[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με 31,5% και επτακομματική Βουλή
Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με έξι μονάδες διαφορά από τη Νέα Δημοκρατία και επτακομματική Βουλή σύμφωνα με τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα. Διαβάστε αναλυτικά Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με 31,5%, έξι μονάδες περισσότερες από τη δεύτερη Νέα Δημοκρατία που συγκεντρώνει το 25,5%, τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα.

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue για την Καθημερινή και τον ΣΚΑΪ, υποχωρεί στο 13,5% και ακολουθεί η ΔΗΜΑΡ με 7,5%.

Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν 5,5%, το ίδιο ποσοστό με το ΚΚΕ. Υποχωρεί η Χρυσή Αυγή στο 4,5%.Η Δημιουργία Ξανά - Δράση χάνοντας μισή μονάδα συγκεντρώνει 2,5%
Επιβεβαιώνεται σαφώς ότι στην πορεία προς τις κάλπες έχει διαμορφωθεί ένας νέος διπολισμός με τη Νέα Δημοκρατία από τη μία πλευρά και τον ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη.

Με βάση τα ποσοστά αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα λάβει 134 έδρες, η ΝΔ 68, το ΠΑΣΟΚ 36, η ΔΗΜΑΡ 20, το ΚΚΕ 15, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες 15 και η Χρυσή Αυγή 12.

Διαφορετική εικόνα εμφανίζει η παράσταση νίκης. Οι πολίτες θεωρούν σε ποσοστό 58%, ανεξάρτητα από το τι θα ψηφίσουν οι ίδιοι ότι η ΝΔ θα κερδίσει τις εκλογές ενώ μόλις 34% θεωρεί πιθανή την εκλογική επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Αλέξης Τσίπρας θεωρείται καταλληλότερος για πρωθυπουργός με 22% και ακολουθούν Αντώνης Σαμαράς με 20%, Ευάγγελος Βενιζέλος με 16% και Φώτης Κουβέλης με 14%.
Δημοφιλέστερος αρχηγός κόμματος είναι ο Φώτης Κουβέλης με 67% και ακολουθούν Αλέξης Τσίπρας με 49%, Πάνος Καμμένος με 39%, Αντώνης Σαμαράς με 36% και Ευάγγελος Βενιζέλος με 34%.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πρωτιά ΣΥΡΙΖΑ με 31,5% και επτακομματική Βουλή"

Leave a reply