[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τα αποτελέσματα του Champions League (video)
Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σπουδαία νίκη της ΜΠΑΤΕ επί της Μπάγερν, γκολ ο Καπετάνος στην Κλουζ, τέσσερα στα επτά ματς ήρθαν διπλό

 Οι έδρες των Νόρτζελαντ, Κλουζ και Μπενφίκα αποδείχθηκα, τελικά, φιλόξενες για τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μπαρτσελόνα.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης νίκησαν με 4-0 στη Δανία, ο Παντελής Καπετάνος έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του, αλλά ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι έδωσε στην ομάδα του Μάντσεστερ τη νίκη, ενώ στη Λισαβόνα η νίκη της Μπαρτσλεόνα με 2-0 επί της Μπενφίκα στιγματίστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κάρλες Πουγιόλ.

Στην Λευκορωσία, η Μπάτε Μπορίσοφ ήταν η έκπληξη της βραδιάς, αφού τρία δύο γκολ κόντρα στην περσινή φιναλίστ Μπάγερν, παίρνοντας μια από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία της με 3-1.
Η Γιουβέντους, έμεινε στο 1-1 με την Σαχτάρ στο Τορίνο, η Βαλένθια δεν δυσκολεύτηκε κόντρα στην Λιλ την οποία και νίκησε με 2-0, ενώ σπουδαίο διπλό πήρε η Μπράγκα στην Πόλη κόντρα στην Γαλατασαράι.

5ος όμιλος

Νόρτζελαντ-Τσέλσι 0-4 (33`, 82` Μάτα, 79` Λουίζ, 89` Ραμίρες)
Αν και... άργησε να πάρει μπρος, η Τσέλσι δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα απέναντι στην Νόρτζελαντ εκτός έδρας, παίρνοντας άνετα τη νίκη με 4-0.
Το σκορ για τους «Μπλε» άνοιξε ο Χουάν μάτα στο 33ο λεπτό έπειτα από ωραίο συνδυασμό των Φερνάντο Τόρες και Φρανκ Λάμπαρντ.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν για κάτι καλύτερο στη συνέχεια, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο «κατέρρευσαν». Ο Νταβίντ Λουίζ έκανε το 2-0 σε άπιαστη απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ στο 82` ο Μάτα «χτύπησε» ξανά. Το τελικό 4-0 που φέρνει την Τσέλσι στην κορυφή του ομίλου διαμόρφωσε ο Ραμίρες στο 89`.
Γιουβέντους-Σαχτάρ Ντόνετσκ 1-1 (25` Μπονούτσι - 23` Τεσέιρα)

Την... πρωτιά μοιράζεται και η Σαχτάρ που κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία 1-1 από τη Γιουβέντους στο Τορίνο.
Η ομάδα του Ντόνετσκ δημιούργησε πολλά προβλήματα στην αντίπαλό της και στο 23` άνοιξε το σκορ με τον Τεσέιρα. Πριν, όμως, προλάβουν να «κοπάσουν» οι πανηγυρισμοί, ο Μπονούτσι έφερε το ματς στα ίσα και στη συνέχεια ο ίδιος και οι συμπαίκτες του προσπάθησαν για την ισοφάριση.
Δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά καμία δεν κατέληξε στα δίχτυα, με τον Μπουφόν, όμως, να αναγκάζεται από την πλευρά του να είναι συνεχώς σε... επαγρύπνηση προκειμένου να «κρατήσει» το τελικό 1-1.


6ος όμιλος

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ -Μπάγερν Μονάχου 3-1 (23` Παβλόφ, 78` Ροντιόνοφ, 90`+4 Μπρέσαν - 90`+1 Ριμπερί)
Το μεγάλο «μπαμ» στη βραδιά έκανε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που επικράτησε με 3-1 της Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας.

Ο Παβλόφ έδειξε στους Γερμανούς... τί τους περιμένει κάνοντας το 1-0 στο 23` και, όσο κι αν οι «Βαυαροί» προσπάθησαν να «μπουν» ξανά στο ματς έχοντας και δύο δοκάρια, δεν τα κατάφεραν.
Ο Ροντιόνοφ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του στο 78`, με τον Ριμπερί να «απαντά» αργά, μόλις στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων και μάλιστα να βλέπει τα δίχτυα της ομάδας του να κουνιούνται ξανά 3 λεπτά αργότερα ελέω Μπρεσάν, ο οποίος «σφράγισε» τη νίκη που φέρνει τη ΜΠΑΤΕ στην κορυφή του ομίλου με το 2 στα 2!
Βαλένθια-Λιλ 2-0 (38`, 75` Ζόνας)

Ισόβαθμη με τη Μπάγερν είναι πλέον η Βαλένθια που, αν και είδε τον «Χάρο με τα μάτια της» στο Μεστάγια, επικράτησε με 2-0 της ακόμα... άποντης Λιλ.

Οι «λιλουά» έχασαν σωρεία ευκαιριών και το «πλήρωσαν». Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους νικητές ήταν ο Ζόνας ο οποίος πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του. Η αρχή έγινε στο 38ο λεπτό, με τον Βραζιλιάνο να διπλασιάζει τα προσωπικά του τέρματα κι αυτά των «Νυχτερίδων» στο 75` όταν προσπάθησε να βγάλει τη σέντρα, αλλά η πορεία της μπάλας αιφνιδίασε τον Λαντρό και κατέληξε στα δίχτυα!


 7ος όμιλος

Μπενφίκα-Μπαρτσελόνα 0-2 (6` Αλέξις, 55` Φάμπρεγας)
«Πύρρειος» νίκη για την Μπαρτσελόνα που επικράτησε με 2-0 της Μπενφίκα εκτός έδρας και ανέβηκε στην κορυφή του ομίλου, αλλά χάνει για αρκετό διάστημα όπως φαίνεται ξανά τον Πουγιόλ που τραυματίστηκε σοβαρά στο χέρι στην επιστροφή του στην αγωνιστική δράση!
Οι «μπλαουγκράνα» δεν δυσκολεύτηκαν να βρουν τον δρόμο για τα δίχτυα στο Ντα Λουζ, με τον Αλέξις να κάνει το 1-0 μόλις στο 6ο λεπτό.
Οι «Αετοί» προσπάθησαν να ισοφαρίσουν, αλλά στο 55` ήρθε το δεύτερο γκολ, αυτή τη φορά από τον Φάμπρεγας και όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Τίτο Βιλανόβα θα πήγαινε... ξέγνοιαστη στο clasico, πριν ο σοβαρός τραυματισμός του Πουγιόλ την «προσγειώσει» απότομα.
Σπαρτάκ Μόσχας-Σέλτικ 2-3 (41’, 48’ Εμενίκε - 12’ Χούπερ, 71’ αυτ. Κομπάροφ, 90’ Σαμαράς)

8ος όμιλος
Κλουζ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2 (14` Καπετάνος - 29`, 49` Φαν Πέρσι)

Ο Παντελής Καπετάνος δεν ήταν αρκετός για την Κλουζ. Ο Έλληνας επιθετικός άνοιξε το σκορ για την ομάδα του στη Ρουμανία στο 14ο λεπτό, αλλά το γκολ του δεν ήταν αρκετό για να αποτρέψει την ήττα με 2-1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Το δίδυμο Ρούνεϊ - Φαν Πέρσι δούλεψε υποδειγματικά για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με τον Ολλανδό να σκοράρει δις και να κάνει την ανατροπή.
Αρχικά έφερε το ματς στα ίσα στο 29` και στο 49`, έπειτα από εξαιρετική πάσα του Ρούνεϊ, διαμόρφωσε το τελικό 2-0 που αφήνει τους «Κόκκινους Διαβόλους» μόνους πρώτους στον όμιλο.
Γαλατασαράι-Μπράγκα 0-2 (27` Μικαέλ, 90`+4 Άλαν)
Σπουδαία νίκη με 2-0 σε βάρος της Γαλατασαράι μέσα στην Κωνσταντινούπολη πανηγύρισε η Μπράγκα που πήρε τους 3 πρώτους της βαθμούς.

Ο Μικαέλ... έδειξε τον δρόμο στο 27` και, παρά τις προσπάθειες των Τούρκων να ξαναμπούν στο ματς, το γκολ του Άλαν στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων «έσβησε» κάθε ελπίδα... επιστροφής για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ που ακόμα δεν έχει καταφέρει να πάρει βαθμό.




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τα αποτελέσματα του Champions League (video) "

Leave a reply