[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Πολ Τόμσεν: Ο υπάλληλος του ΔΝΤ ταλαιπωρεί και προσβάλει τους Έλληνες ως γνήσιος κατακτητής!
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


του Γιάννη Τσαραγκλή 


 Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες ο υπάλληλος (στέλεχος τον λένε τα ΜΜΕ που συνεργάζονται με τους τοκογλύφους) του ΔΝΤ Πόλ Τόμσεν, προσβάλει με τη συμπεριφορά του την Ελλάδα και τους Έλληνες, κάνοντας τον σκληρό στη διαπραγμάτευση, επιβεβαιώνοντας το ρόλο του καταστροφέα κρατών και λαών που έχει μέχρι σήμερα το ΔΝΤ, το οποίο έφερε για πρώτη φορά στην Ευρώπη ο Γιώργος Παπανδρέου και κέρδισε μια θέση στο Χάρβαντ.

Ο "νέο κατακτητής" τοκογλύφος Πόλ Τόμσεν του ΔΝΤ αμφισβητεί προσβλητικά ότι η Ελληνική κυβέρνηση (που αυτοί ώθησαν τους Έλληνες να την εκλέξουν με διεθνείς παρεμβάσεις κατά την προεκλογική περίοδο) θα καταφέρει να μαζέψει έστω και μερικά δισ. ευρώ από τη φοροδιαφυγή και ζητά πιο σίγουρα μέτρα για να πάρει πίσω το ΔΝΤ τα δανεικά του, όπως η περικοπή μισθών και συντάξεων, δηλαδή η καταστροφή οικογενειών και μικροεπαγγελματιών.
Κι ενώ αυτή η τακτική - όλοι το παραδέχονται - ότι έφερε στην Ελλάδα τρομακτική ύφεση και ανεργία παραλύοντας νευραλγικούς τομείς της οικονομίας, ο κ. Τόμσεν επιμένει να διαλύει τον βασικό οικονομικό ιστό που είναι οι μικρομεσαίοι. Με αυτή την τακτική του ο σκληρός τοκογλύφος διαπραγματευτής, διαλύει την Ελλάδα, με σκοπό η χώρα να είναι για πάντα υπόδουλη στο ΔΝΤ και στην υπόλοιπη τρόικα (που σέρνεται πίσω από το ΔΝΤ γιατί συμφέρει τη Γερμανία).
Και αν η Ελλάδα θα είναι για χρόνια υπόδουλη στο ΔΝΤ και θα κρέμεται από την δανειακή τοκογλυφική δόση, τότε αυτή η φοβερή διεθνής τράπεζα, θα μπορέσει να πουλήσει το "κεφάλαιο Ελλάδα" στους πιστωτές της, για να πάρουν αυτοί το πετρέλαιο του Αιγαίου, τη γεωπολιτική φύλαξη των Δαρδανελίων και να μετατρέψουν τα Ελληνικά νησιά σε ζωντανά αεροπλανοφόρα ελέγχου της Μέσης Ανατολής, του Ιράν, της Ρωσίας, της Κίνας και όπου αλλού.
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις, χρόνια προσαρτημένες στο άρμα του ΝΑΤΟ (δηλαδή των ΗΠΑ), μετά την χρεοκοπία μας (τεχνητή ή μη δεν θα το μάθουμε τώρα) έχουν μετατραπεί σε άβουλους υποστηρικτές και εκτελούν εντολές, όπως σχολιάζουν σκωπτικά όλα τα Γερμανικά ΜΜΕ, τονίζοντας ότι η Ελληνική κυβέρνηση δεν φέρνει καμία αντίρρηση στα αιτήματα της τρόικας. Δυστυχώς η παθητική στάση που δείχνει και ο Ελληνικός λαός που δεν αντιδρά σε αυτό το παζάρι για τη ζωή του δεν βοηθά, ούτε αυτή την φιλική στην τρόικα κυβέρνηση, να αντιδράσει στην κατακτητική διάθεση του ΔΝΤ και του ... κ. Τόμσεν!
Εάν η κυβέρνηση δεν βάλει τώρα κάποιες ισχυρές κόκκινες γραμμές στις κατακτητικές διαθέσεις της τρόικας, τότε δυστυχώς σε συνδυασμό και με την αθρόα - και ύποπτη κατά μία ένοια - εισροή Μουσουσλμάνων λαθρομεταναστών στην Ελλάδα από όλα τα μέρη της γης όπου το ΝΑΤΟ, οι ΗΠΑ και το ΔΝΤ έχουν προκαλέσει κοινωνικές καταστροφές, η χώρα θα έχει μετατραπεί άρδην σε μια αγνώριστη χαβούζα εμιγκρέδων και ανέργων Ελλήνων, που δεν θα ελέγχονται με τίποτα. Κάτι που είναι δώρο σε αυτούς που σκέφονται να την χειραγωγήσουν με μισθούς Κίνας και αφαίρεση της ατομικής ιδιοκτησίας μέσω των χαρατσιών και των εξοντωτικών φόρων.

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Πολ Τόμσεν: Ο υπάλληλος του ΔΝΤ ταλαιπωρεί και προσβάλει τους Έλληνες ως γνήσιος κατακτητής!"

Leave a reply