[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Εποχή Λίνεν στην ΑΕΚ!
Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Έβαλντ Λίνεν, ο οποίος συμφώνησε τελικά με την ΑΕΚ και αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία!

 
Ο Εβαλντ Λίνεν θα είναι τελικά ο προπονητής της ΑΕΚ έπειτα από ένα σίριαλ ημερών, όπου πολλοί προτάθηκαν και τελικά η μπίλια έκατσε στον... Γερμανό!

Το Δ.Σ. ψήφισε ομόφωνα να γίνει πρόταση 150.000 ευρώ, ο Λίνεν απάντησε θετικά και έρχεται άμεσα στην Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της "Ένωσης".

Μπορεί ο Ανδρέας Δημητρέλος να είχε καλή άποψη για τον Γιάννη Αναστασίου, όμως ο Γερμανός κρίθηκε λόγω εμπειρίας η καλύτερη λύση, ενώ να πούμε ότι δεν συζητήθηκε καν το όνομα του Χάβου λόγω έλλEιψης εμπιστοσύνης προς το πρόσωπό του.

Ο Λίνεν θα διαλέξει το επιτελείο του στην Αθήνα, ενώ για την θέση του γυμναστή ακούστηκε το όνομα του Βασίλη Αλεξίου, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί πολύ καλά στον Πανιώνιο.

Ο Γερμανός προπονητής αναμένεται άμεσα στην πρωτεύουσα και θα είναι στην αυριανή προπόνηση της ΑΕΚ, ώστε να ξεκινήσει δουλειά και να ετοιμάσει την ομάδα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ μάλιστα ανακοίνωσε την συμφωνία μαζί του στην επίσημη ιστοσελίδα της και είναι για ένα χρόνο με δικαίωμα ανανέωσης για έναν ακόμη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει τη συμφωνία με τον προπονητή Ewald Lienen για συμβόλαιο έως τις 30/6/2013 με δικαίωμα επέκτασης εως τις 30/6/2014».


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Εποχή Λίνεν στην ΑΕΚ!"

Leave a reply