[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ισπανία - Ιρλανδία 4-0 (video)
Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Ισπανία νίκησε με 4-0 την Ιρλανδία, με τον Τόρες να πετυχαίνει τα δύο τέρματα. Σίλβα, Φάμπρεγκας τα άλλα γκολ



Είχε να πετύχει γκολ σε μεγάλη διοργάνωση από τον τελικό του Euro του 2008.

Είχε δεχθεί αμφισβήτηση (έστω και δικαιολογημένα) όσο λίγοι.

Ο Ντελ Μπόσκε όμως τον εμπιστεύτηκε και εκείνος τον δικαίωσε με τον καλύτερο τρόπο: Ο Τόρες άνοιξε το σκορ με την Ιρλανδία και αφού ο Σίλβα έκανε το 2-0, ο επιθετικός της Τσέλσι ήρθε για να κάνει το 3-0 και να δείξει ότι η τέχνη του γκολ δεν ξεχνιέται.

Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε ο Φάμπρεγκας και έφτασε κι αυτός τα δύο γκολ στη διοργάνωση

Το ματς

Η Ισπανία στην πρώτη καλή της στιγμή στο ματς άνοιξε το σκορ με τον Τόρες, να έρχεται και να παίρνει την μπάλα από το κόψιμο του Νταν στον Σίλβα και να σουτάρει στη συνέχεια βρίσκοντας στόχο.

Στη συνέχεια, ο Σίλβα είδε τον Γκίβεν να μπλοκάρει την μπάλα στην προσπάθειά του, ενώ αργότερα ο Τόρες δεν βρήκε στόχο από κοντά στην πάσα του Σίλβα.

Σστο 23' ο Ινιέστα σούταρε εκτός περιοχής και απέκρουσε ο Σέι Γκίβεν, ο οποίος έξι λεπτά νωρίτερα (17') είχε μπλοκάρει αυτό του Ζεράρ Πικέ.

Η τελευταία ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο ήταν και αυτή για την Ισπανία, με τον Αντρές Ινιέστα στο 45'+2 να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Γκίβεν με τα ακροδάχτυλα να αποκρούει σε κόρνερ. Εκεί όμως έληξε το πρώτο μέρος.


Στην επανάληψη, ο Σίλβα μόλις στο 49’ από κοντά με ψύχραιμο πλασέ έκανε το 2-0.

Ο Άλβαρο Αρμπελόα απείλησε ξανά στο 48' με κοντινό σουτ, αλλά ο Γκίβεν απέκρουσε ξανά, αλλά στο 49' δεν κατάφερε να σταματήσει τον Νταβίντ Σίλβα που έκανε το 2-0.

Στο 70’, ο Φερνάντο Τόρες σκόραρε για δεύτερη φορά με τον στράικερ της Τσέλσι να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Γκίβεν και άψογο τελείωμα να γράφει το 3-0.

Προς το τέλος του αγώνα, αφού απέκρουσε το σουτ του Καθόρλα ο Γκίβεν, είδε στο 83'τον Φάμπρεγκας με δυνατό σουτ να κουνάει για τέταρτη φορά τα δίχτυα του.

Οι συνθέσεις

Ισπανία (Βιθέντε Ντελ Μπόσκε):
Κασίγιας, Πικέ, Σέρχιο Ράμος, Ζορντί Αλμπα, Τσάβι, Τσάμπι Αλόνσο (64 Χάβι Μαρτίνεθ), Μπουσκέτς, Ινιέστα (79' Καθόρλα), Σίλβα, Τόρες (72' Φάμπρεγας)

Ιρλανδία (Τζιοβάνι Τραπατόνι): Γκίβεν, Λέτζερ, Νταν, Γουόρντ, Ο'Σέι, Αντριους, ΜακΓκίντι, Γουίλαν (79' Γκριν), Νταφ (75' ΜακΛιν), Κοξ (46' Γουόλτερς), Κιν

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights από τον αγώνα Ισπανία – Ιρλανδία 4-0 για το Euro 2012





STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ισπανία - Ιρλανδία 4-0 (video)"

Leave a reply