[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Απίστευτο χάος με τις τιμές των φαρμάκων!
Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Οι φαρμακευτικές εταιρίες διέκοψαν από τη Δευτέρα 22 Οκτωβρίου τις πωλήσεις εκατοντάδων φαρμάκων.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τύπος της Κυριακής», τα ράφια στα φαρμακεία αδειάζουν και ο ΕΟΦ έντρομος, απαγορεύει τις εξαγωγές για να μην έχουμε νεκρούς από τις ελλείψεις φαρμάκων ζωτικής σημασίας.

Από την άλλη πλευρά, οι Τροϊκανοί εξωθούν την κατάσταση στα άκρα, επιμένοντας στη συνταγογράφηση με τη δραστική ουσία.

Η ανεπάρκεια των κρατικών μηχανισμών και των ανθρώπων που κάθε τόσο αλλάζουν σε συνδυασμό πάντα με την ασφυκτική πίεση του χρόνου, είχε ως αποτέλεσμα ένα ατελείωτο γαϊτανάκι από υπουργικές αποφάσεις και δελτία τιμών, που καθένα έβγαινε για να διορθώσει το προηγούμενο εισάγοντας νέα λάθη που έπρεπε με τη σειρά τους να διορθωθούν...

Φτάσαμε, λοιπόν να έχουμε ένα δελτίο με εκατοντάδες λάθη στις τιμές, λάθη στους χρόνους λήξης της πατέντας φαρμάκων που κυκλοφορούν και επανεμφάνιση άλλων που έχουν αποσυρθεί πριν από πολλά χρόνια...

Τραγικά και συνάμα ευτράπελα!

Πολλές εταιρίες, λοιπόν, αναγκάστηκαν να διακόψουν τις πωλήσεις φαρμάκων των οποίων οι τιμές μειώθηκαν κάτω από το μέσο όρο των τιμών των τριών φθηνότερων χωρών της Ευρώπης, όπως ορίζει ο νόμος για τις τιμές της χώρας μας.

Φαρμακευτικές εταιρίες και υπάλληλοι του ΕΟΦ βρίσκονται σε συνεχή επαγρύπνηση προκειμένου να εξομαλυνθεί (στο μέτρο του δυνατού) η αγορά που έχει βυθιστεί σε μία χωρίς προηγούμενο, κρίση.

Κάποιος όμως οφείλει να δώσει ένα τέλος σε αυτό το μπάχαλο που επικρατεί στον τομέα της Υγείας.
Κάποιοι άνθρωποι βασίζουν τη ζωή τους σε συγκεκριμένα φάρμακα. Οποιαδήποτε κωλυσιεργία μπορεί να αποβεί μοιραία!

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Απίστευτο χάος με τις τιμές των φαρμάκων! "

Leave a reply