[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Το ντέρμπι του Λονδίνου, η επικίνδυνη έξοδος της Μπάρτσα και οι δοκιμασίες των Ιταλών
Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Σπουδαίο ντέρμπι στην premier league καθώς η Αρσεναλ υποδέχεται την Τσέλσι το Σάββατο στις 14:45.

Η βαθμολογία δεν αντικατοπτρίζει την εικόνα των δύο ομάδων στις πρώτες 5 αγωνιστικές της Πρέμιερσιπ, καθώς μπορεί η Τσέλσι να βρίσκεται στην κορυφή, αλλά δεν έχει «βγάλει» δύσκολο πρόγραμμα, σε αντίθεση με την Αρσεναλ, που υπολείπεται κατά τέσσερις πόντους. Συν τοις άλλοις, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ προέρχεται από εξαιρετική εμφάνιση εναντίον της Μάντσεστερ Σίτι (1-1) και δείχνει να βρίσκει τους αυτοματισμούς της, μόλις λίγες ημέρες πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό (Τετάρτη) για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το ντέρμπι του Λονδίνου απασχολεί έντονα και τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που περιμένει... στραβοπάτημα της Τσέλσι για να ανεβεί στην κορυφή. Υπό άλλες συνθήκες, το αυριανό ματς με την Τότεναμ στο «Ολντ Τράφορντ» θα έκρυβε παγίδες. Ωστόσο, οι «κόκκινοι διάβολοι» έχουν δημιουργήσει εναντίον των «Πετεινών» μια από τις πιο ισχυρές παραδόσεις στην Αγγλία, καθώς παραμένουν αήττητοι σε οποιαδήποτε διοργάνωση τα τελευταία 11 χρόνια και σε σύνολο 26 αγώνων!
Αυτό το σερί άρχισε να δημιουργείται από το αλησμόνητο ματς του Σεπτεμβρίου του 2001, όταν η Τότεναμ προηγήθηκε 3-0 στο ημίχρονο και τελικά έχασε 3-5 στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Δύσκολη αποστολή έχει και η πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, με αντίπαλο τη Φούλαμ στο Λονδίνο. Ο Γιώργος Καραγκούνης είναι στην αποστολή των γηπεδούχων και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο, αν ο Μάρτιν Γιόλ αποφασίσει να διαφοροποιήσει το σύστημα της ομάδας. Ισως κάτι τέτοιο κριθεί αναγκαίο, μετά την πολύ σημαντική απουσία του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ (τράβηγμα στην προπόνηση).

Επίσης, η Λίβερπουλ, που πασχίζει να «ξεκολλήσει» απο τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, αγωνίζεται στο Νόριτς, ενώ η άλλη ομάδα του λιμανιού, η Έβερτον, έχει την ευκαιρία να παραμείνει ψηλά, καθώς υποδέχεται τη Σαουθάμπτον.

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:
Σάββατο:

Αρσεναλ-Τσέλσι
Εβερτον-Σαουθάμπτον
Φούλαμ-Μάντσεστερ Σίτι
Νόριτς-Λίβερπουλ
Ρέντινγκ-Νιούκαστλ
Στόουκ Σίτι-Σουόνσι
Σάντερλαντ-Γουϊγκαν
Μάντσεστερ Γ.-Τότεναμ
Κυριακή:
Αστον Βίλα-Γουέστ Μπρομ
Δευτέρα:
ΚΠΡ-Γουέστ Χαμ
ΙΣΠΑΝΙΑ

Η αήττητη Σεβίλη υποδέχεται την Μπαρτσελόνα


«Επικίνδυνη έξοδο» περιλαμβάνει για την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το προσεχές τριήμερο το ισπανικό πρωτάθλημα. Οι «μπλαουγκράνα» δοκιμάζονται το βράδυ του Σαββάτου στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν» κόντρα στη
Σεβίλη, η οποία είναι αήττητη ως τώρα στο πρωτάθλημα και μετράει «2 στα 2» στην έδρα της.
Από την πλευρά τους, οι Καταλανοί θα προσπαθήσουν να πετύχουν την έκτη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες, προκειμένου να διατηρηθούν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Στο μεταξύ, η Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία «αναρριχήθηκε» μεσοβδόμαδα στη δεύτερη θέση, ύστερα από την εξ αναβολής εκτός έδρας νίκη επί της Μπέτις, αναμετράται στη Βαρκελόνη με την Εσπανιόλ και θέλει να συνεχίσει την καλή πορεία στην πριμέρα ντιβιζιόν. Η Μαγιόρκα αντιμετωπίζει τη Δευτέρα εκτός έδρας τη Χετάφε, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 6η ημέρα, ενώ η Μάλαγα «φιλοξενεί» την Μπέτις στο «Ροσαλέδα».

Από εκεί και πέρα, η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» τη Λα Κορούνια, η Βαλένθια αναμετράται με τη Σαραγόσα στο «Μεστάγια», ενώ η Σοσιεδάδ «φιλοξενεί» στο «Ανοέτα» την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σε μια αναμέτρηση ομάδων από τη Βασκονία.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής 
Σάββατο

Βαλένθια-Σαραγόσα
Μάλαγα-Μπέτις
Σοσιεδάδ-Αθλέτικ Μπιλμπάο
Σεβίλη-Μπαρτσελόνα
Κυριακή
Γρανάδα-Θέλτα Βίγκο
Βαγιαδολίδ-Ράγιο Βαγεκάνο
Οσασούνα-Λεβάντε
Ρεάλ Μαδρίτης-Λα Κορούνια
Εσπανιόλ-Ατλέτικο Μαδρίτης
Δευτέρα
Χετάφε-Μαγιόρκα

Ντέρμπι σε Τορίνο και Μιλάνο


«Επικίνδυνες αποστολές» έχουν οι πρωτοπόροι στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο το ιταλικό πρωτάθλημα. Η πρωταθλήτρια Γιουβέντους υποδέχεται στο Τορίνο τη Ρόμα, που χρειάζεται τους βαθμούς για να διατηρήσει την επαφή με τις πρώτες θέσεις της κατάταξης, ενώ η Νάπολι, που «συγκατοικεί» με τη «γηραιά κυρία» στην κορυφή, αντιμετωπίζει στη Γένοβα τη Σαμπντόρια, που βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από το... ρετιρέ.
Στο μεταξύ, η Ίντερ υποδέχεται τη Φιορεντίνα, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 6η ημέρα, ενώ η -εκ των αντιπάλων του Παναθηναϊκού στο Γιουρόπα Λιγκ- Λάτσιο φιλοξενεί στο «Ολίμπικο» της Ρώμης τη Σιένα.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής 
Σάββατο

Πάρμα-Μίλαν
Γιουβέντους-Ρόμα
Κυριακή
Ουντινέζε-Τζένοα
Αταλάντα-Τορίνο
Μπολόνια-Κατάνια
Κάλιαρι-Πεσκάρα
Λάτσιο-Σιένα
Παλέρμο-Κιέβο
Σαμπντόρια-Νάπολι
Ίντερ-Φιορεντίνα


Πηγη

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Το ντέρμπι του Λονδίνου, η επικίνδυνη έξοδος της Μπάρτσα και οι δοκιμασίες των Ιταλών"

Leave a reply