[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Αυξήσεις «φωτιά» σε εισιτήρια και τιμολόγια της ΔΕΗ
Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων στα μέσα μαζικής μεταφοράς είναι ένα από τα μέτρα που προβλέπεται στο Μνημόνιο και βρίσκει έτοιμους τους πολιτικούς αρχηγούς για να προχωρήσουν στην εφαρμογή του.

Ετσι, τον Μάρτιο του 2013 θα εφαρμοστεί αύξηση εισιτηρίων «τουλάχιστον κατά 25%» για τα αστικά λεωφορεία (ΟΑΣΑ) και τα τρένα (ΟΣΕ).

Αυξήσεις αναμένονται και στα τιμολόγια της ΔΕΗ, οι οποίες θα γίνουν σε δύο ή και σε τρεις δόσεις, όπως προκύπτει από τη σχετική διαπίστωση στο τελικό κείμενο του Μνημονίου.

Την ίδια ώρα μια σειρά παρεμβάσεων ανοίγει σε τομείς όπως στο άνοιγμα των επαγγελμάτων, στην ελαστικοποίηση της εργασίας στην ακτοπλοΐα και το λιανεμπόριο αλλά την την άρση των περιορισμών που ισχύουν για τη διανομή των καυσίμων.

Πολλές από τις παρεμβάσεις αυτές αποτελούν «προαπαιτούμενες δράσεις» για την καταβολή της δόσης που σημαίνει ότι πρέπει να ολοκληρωθούν τις επόμενες τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με ειδικό άρθρο του μνημονίου μέσα στους επόμενους μήνες θα πρέπει να ενεργοποιηθούν οι διαγωνισμοί για την εκμετάλλευση και την ιδιωτικοποίηση «περιφερειακών λιμένων και αεροδρομίων».STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Αυξήσεις «φωτιά» σε εισιτήρια και τιμολόγια της ΔΕΗ"

Leave a reply