[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το πείραμα συνεχίζεται και το πειραματόζωο πρέπει να πεθάνει!
Τρίτη 22 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Λοιπόν, για να μην λέμε πολλά λόγια και για να είμαστε όσο πιο σαφείς γίνεται, το πείραμα που υλοποιείται στην Ελλάδα, έχει περάσει στην προτελευταία φάση της ολοκλήρωσής του. Στο πείραμα αυτό (που δεν είναι άλλο από την εφαρμογή μέτρων για την οικονομική ισοπέδωση ενός λαού και η εν συνεχεία υφαρπαγή όλου του πλούτου –τόσο του λαού όσο και της χώρας- χωρίς να υπάρξουν ουσιαστικές αντιδράσεις από τον ίδιο τον λαό) το πειραματόζωο στο τέλος πρέπει να πεθάνει, προκειμένου οι υπόλοιποι λαοί να πάρουν ένα «απτό δείγμα» της άρνησης υπακοής και εκτέλεσης στις προτάσεις των «σοφών». Μάλιστα, ο θάνατος του πειραματόζωου πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε το ίδιο το πειραματόζωο να φαίνεται πως φέρει την ευθύνη για το «δυσάρεστο» αποτέλεσμα. Για να γίνει αυτό εφικτό, απαιτητό είναι να «βγούνε από τη σκηνή του εγκλήματος - πειράματος» όσοι συνήργησαν με έργα ή παραλείψεις τους στην ολοκλήρωσή του.

Στην περίπτωση της Ελλάδας ήδη ο ένας από τους κυρίως υπεύθυνους έχει ήδη αποχωρήσει, χωρίς να υπάρξουν αντιδράσεις. Στη συνέχεια, μέσω της «αναταραχής» στο πολιτικό σκηνικό και της αλλαγής της εκλογικής προτίμησης των καλο-στοχευμένων ψηφοφόρων, η «ευθύνη συνέχισης του πειράματος» περνάει σε άλλα χέρια. Η πρόσφατη καταγεγραμμένη άνοδος της αριστεράς λειτούργησε ως «από μηχανής θεός» για τους ινστρούχτορες του σχεδιασμού, της κατασκευής και της εκτέλεσης του πειράματος, αφού «βρήκαν» ένα πρόθυμο θύμα στο όνομα του ΣΥΡΙΖΑ (το οποίο φυσιολογικά κινείται μεταξύ του 3-3,5% στις εκλογές) και του προσώπου (baby face) του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος αν και αρχικά αντέδρασε σήμερα δείχνει προθυμότατος να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας.

Μόνο που, ο Αλέξης Τσίπρας είναι υποχρεωμένος ή να εφαρμόσει όσα έχουν σχεδιαστεί (και να στείλει δεκαετίες πίσω την αριστερά στην Ελλάδα) είτε να αρνηθεί την εφαρμογή των επαχθών μέτρων και να δεχθεί η χώρα μία φοβερή οικονομική πίεση, η οποία θα ξεπεράσει τα φυσιολογικά όρια και θα επιφέρει (κυριολεκτικά) την πείνα στην ήδη βαριά χτυπημένη Ελληνική κοινωνία. Έτσι, ο Αλέξης Τσίπρας θα εμφανισθεί ως ο υπεύθυνος πολιτικός, που δεν ακολούθησε τις ευρωπαϊκές οδηγίες του «κονκλαβίου των σοφών» και ουσιαστικά ο υπεύθυνος των δεινών που θα σαρώσουν την χώρα. Μάλιστα, η επιβολή χάους στην χώρα, θα λειτουργήσει ως καταλύτης για τις αντιδράσεις των υπολοίπων ευρωπαϊκών λαών. Και όμως, λύση υπάρχει και βρίσκεται μακριά από τις πολιτικές τακτικές του Αλέξη Τσίπρα, αλλά και του «απέναντι» όψιμα συνασπισμένου δεξιού «πατριωτικού χώρου».

Μην σας φανεί, μάλιστα, καθόλου παράξενο εάν ο ίδιος ο λαός αρχίσει να ζητάει τους πρώην πολιτικούς αρχηγούς για να τον σώσουν!!! Το «έργο» έχει παιχτεί κατ’ επανάληψη, μετά από ιστορικές Ελληνικές τραγωδίες… Το παιχνίδι, λοιπόν, είναι πολύ καλά στημένο και η παρτίδα θέλει να αναδείξει συγκεκριμένους νικητές. Και μεταξύ των νικητών δεν προβλέπεται να είναι οι Έλληνες πολίτες...

Η ανεξαρτησία της χώρας, η ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και η εκμετάλλευση του εθνικού μας πλούτου από μία Ελληνική κυβέρνηση που θα εκπροσωπεί τους Έλληνες πολίτες και όχι τους διάφορους τραπεζίτες, που θα ακολουθεί πιστά και απαράβατα τις επιταγές του Ελληνικού Συντάγματος, είναι δυνατόν να δώσει λύση πολύ σύντομα. Όμως, χρειάζεται εντιμότητα, ειλικρίνεια, ανιδιοτέλεια και όρεξη για ατέλειωτη δουλειά με γνώμονα το καλό της χώρας και των πολιτών. Και τον άνθρωπο που έχει αυτά τα χαρακτηριστικά οφείλουμε να ψάξουμε να τον βρούμε, εάν δεν θέλουμε να ψάχνουμε αύριο για τροφή στα σκουπίδια…

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το πείραμα συνεχίζεται και το πειραματόζωο πρέπει να πεθάνει!"

Leave a reply