[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Ο Άρης… φρέναρε τον Ολυμπιακό, 2-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (photos, video)
Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Την πρώτη βαθμολογική απώλεια στο εφετινό πρωτάθλημα κατέγραψε ο Ολυμπιακός, αναδειχθείς ισόπαλος 2-2 του Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 8η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα.


Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν δύο φορές με τους Παπαστεριανό (3΄) και Αγκάνθο (79΄), για να ισοφαρίσουν οι «ερυθρόλευκοι» με πέναλτι του Αμπντούν στο 9΄ και το τέταρτο γκολ του Χολέμπας για φέτος, στο 82ο λεπτό.

Οι φιλοξενούμενοι αιφνιδιάστηκαν από το γρήγορο προβάδισμα των «κιτρινόμαυρων», που μετά τον Παναθηναϊκό «φρέναραν» και τον Ολυμπιακό. Στο 3ο λεπτό με μακρινή μπαλιά ακριβείας ο Αγκάνθο έστειλε την μπάλα στο πόδι του Παπαστεριανού, που από κοντά νίκησε εύκολα τον Κάρολ. Πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής Αρετόπουλος υπέδειξε πέναλτι για χέρι του Ψυχογιού σε σουτ του Μασάντο, με τον Αμπντούν να ευστοχεί από τα 11 μέτρα.



Οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν την πρωτοβουλία για το υπόλοιπο διάστημα, αλλά δεν είχαν παιχνίδι από τον άξονα και, μοιραία, η μπάλα δεν μπορούσε να φτάσει στον Μήτρογλου για να απειλήσει. Μάλιστα, προς το τέλος του ημιχρόνου ο Κάρολ έκανε μεγάλη απόκρουση στην κεφαλιά του Πουλίδο και αποσόβησε ένα σίγουρο γκολ προ του επερχόμενου Αγκάνθο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Άρης δεν άλλαξε τακτική, καθώς συνέχισε να αμύνεται ψάχνοντας χώρο και μια καλή πάσα για την αντεπίθεση που θα έφερνε τους γηπεδούχους με αξιώσεις στην περιοχή του Κάρολ. Αυτό δεν «έβγαινε» πάντως στη μακεδονική ομάδα, που κινδύνεψε να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 76΄. Ο Πουλίδο έκανε λάθος γύρισμα καθώς δεν είδε ότι ο Βελλίδης είχε βγει, όμως ο Μήτρογλου δεν πρόλαβε να πλασάρει σε κενή εστία και η μπάλα πέρασε άουτ.



Ο Ολυμπιακός «πλήρωσε» τη χαμένη ευκαιρία του σέντερ φορ του τρία λεπτά αργότερα, όταν στη σέντρα του Ψυχογιού ο Γκέσιος έκανε το πρώτο σουτ και στην επαναφορά ο Αγκάνθο έκανε το 2-1. Στο 81΄ ο Ψυχογιός αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και στο επόμενο λεπτό διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Μασάντο εκτέλεσε το φάουλ και στη σύγχυση ο Χολέμπας, καλά πλασαρισμένος όπως πάντα, έσπρωξε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα. Στο 85΄ ο «μοιραίος» σήμερα Μήτρογλου έχασε νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν στο γύρισμα του Αμπντούν από αριστερά δεν μπορεί να νικήσει τον Βελλίδη, σχεδόν εξ απαφής. 



Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

Άρης (Νίκος Πασσιαλής): Βελλίδης, Ψυχογιός, Πουλίδο, Παντίδος, Μαργαρίτης, Κοέλιο, Παπαστεριανός (82’ Ασλανίδης), Οικονομόπουλος, Καζναφέρης (64’ Γκέσιος), Γιαννιώτας, Αγκάνθο (87’ Νταμαρλής).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Τοροσίδη (81’ Πάντελιτς), Μανωλά, Κοντρέρας, Χολέβας, Μοδέστο (68’ Λυκογιάννης), Μανιάτη, Τάτο (68’ Γκρέκο), Αμπντούν, Μασάντο, Μήτρογλου.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Ο Άρης… φρέναρε τον Ολυμπιακό, 2-2 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (photos, video)"

Leave a reply