[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τρόικα: Θα έρθουμε όταν θα έχετε και πάλι κυβέρνηση
Τετάρτη 9 Μαΐου 2012 Posted by STEVENIKO

Το κλιμάκιο της Τρόικα δε θα έρθει τελικά στην Αθήνα στα μέσα Μαΐου όπως ήταν προγραμματισμένο. Αυτό υποστηρίζει η γερμανική εφημερίδα «Sueddeutsche Zeitung» επικαλούμενη πληροφορίες της.

Στο δημοσίευμα αναφέρεται πως η Τρόικα θα περιμένει πρώτα τις «δημοκρατικές εξελίξεις» -αναφερόμενη προφανώς στη διαδικασία σχηματισμού κυβέρνησης-.

Την ίδια ώρα με άρθρο του στην ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας Die Zeit, ο Γερμανός αναλυτής Χέριμπερτ Ντίτερ του Ιδρύματος Επιστήμης και Πολιτικής του Βερολίνου προτείνει διεξαγωγή δημοψηφίσματος στην Ελλάδα προκειμένου να αποφασίσουν οι πολίτες εάν επιθυμούν ή όχι την παραμονή τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

«Είναι απολύτως ασαφές, ποιες είναι οι προτιμήσεις της ελληνικής κοινωνίας όσον αφορά τη μελλοντική της εξέλιξη» επισημαίνει ο κ. Ντίτερ και εξηγεί ότι «από τη μια πλευρά τα δύο τρίτα των ψηφοφόρων υπερψήφισαν κόμματα τα οποία απορρίπτουν το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα που συμφωνήθηκε και από την άλλη, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, τα δύο τρίτα του λαού θέλουν να παραμείνει η χώρα εντός ΕΕ».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τρόικα: Θα έρθουμε όταν θα έχετε και πάλι κυβέρνηση"

Leave a reply