[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η μαύρη συμμορία των υποτελών του ΔΝΤ – Ε.Ε. – ΕΚΤ κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος
Δευτέρα 28 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Η μαύρη συμμορία των υποτελών του ΔΝΤ – Ε.Ε. – ΕΚΤ της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος υπόσχονται προεκλογικά, μετά την πανωλεθρία που υπέστησαν στις τελευταίες εκλογές, λαγούς με πετραχήλια.
Τι ότι θα διαπραγματευτούν για να αναθεωρήσουν άρθρα του Μνημονίου (που μέχρι χτες έσχιζαν τα ρούχα τους ότι είναι αδιαπραγμάτευτα), τι ότι θα σταματήσουν οι αντιλαϊκοί νόμοι, τι ότι θα ανακουφιστεί ο λαός. Κυρίως όμως αποφεύγουν να αναφέρουν τι μέτρα θα πάρουν διότι δεν προλαβαίνουν αφού όπου σταθούν και όπου βρεθούν βρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ.
Αλλά τα μέτρα όμως που θα πάρουν τα ομολογούν κάθε στιγμή αφού θα είναι οι στυγνοί εφαρμοστές του Μνημονίου ΙΙ, όπως εφάρμοσαν στην κεραία και το Μνημόνιο Ι..
Οι νέοι νόμοι που θα ψηφίζονται (αν καταφέρουν να σχηματίσουν κυβέρνηση ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) θα βυθίζουν ολοένα και περισσότερο το λαό στη φτώχεια τη χώρα στην υποταγή, τον δημόσιο πλούτο στην εκποίηση.
Οι νέες ανεξάρτητες ζώνες εργασίας που έχουν συμφωνήσει να δημιουργήσουν θα οδηγήσουν τους εργαζόμενους σε αυτές σαν πρόβατα στη σφαγή με 300 ευρώ το μήνα μικτά και χωρίς ασφάλιση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Νέα Μνημόνια, νέοι νόμοι θα ακολουθήσουν ώσπου η Ελλάδα να γίνει Βουλγαρία και η χώρα να καταστραφεί πλήρως, να φθάσει δηλαδή σε μερικά χρόνια σε χειρότερη θέση από το αν τώρα επέστρεφε στη δραχμή.
Όσοι μας γέμισαν με ψέμματα μέχρι τώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ θα μας πούνε τώρα αλήθεια;
Ο μπαμπούλας και το ψευδοδίλλημα της επιστροφής στη δραχμή ανασύρεται καθημερινά σαν να μην οδηγούμαστε με την πολιτική των Μνημονίων των ΝΔ – ΠΑΣΟΚ στην ίδια και χειρότερη κατάσταση.
Μάλιστα επισείουν το φόβητρο της επιστροφής της δραχμής, παρ’ όλο που και ο ΣΥΡΙΖΑ μιλά καθαρά για λύση εντός του ευρώ.
Η Μέρκελ και το σινάφι της απειλούν ότι θα διώξουν τη χώρα από το ευρώ αν κερδίσει τις εκλογές η Αριστερά., ενώ είναι σε όλους γνωστό ότι δεν προβλέπεται από κανένα κανονισμό της ευρωζώνης κάτι τέτοιο.
Επίσης δεκάδες αξιωματούχοι και στελέχη τραπεζών και funds δηλώνουν ότι αν η Ελλάδα βγει από το ευρώ είναι σίγουρο ότι θα καταρρεύσει και η ευρωζώνη, ενώ το κόστος εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ κατά γενική εκτίμηση υπερβαίνει το ένα τρις ευρώ.
Η Μέρκελ, το ΔΝΤ και η Ε.Ε. του μεγάλου κεφαλαίου εκβιάζουν τους Έλληνες να ψηφίσουν με το ζόρι κόμματα που υποστηρίζουν το Μνημόνιο δηλαδή το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.
Θα υποκύψουν οι Έλληνες το 2012 στον εκβιασμό για παράδοση της χώρας στο Δ! Ράιχ ή θα ορθώσουν το ανάστημά τους μπροστά σους εκβιασμούς και τις απειλές και θα ψηφίσουν ΟΧΙ στο Μνημόνιο;


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η μαύρη συμμορία των υποτελών του ΔΝΤ – Ε.Ε. – ΕΚΤ κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος"

Leave a reply