[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
AEK: Τέλος ο Βλάχος, φαβορί ο Αναστασιάδης
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Άγγελος Αναστασιάδης είναι ο Νο1 στόχος της ΑΕΚ για τον πάγκο της ομάδας, διαβάστε τα δεδομένα της υπόθεσης!



Ο Βαγγέλης Βλάχος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον πάγκο της ΑΕΚ από το μεσημέρι της Κυριακής.

Επομένως, η "Ένωση" ψάχνει άμεσα για τον αντικαταστάτη του, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να προβάλει ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Το όνομά του ακούγεται από το βράδυ της Κυριακής, έχει ήδη υπάρξει επικοινωνία με τον πολύπειρο Έλληνα τεχνικό και ο ίδιος είναι θετικός με την προοπτική να αναλάβει τον "Δικέφαλο".
Μέχρι το βράδυ αναμένεται στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Ανδρέα Δημητρέλο και υπάρχει καλή διάθεση για συνεργασία, η οποία φαντάζει πολύ πιθανή αυτή την στιγμή.

Ο Αναστασιάδης δεν πρόκειται βέβαια να πει το "ναι" χωρίς όρους, θα βάλει τις "κόκκινες γραμμές" του, ώστε να λειτουργεί εύρυθμα η ομάδα και από εκεί και πέρα λογικά θα δώσουν οι δυο πλευρές τα χέρια.

Οι λόγοι της επιλογής του είναι προφανείς. Η διοίκηση εμπιστεύεται τις τεχνικές του ικανότητες, ενώ διαθέτει εμπειρία από ανάλογα δύσκολες καταστάσεις, αφού μόλις πέρυσι παρέλαβε τον ΠΑΣ Γιάννινα σε δυσχερή θέση και τον οδήγησε με σχετική ευκολία στην παραμονή στη μεγάλη κατηγορία.

Στην ΑΕΚ θέλουν να λύσουν άμεσα το θέμα, προκειμένου να ξεκινήσει δουλειά ο νέος κόουτς ενόψει και του "τελικού" με την Κέρκυρα το Σάββατο στο ΟΑΚΑ, γι' αυτό και κινούνται γρήγορα οι διαδικασίες για την διάδοχη κατάσταση.

Αν δεν τα βρει η ΠΑΕ με τον Έλληνα τεχνικό, υπάρχει ο Μάκης Χάβος ως εναλλακτική λύση, ενώ ακούγεται ως σενάριο και το δίδυμο Δέλλα-"Λύμπε", με τον πρώτο να έχει δίπλωμα προπονητή.
Όπως και να 'χει, οι εξελίξεις είναι ραγδαίες στην ΑΕΚ και δεν αναμένεται να υπάρξει καθυστέρηση στο θέμα του νέου προπονητή.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "AEK: Τέλος ο Βλάχος, φαβορί ο Αναστασιάδης"

Leave a reply