετε για να σωθείτε"

Ετσι δεν είναι?


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ."

Leave a reply