[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μάριμπορ-Παναθηναϊκός 3-0 (photos,video)
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Βαριά ήττα με 3-0 γνώρισε ο Παναθηναϊκός από την Μάριμπορ στην πρεμιέρα του Europa League


Ένας κάκιστος Παναθηναϊκός γνώρισε την βαριά ήττα με 3-0 από την Μάριμπορ στην Σλοβενία και μπήκε με το αριστερό στους ομίλους του Europa League.
Οι «πράσινοι» δεν απείλησαν σε κανένα σημείο τους γηπεδούχους, οι οποίοι με τους Μπέριτς στο 25΄, Ιμπραΐμ στο 62΄ και πέναλτι του Ταβάρες στο 88΄ επιστρέφουν στην Αθήνα με κατεβασμένα τα κεφάλια.
Κανένας παίκτης των "πρασίνων" δεν διασώθηκε από αυτή την βραδιά, ενώ ευθύνες υπάρχουν και για τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν χρησιμοποίησε κανέναν επιθετικό στην αρχική ενδεκάδα αποφασίζοντας να εντάξει ένα νέο τρόπο παιχνιδιού στην ομάδα του, ο οποίος δεν απέδωσε...
Στα αξιοσημείωτα, η αποβολή του Σπυρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 92΄.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα ξεκίνησε την αναμέτρηση με σύστημα 4-3-3 και τον Καρνέζη γκολκίπερ, τους Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βύντρα, Σπυρόπουλο στην άμυνα, τους Κατσουράνη, Βιτόλο, Ζέκα στη μεσαία γραμμή και τους Κουίνσι, Σισοκό, Χριστοδουλόπουλο στην επίθεση.
Ο πορτογάλος τεχνικός του Παναθηναϊκού προτίμησε να ξεκινήσει το ματς χωρίς καθαρόαιμο επιθετικό, έχοντας στην κορυφή της επίθεσης τον Χριστοδουλόπουλο.
Από την άλλη η Μάριμπορ ξεκίνησε με τους Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Μέγιατς, Ποτοκάρ, Ραϊτσεβιτς, Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελ, Μέζγκα, Ιμπραϊμι, Ταβάρες και Μπέριτς.
Πρόβλημα στα σύνορα…


Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης ήταν ότι για περίπου 20 λεπτά αγώνα δεν υπήρχαν στις εξέδρες φίλοι του Παναθηναϊκού, παρότι είχαν πάρει 500 εισιτήρια.
Τα τέσσερα πούλμαν με τους φίλους των «πρασίνων» είχαν κολλήσει στα σύνορα, με τον έλεγχο να είναι εξονυχιστικός.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, οι φίλαθλοι του «τριφυλλιού» να αρχίζουν να μπαίνουν σιγά σιγά στο γήπεδο από το 20΄ και μετά.
Παιχνίδι κέντρου, μέχρι τον… Μπέριτς


Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης μπορεί η Μάριμπορ να μπήκε πιο δυνατά στο ματς λόγω του ενθουσιασμού από την ένθερμη συμπαράσταση του κόσμου, αλλά στην πορεία ο Παναθηναϊκός ισορρόπησε και είχαμε ένα ματς δίχως πολλές φάσεις.
Βέβαια, όλα αυτά μέχρι το 25΄ όπου ο Μπέριτς άνοιξε το σκορ για την ομάδα από την Σλοβενία.
Μετά από ένα έξοχο συνδυασμό των παικτών της γηπεδούχου ομάδας, η μπάλα κατέληξε στον άσο της Μάριμπορ, ο οποίος απέναντι από τον Καρνέζη δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα των «πρασίνων» και να κάνει το 1-0.
Από εκείνο το σημείο και μετά, όσο και να ήθελε ο Παναθηναϊκός να φέρει το ματς στα ίσα, οι γηπεδούχοι ήταν στημένοι πολύ καλά και κράτησαν χωρίς δυσκολία το υπέρ τους σκορ, μέχρι την λήξη του πρώτου μέρους.
Τον αποτέλειωσε…


Ο Ταβάρες στο 88΄ ευστόχησε σε αυστηρό πέναλτι που δόθηκε στην Μάριμπορ και διαμόρφωσε το τελικό 3-0.
Η βραδιά ήταν πολύ κακή για τους «πράσινους», οι οποίοι γνώρισαν μία βαριά ήττα και μπήκαν με το αριστερό στην πρεμιέρα του Europa League.

Δείτε το video με τα γκολ και τα highlights του αγώνα Maribor – Παναθηναϊκός 3-0 




Σκόρερς: 25΄ Μπέριτς, 62΄ Ιμπραΐμι, 88΄ Ταβάρες (πεν.)
Κίτρινες: 75΄ Βιτόλο, 84΄Σπυρόπουλος, 87΄ Βελάσκες
Κόκκινες: 92΄ Σπυρόπουλος
Δοκάρια: -
Διαιτητής: Άλαν Κέλι
Πρώτος Βοηθός: Άλεν Λιντς
Δεύτερος Βοηθός: ΜακΓκρέιθ
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Μάριμπορ: Χαντάνοβιτς, Μίλετς, Μέγιατς, Ποτοκάρ (82΄ Βίντοβιτς), Ραϊτσεβιτς, Τσβιγιάνοβιτς, Μέρτελ, Μέζγκα (85΄ Ντόντλεκ), Ιμπραϊμι, Ταβάρες (91΄ Φιλίποβιτς), Μπέριτς
Παναθηναϊκός: Καρνέζης, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Μπουμσόνγκ, Βελάσκες, Βιτόλο, Ζέκα, Κατσουράνης, Σισοκό, Κουίνσι (75΄ Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος (56΄ Φορναρόλι)


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μάριμπορ-Παναθηναϊκός 3-0 (photos,video)"

Leave a reply