[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΟΑΕΔ: Διευκρινίσεις για το επίδομα ανεργίας
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με εγκύκλιο του ο ΟΑΕΔ δίνει διευκρινίσεις για τα νέα κριτήρια που αφορούν τη χορήγηση του επιδόματος ανεργίας αλλά και για τον καθορισμό του ύψους των δώρων Χριστουγέννων και Πάσχα.

Ειδικότερα, από την 1η Ιανουαρίου 2013 τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας τα τελευταία τέσσερα χρόνια δεν είναι δυνατόν να είναι περισσότερα των 450.

Επιπλέον, από την 1η Ιανουαρίου 2014 τα ημερήσια επιδόματα ανεργίας στην τετραετία δεν είναι δυνατόν να είναι περισσότερα των 400.

Για την οικονομική ενίσχυση Χριστουγέννων τονίζεται πως για κάθε μήνα επιδότησης από 1ης Μαΐου κάθε έτους η οικονομική ενίσχυση αντιστοιχεί σε 3 ημερήσια επιδόματα ανεργίας (αντί για 6).

Επιπλέον για να χορηγηθεί ολόκληρο το ποσό που αντιστοιχεί σε έναν μήνα επιδότησης θα πρέπει οι ασφαλισμένοι να είναι επιδοτούμενοι από 1η Μαΐου-έως 31 Δεκεμβρίου (και δεν αρκεί πλέον τετράμηνη επιδότηση).

Για την οικονομική ενίσχυση Πάσχα οι άνεργοι θα πρέπει να παραμένουν επιδοτούμενοι μέχρι τις 30 Απριλίου για να λάβουν ολόκληρο το ποσό της ενίσχυσης, δηλαδή 12.5 ημερήσια επιδόματα.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΟΑΕΔ: Διευκρινίσεις για το επίδομα ανεργίας"

Leave a reply