[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Μουρίνιο: "Κάποιοι είχαν έτοιμα τα κείμενά τους και αναγκάστηκαν να τα πετάξουν"
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η ανατροπή που πέτυχε η Ρεάλ απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, με τα γκολ των Μπενζεμά και Ρονάλντο στα τελευταία λεπτά, γλίτωσε τον Ζοσέ Μουρίνιο από μία δύσκολη επόμενη ημέρα. Ο Πορτογάλος ήξερε ότι σε περίπτωση ήττας η κριτική θα ήταν έντονη και ίσως γι' αυτό ξέσπασε μετά το τρίτο γκολ της ομάδας του.



"Διαθέτω ένα χάκερ, ο οποίος μου αποκάλυψε τι είχε γραφεί στο 85'. Ορισμένοι είχαν έτοιμα τα κείμενά τους, αλλά αναγκάστηκαν να πετάξουν όλα είχαν γράψει. Αυτό που έγινε τους ανάγκασε ν' ανοίξουν και πάλι τους υπολογιστές τους και δουλέψουν... λίγο σκληρότερα", δήλωσε ο "Special One" μετά το τέλος του αγώνα, ρίχνοντας το καρφί του σ' εκείνους που τον αντιμετωπίζουν κακοπροαίρετα.

Ο προπονητής της "βασίλισσας", σχολιάζοντας το κατόρθωμα των ποδοσφαιριστών του στα τελευταία λεπτά, υποστήριξε πως "ξαναβρήκα την ομάδα μου, ελπίζω ότι δεν θα εξαφανιστεί" και συμπλήρωσε ότι "είμαι περήφανος, ανεξαρτήτως αποτελέσματος διότι παλέψαμε σαν θηρία. Δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα. Είμαστε στη σωστή κατεύθυνση".

Ο Μουρίνιο κλήθηκε να σχολιάσει τον παραγκωνισμό του Σέρχιο Ράμος. "Περίμενα την ερώτηση γιατί μου αρέσουν τέτοιες ιστορίες. Ήταν όμως μια καθαρά τεχνική απόφαση. Δεν υπάρχει κανένα πειθαρχικό παράπτωμα, είναι εκπληκτικός αθλητής", δήλωσε ο Πορτογάλος προσθέτοντας ότι "ο Ράμος δεν έπαιξε γιατί ο προπονητής αποφάσισε ότι ήταν καλύτερο γι' αυτόν. Ο Πέπε και Βαράν ήταν σε καλύτερη κατάσταση".

Κλείνοντας ο Special One ξεκαθάρισε ότι "θέλουμε το 10ο ευρωπαϊκό και θα παλέψουμε γι' αυτό. Από τη στιγμή που παίζουμε έτσι απέναντι στην Μπαρτσελόνα και τη Μάντσεστερ Σίτι, μπορούμε να νικήσουμε οποιαδήποτε ομάδα. Δεν λυπάμαι για τη Σίτι διότι το αξίζαμε. Ήμασταν καλύτεροι από το πρώτο λεπτό".


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Μουρίνιο: "Κάποιοι είχαν έτοιμα τα κείμενά τους και αναγκάστηκαν να τα πετάξουν""

Leave a reply