[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Του Plitsman


Όλοι για κάποιο λόγο έχουμε σκεφτεί το μέλλον μας και για πιο λόγο ζούμε σε αυτό τον κόσμο. Είμαι σίγουρος ότι οι περισσότεροι από εμάς έχουμε σκεφτεί μια ωραία ζωούλα -όπως συνηθίζουμε να λέμε-. Μια γυναίκα, κάνα δύο κουτσούβελα, ένα αμαξάκι, το σπιτάκι μας και άντε μια φορά το χρόνο να πηγαίνουμε και καμιά εκδρομούλα να ξεφεύγουμε και λίγο.

Εντάξει, έχεις δίκιο δεν ζητάς πολλά ! Μια πρόταση νομίζω με εκφράζει: Καπιταλισμό το λένε βλάκα!! Σε ένα κόσμο της απόλυτης ξευτίλας, που άνθρωποι πεθαίνουν καθημερινά από πείνα ή βουλιάζουν κατά εκατοντάδες μέσα στις θάλασσες επειδή τόλμησαν να κάνουν το απαράδεκτο.. Να περάσουν τα σύνορα!!   Όταν Χιλιάδες παιδιά πεθαίνουν στους πολιτισμένους πολέμους για πετρέλαια και για μια χούφτα δολάρια. Όταν οι άνθρωποι δουλεύουν ήλιο με ήλιο για ένα καρβέλι ψωμί και μια κούπα νερό. Όταν ξυπνάς και περπατάς ανάμεσα σε σκουπίδια που τρέφουν άστεγους και λίγα μέτρα πιο κάτω γκλαμουράτοι τύποι πίνουν το καφέ τους χωρίς να τρέχει κάστανο. Όταν άνθρωποι αυτοκτονούν επειδή οι τράπεζες τους παίρνουν τα σπίτια για ένα γαμημένο δάνειο. Όταν λοιπόν συμβαίνουν όλα αυτά νομίζω πως ναι, δεν ζητάς πολλά. Ζητάς το ακατόρθωτο..

Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις καταλάβει πως θα είναι η ζωή σου. Μπορώ να σου δώσω ένα παράδειγμα. Κάθε μέρα που θα περνάει θα σηκώνεσαι και θα προσπαθείς να επιβιώσεις με όποιο τρόπο μπορείς.. Θα επιβιώνεις και θα ξέρεις ότι δεν πρόκειται ποτέ να κάνεις κάτι παραπάνω.. Θα επιβιώνεις για να περιμένεις κάποια στιγμή το θάνατο!!

Αυτή είναι η ζωή που πρόκειται να ζήσεις από εδώ και πέρα. Σταμάτα να μου λες ότι αξίζεις κάτι καλύτερο επειδή έχεις πτυχίο, μεταπτυχιακό, διδακτορικά και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο έχουν βγάλει.
Φαντασμένε μου, πρέπει να νιώσεις και να καταλάβεις σε ποιο κόσμο ζεις. Μην τρέφεις το κεφάλι σου με ψέμα για να νιώθεις καλά. Άνοιξε τα μάτια σου και κοίτα γύρω σου. Εγώ δεν στα λέω επειδή είμαι ΕΜΟ και όλα τα βλέπω χάλια. Τα λέω επειδή έτσι είναι! Ο κόσμος που ζεις είναι ένα μαύρο χάλι και ο μόνος τρόπος για να τον αλλάξεις είναι να τον καταλάβεις...


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ "

Leave a reply