[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Άγριος καυγάς Παπακωνσταντίνου- Κωνσταντοπούλου για τη λίστα Λαγκάρντ
Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Καβγάς, παρόμοιο με εκείνον με τον Ευ. Βενιζέλο, ξέσπασε στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής μεταξύ του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ.Παπακωνσταντίνου και της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

 Αφορμή οι υπόνοιες που διατύπωσε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ότι ο κ.Παπακωνσταντίνου κάποιον ή κάποιους καλύπτει όταν δεν λέει σε ποιόν παρέδωσε για αρχειοθέτηση τη λίστα στο γραφείο του.

Η ένταση ήταν τόσο μεγάλη που καβγάς ξέσπασε και με τον Πρόεδρο της Επιτροπής κ. Τάσο Νεράτζη.


Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:

 Μη μου αποδίδετε πως με πρόθεση προσπάθησα να καλύψω κόσμο. Όταν μπήκα στην πολιτική ήμουν πετυχημένος επιχειρηματίας. Σήμερα είμαι εκτός πολιτικής, εκτός Βουλής και βρίσκομαι σε χειρότερη οικονομική κατάσταση από αυτή που βρέθηκα όταν μπήκα στην πολιτική. Εγώ δεν έχω καταθέσεις στην Ελβετία, δεν μετέχω σε off shore εταιρείες, δεν έχω καν καταθέσεις σε ελληνικές τράπεζες παρά μόνο δάνεια. Δεν δέχομαι ότι καλύπτω κανέναν…

 Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:

 Πείτε σε ποιον δώσατε το cd και αφήστε τους αφορισμούς.

 Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:

 Σε σχέση με άλλα στοιχεία η σημασία που δίνεται σε αυτή τη λίστα είναι υπερβολική. Υπάρχουν πιο σημαντικές πηγές στοιχείων για καταθέτες εξωτερικού, π.χ. της Τράπεζας της Ελλάδας που μπορούν να οδηγήσουν σε έσοδα 2,5 – 3 δις ευρώ (από φορολόγηση).

Η αίσθηση που προσπαθείτε να δώσετε ότι δεν με βολεύει, ότι προσπαθώ να κρύψω κάτι, να καλύψω κάποιον είναι λάθος και παραπλανητική.

 (Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε εκ νέου να τον διακόψει προκαλώντας την αντίδραση του Τ. Νεράτζη.) Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:  «Εδώ έβαλε τη χώρα στο μνημόνιο και τώρα θα λέτε να δείξουμε κατανόηση…!

 Προστατέψτε τον κ. Πρόεδρε, όπως και τον κ.Βενιζέλο για να καταλαβαίνουν όλοι τι γίνεται.


Γ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:

 Έγινε αντίγραφο για λόγους ασφάλειας. Δόθηκε το πρωτότυπο για αρχειοθέτηση στο γραφείο μου.


Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ:  Σε ποιον;


ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Μη διακόπτετε…


 Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Να καταγραφεί πως ο κ. Νεράτζης δεν θέλει να καταγραφεί. Συντηρείτε τη συσκότιση. Συντηρήστε την κι άλλο για να καταλάβουν όλοι τι γίνεται.


 Τ. ΝΕΡΑΤΖΗΣ: Δεν με ενδιαφέρουν οι παρεκτροπές σας. Έχω καταλάβει το λόγο για τον οποίο γίνεται αυτό. Μην υποβιβάζετε τη συζήτηση.


Ζ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Περισσότερο από εσάς είναι αδύνατο.


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Άγριος καυγάς Παπακωνσταντίνου- Κωνσταντοπούλου για τη λίστα Λαγκάρντ"

Leave a reply