[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Παναθηναϊκός-Τότεναμ 1-1 (photos, video.)
Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

O Παναθηναϊκός των τόσων προβλημάτων κατάφερε να πάρει ισοπαλία (1-1) από την Τότεναμ στο ΟΑΚΑ

 Ο Παναθηναϊκός των πολλών διοικητικών, οικονομικών και αγωνιστικών προβλημάτων, έδειξε το βράδυ της Πέμπτης (4/10) κόντρα στην Τότεναμ ότι ακόμη... αναπνέει.
Η ομάδα του Φερέιρα κατάφερε να πάρει την ισοπαλία κόντρα στην Τότεναμ του Αντρές Βίλας - Μπόας.

Οι Λονδρέζοι μπήκαν πολύ καλύτερα στην αναμέτρηση, δημιούργησαν αρκετές καλές στιγμές στην εστία του Ορέστη Καρνέζη και κατάφεραν, τελικά, να ανοίξουν το σκορ στο 35' με τον Ντόουσον.
Στην επανάληψη, ωστόσο, οι "πράσινοι" έδειξαν πολύ καλύτερο πρόσωπο, δεν απειλήθηκαν ουσιαστικά από τους "πετηνούς" και κατάφεραν με τον Τοτσέ να πάρουν την ισοπαλία με γκολ του Ισπανού στο 77'.

Ετσι ξεκίνησαν...

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα παρέταξε την ομάδα του 4-3-3 με τον Ορέστη Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια.
Αμυντικό δίδυμο προτίμησε τους Πίντο με τον Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και τους Σεϊταρίδη δεξιά και Βύντρα αριστερά.

Την τριάδα των χαφ αποτέλεσαν οι Βιτόλο, Ζέκα και Μαρίνος. Στα άκρα ξεκίνησαν οι Χριστοδουλόπουλος και Κουίνσι ενώ στην κορυφή της επίθεσης ήταν ο Τοτσέ.

Ο Αντρέ Βίλας - Μπόας σε σύστημα 4-2-3-1 ξεκίνησε με τους Γιορίς κάτω από τα δοκάρια, ενώ στην άμυνα παρέταξε -από δεξιά προς αριστερά- τους  Γουόκερ, Κόλκερ, Ντόουσον και Βερτόνχεν.
Στο κέντρο, οι Χαντλστόουν-Ντεμπελέ θα παίξουν ως αμυντικά χαφ και θα έχουν τριάδα μπροστά τους, τους Μπείλ (αριστερά), Λένον(δεξιά), Ντέμπσεϊ (κέντρο), πίσω από τον Ντεφόε.



Μπήκε.. παγωμένος

Ο Παναθηναϊκός μπήκε αρκετά νωθρός στην αρχή του ματς. Χαρακτηριστικό αυτού ήταν ότι η ομάδα του Λονδίνου είχε σε τρία λεπτά, τρία κόρνερ.

Η ομάδα του Βίλας - Μπόας από την πλευρά της μπήκε πολύ δυνατά, με την πρώτη επίσκεψη να γίνεται μόλις στο 2', αλλά τη σέντρα του Μπέιλ έδιωξε σε κόρνερ ο Πίντο.

Την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ντεφό, με το Μαρίνο όμως να βάζει την κόντρα.
Η πρώτη φορά που οι γηπεδούχοι μπήκαν στην περιοχή του Γιορίς ήταν στο 15', όταν η Σέντρα του Σεϊταρίδη κατέληξε στα χέρια του Γάλλου τερματοφύλακα
.
Αν και από εκείνο το σημείο οι "πράσινοι" έδειχνα να ανεβάζουν στροφές, τον έλεγχο στο ματς είχαν οι "πετηνοί", οι οποίοι είχαν και μια καλή στιγμή με την εκτέλεση φάουλ του Βερτόχεν να περνάει λίγο πιο πάνω από τη δεξιά συμβολή των δοκαριών του Καρνέζη.

Λίγο αργότερα ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού χρειάστηκε να μαζέψει το σουτ του Λένον, έξω από την περιοχή, ενώ αργότερα ο Γιορίς έπρεπε να δείξει να γρήγορα αντανακλαστικά του απέναντι από τον Χριστοδουλόπουλο στην πάσα του Κουίνσι.



Τελικά, η άμυνα του Παναθηναϊκού... λύγισε στο 36', όταν ο Χάντλστοουν εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντόουσον με γυριστή κεφαλιά νίκησε τον Καρνέζη.

Το ημίχρονο έκλεισε με τους φιλοξενούμενους να έχουν άλλα δύο καλά σουτ με τους Μπέιλ και Ντεφό, προσπάθειες όμως που βρήκαν απέναντί τους τον Καρνέζη.

Άλλος... Παναθηναϊκός

Με το βάρος στην πλάτη του από το 0-1 και έχοντας να  χαμογελάσει εδώ και καιρό η ομάδα του Φερέιρα, οι "πράσινοι" βγήκαν στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ, με σκοπό να... φωνάξουν ότι είναι εδώ.
Η είσοδος του Σισοκό αντί του Μαρίνου έδωσε περισσότερη ποιότητα, αλλά και ταχύτητα για τον Παναθηναϊκό.

Από την άλλη, η Τότεναμ, έδειξε περισσότερο σίγουρη - απ' όσο θα έπρεπε - με το 1-0 υπέρ της και η εικόνα των δύο ομάδων στο δεύτερο μέρος άρχισε να αλλάζει την ροή του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που επισκέπτονταν περισσότερο τα αντίπαλα καρέ.
Οι προσπάθειες των Σισοκό και Κουίνσι δεν είχαν αρχικά αποτέλεσμα, ενώ αργότερα τα σουτ των
Ντέμπσεϊ και Μπέιλ δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα τον Καρνέζη.

Στο 71' η εκτέλεση φάουλ του Τοτσέ, δεν... ίδρωσε τον Γιορίς που είδε την μπάλα να φεύγει άουτ, αλλά το ίδιο δε συνέβη και έξι λεπτά αργότερα, όταν ο Ισπανός από την πανέμορφη μπαλιά του κορυφαίου Σεϊταρίδη έστειλε με αριστερή προβολή την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.



Από κει και πέρα, οι φιλοξενούμενοι δεν έδειξαν όρεξη να αντιδράσουν, ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε για κάτι παραπάνω και έτσι οι δυο ομάδες έμειναν στο 1-1.

Μ' αυτόν τον βαθμό ο Παναθηναϊκός μένει "ζωντανός" στο παιχνίδι της πρόκρισης - φυσικά καθοριστικά θα είναι τα ματς με τη Λάτσιο που έρχονται.

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:
Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Πίντο, Τριανταφυλλόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Μαρίνος(46’ Σισοκό), Κουίνσι(93’ Χουχούμης), Χριστοδουλόπουλος(85’ Μαυρίας), Τοτσέ.

Τότεναμ (Βίλας Μπόας): Γιορίς, Ντέμπσεϊ(67’ Σίγκουρτσον), Βερτόνγκεν, Χαντλστόουν(80’ Σάντρο), Λένον(76’ Τάουνσεντ), Μπέιλ, Ντεφόε, Ντεμπελέ, Ντόουσον, Γουόκερ, Κολκέρ.
Δείτε τα γκολ του αγώνα:




STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Παναθηναϊκός-Τότεναμ 1-1 (photos, video.)"

Leave a reply