[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2 (photos, video)
Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση της Κρήτης ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.


Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν δύο φορές, με τον Τοτσέ στο 8ο και τον Μαυρία στο 29ο λεπτό, αλλά οι γηπεδούχοι «απάντησαν» επίσης δις, με τους Κουτσιανικούλη (27΄) και Παπάζογλου (72΄).

Οι ομάδες ξεκίνησαν δίνοντας γρήγορο ρυθμό στο παιχνίδι, με τους φιλοξενούμενους να σκοράρουν στην πρώτη αξιόλογη επίσκεψή τους στην εστία του Γουναρίδη. Ήταν στο 8ο λεπτό, όταν από σέντρα του Χουχούμη και λάθος του Σόουζα ο Τοτσέ έκανε το 0-1 με προβολή.

Οι ποδοσφαιριστές του Νίκου Αναστόπουλου δεν πτοήθηκαν όμως και κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 27΄ από νέο αμυντικό λάθος, αυτή τη φορά στο απέναντι τέρμα: ύστερα από σέντρα στην περιοχή του Παναθηναϊκού οι Πίντο, Καρνέζης μπερδεύτηκαν και ο Κουτσιανικούλης, που μπήκε «σφήνα» ανάμεσά τους, έκανε το 1-1. Η χαρά των παικτών του ΟΦΗ δεν κράτησε πολύ όμως, αφού δύο λεπτά μετά ο Παναθηναϊκός ξαναπήρε το προβάδισμα με γκολ του Μαυρία, το σουτ του οποίου κόντραρε στον Μονιάκη και κατέληξε στα δίχτυα.


Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχε σημειωθεί αξιόλογη φάση ως το 63ο λεπτό, όταν σε εκείνο το χρονικό σημείο ο Παπάζογλου πέρασε στον Κουτσιανικούλη, τον οποίο σταμάτησε την τελευταία στιγμή ο Καρνέζης. Στο 69΄ ο Κουρδάκης μόλις που πρόλαβε τον Σισοκό, ο οποίος ήταν έτοιμος να πλασάρει τον Γουναρίδη, αλλά στο 72΄ το «Γεντί Κουλέ» αντάριασε: ο Ζαχαράκης σέντραρε από δεξιά, στο μαρκάρισμα του Παπάζογλου βρέθηκε ο βραχύσωμος Μαρίνος και ο πανύψηλος Έλληνας φορ δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα να ισοφαρίσει με καρφωτή κεφαλιά.

Η ομάδα του Ζεσουάλντο Φερέιρα είχε πάντως τη μεγάλη ευκαιρία να «κλέψει» το παιχνίδι, όταν στο 77΄ ο Βιτόλο βγήκε απέναντι στον Γουναρίδη, πέρασε τον γκολκίπερ του ΟΦΗ και γύρισε στον Μαρίνο που βρισκόταν απέναντι στην εστία, αλλά εκείνος καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί.




  Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ιωαννίδης (46’ Βιτώρος), Ζαχαράκης, Σόουζα, Μονιάκης, Βερόν, Λαμπρόπουλος (85’ Μπανούσης), Κουρδάκης, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Παπάζογλου (82’ Περογαμβράκης)

Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα):
Καρνέζης, Χουχούμης, Πίντο (67’ Λαγός), Βελάσκες, Σεϊταρίδης, Βιτόλο, Μαρίνος, Σισοκό, Ζέκα (78’ Χριστοδουλόπουλος), Μαυρίας (61’ Κουίνσι), Τοτσέ


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 2-2 (photos, video)"

Leave a reply