[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αλέξης Τσίπρας Στο ΧΩΝΙ: «Η Ελλάδα δεν πωλείται καν. Λεηλατείται»
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Ο Αλέξης Τσίπρας, στην πρώτη του συνέντευξη µετά την επίσκεψη Μέρκελ, προειδοποιεί όλους όσοι κάνουν αρπαχτές µε τη δηµόσια περιουσία ότι -όταν έρθει στα πράγµατα ο ΣΥΡΙΖΑ- όλα αυτά θα επανεξεταστούν.

Μετά την επίσκεψη της Μέρκελ και το «χτύπηµα στην πλάτη» του Σαµαρά, ο Αλέξης Τσίπρας είναι πιο επίκαιρος από ποτέ. Μετά την επίσκεψη της Μέρκελ, ο Αλέξης Τσίπρας δίνει την πρώτη του συνέντευξη Στο ΧΩΝΙ. Και όπως πάντα, δε µασάει τα λόγια του: «Η κυβέρνηση ακολουθεί την τακτική του “πειθαρχηµένου κρατούµενου”. Συµµορφώνεται µε κάθε υπόδειξη, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα εισπράξει κάποιο είδος εύνοιας», εξηγεί και προσθέτει: «Η κυρία Μέρκελ µας επισκέφτηκε για να στηρίξει το σχέδιο υφαρπαγής του δηµόσιου πλούτου της χώρας. Γι’ αυτό, αντί να φέρει µαζί της τη λίστα Χριστοφοράκου, φέρνει τους φίλους του Χριστοφοράκου, για να προετοιµάσουν το πλιάτσικο».

Ο αρχηγός της Αξιωµατικής Αντιπολίτευσης κρατάει Το ΧΩΝΙ και φωνάζει: «Η Ελλάδα δεν πωλείται καν. Λεηλατείται». Μέσα από Το ΧΩΝΙ, προειδοποιεί όσους κάνουν αρπαχτές -εκµεταλλευόµενοι την πρεµούρα της κυβέρνησης να ξεπουλήσει κοψοχρονιά τις βασικές υποδοµές του τόπου- να µην παίρνουν τίποτε ως δεδοµένο: «Ο ΣΥΡΙΖΑ, µε τη βοήθεια και τη θέληση του ελληνικού λαού, όλα αυτά θα τα επανεξετάσει».

Ο Σαµαράς κέρδισε τις εκλογές µε βασική δέσµευση την επαναδιαπραγµάτευση. Πώς τον βλέπετε από τη στιγµή που ορκίστηκε µέχρι σήµερα;
Ο προεκλογικός λόγος του κ. Σαµαρά ήταν παραπλανητικός και εκφοβιστικός. Η κυβέρνηση σήµερα ακολουθεί την τακτική του «πειθαρχηµένου κρατούµενου». Συµµορφώνεται µε κάθε υπόδειξη, ελπίζοντας ότι στο τέλος θα εισπράξει κάποιο είδος εύνοιας. Αρκεί να θυµίσουµε ότι πράγµατα άσχετα µε τα δηµόσια οικονοµικά, όπως ο κατώτατος µισθός, ήταν πρώτα στη λίστα της περιβόητης «επαναδιαπραγµάτευσης» που υποσχέθηκαν προεκλογικά. Οι ψηφοφόροι των τριών κυβερνητικών κοµµάτων εξαπατήθηκαν. Ετσι, µια ολόκληρη κοινωνία σύρεται ακόµα πιο βαθιά στη φτώχεια και τη δυστυχία, προκειµένου να προχωρήσει ένα πρόγραµµα που κατά γενική οµολογία δεν οδηγεί πουθενά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Στο ΧΩΝΙ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ, 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αλέξης Τσίπρας Στο ΧΩΝΙ: «Η Ελλάδα δεν πωλείται καν. Λεηλατείται»"

Leave a reply