[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Λάτσιο με 3-0
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Τα λάθη της άμυνας και η αδυναμία ανάπτυξης, έφεραν την ήττα με 3-0 και τον Παναθηναϊκό με το ένα πόδι εκτός διοργάνωσης



 Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Λάτσιο και γνώρισε την ήττα με 3-0 σε ένα παιχνίδι που πλήρωσε την απειρία και την έλλειψη συγκέντρωσης σε κρίσιμες στιγμές.

Οι γηπεδούχοι εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο τα «δώρα» των αμυντικών του Παναθηναϊκού και χωρίς να έχουν δημιουργήσει ουσιαστική φάση, πήγαν στα αποδυτήρια για το πρώτο ημίχρονο με 2 γκολ διαφορά.

Ο τραυματισμός του Τοτσέ ήταν η συνέχεια στη «στραβή» βραδιά των «πρασίνων» που δέχτηκαν τρία γκολ, από... μια φάση καθώς η Λάτσιο δεν κατάφερε να απειλήσει από δικιά της δημιουργία.
Πλήρωσε τα λάθη του

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και πίεζε ψηλά τους Ρωμαίους, κλείνοντας σωστά τους χώρους και ουσιαστικά «καταστρέφοντας» την ανάπτυξη της Λάτσιο.

Μάλιστα στα πρώτα λεπτά κράτησε την μπάλα και προσπάθησε ορθολογικά να αναπτυχθεί χωρίς πάντως να καταφέρει κάτι ιδιαίτερο.

Η πρώτη φάση του αγώνα ήρθε στο 20ο λεπτό όταν ο Τοτσέ, που αντικαταστάθηκε λίγο αργότερα λόγω τραυματισμού, για λίγο δεν πρόλαβε τον αμυντικό της Λάτσιο για να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.



Η προειδοποιητική βολή της Λάτσιο ήρθε ένα λεπτό αργότερα με σουτ του Φλοκάρι, και ένα λεπτό μετά, το λάθος της άμυνας του Παναθηναϊκού έφερε τον Κόζακ με πλάτη στο τέρμα και με ένα γυριστό ψηλοκρεμαστό σουτ, κρέμασε τον Ορέστη Καρνέζη και έκανε το 1-0 στο 22ο λεπτό.

Ενώ ο ρυθμός είχε πέσει και καμία από τις δύο ομάδες δεν φαινόταν να μπορεί να απειλήσει, ήρθε το τραγικό λάθος του νεαρού Χουχούμη που έκανε παράλληλη μπαλιά προς το κέντρο της άμυνας, εκεί που πετάχτηκε ο Κόζακ και πλάσαρε εύστοχα τον Καρνέζη κάνοντας το 2-0 σκορπίζοντας την απογοήτευση στους «πράσινους».



Διαδικαστικό το δεύτερο ημίχρονο

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο. Κατοχή μπάλας από τους γηπεδούχος και τον Παναθηναϊκό περιορισμένο σε παθητικό ρόλο. Το τρίτο γκολ δεν άργησε να έρθει, καθώς η Λάτσιο πίεζε και και στο 58ο λεπτό ο Φλόκαρι μετά από εκτέλεση φάουλ του Ζάρατε, έκανε το 3-0.
Στα υπόλοιπα λεπτά που απέμεναν οι «Ρωμαίοι» έκαναν οικονομία δυνάμεων καθώς ακολουθεί πολύ σημαντικό παιχνίδι με τη Ρόμα, προσπαθώντας ταυτόχρονα όποτε της δινόταν η ευκαιρία να χτυπήσει τον Παναθηναϊκό.

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε, όσο μπορουσε, να φανεί απειλητικός και να μειώσει το σκορ αλλά ήταν εμφανές πως δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα να κάνει κάτι παραπάνω.



Πλέον η Λάτσιο είναι με το ένα πόδι στην επόμενη φάση και ο Παναθηναϊκός το μόνο που διατηρεί είναι μαθηματικές ελπίδες για την πρόκριση.

Την επόμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μάριμπορ στο ΟΑΚΑ και θέλει μόνι τη νίκη ώστε να διεκδικήσει με όσες πιθανότητες του απομένουν, την πρόκριση στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν απέναντι στην Τότεναμ, την τελευταία αγωνιστική.

Γκολ: 22', 40' Κόζακ, 58' Φλόκαρι

Κίτρινες: Χριστοδουλόπουλος, Bιτόλο, Βελάσκες

Κόκκινες:

Λάτσιο (Πέτκοβιτς): Μαρτσέτι, Σιανί, Σκαλόνι, Ραντού, Γκονζάλες (67' Eρνάνες), Ονάζι, Λεντέσμα, Ζάρατε, Κοζακ (76' Κλόζε), Φλόκαρι, Τσάνα.

Παναθηναϊκός (Φερέιρα): Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Βύντρα, Βελάσκες, Σπυρόπουλος, Βιτόλο, Ζέκα, Χουχούμης (60' Μαυρίας), Χριστοδουλόπουλος, Κουίνσι, Τοτσέ (22' Πετρόπουλος)


Πηγή: woop







STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Βαριά ήττα για τον Παναθηναϊκό από τη Λάτσιο με 3-0 "

Leave a reply