[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τη σκόρπισε στους 4... ανέμους! (photos, video) - Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής
Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 0-4 για την 10η αγωνιστική της Superleague 


Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός στο ΟΑΚΑ, έκανε το χρέος του και δικαιολογώντας τον τίτλο του φαβορί, έφυγε με τους τρεις πόντους, διατηρώντας το αήττητό του έπειτα από δέκα αγωνιστικές και φτάνοντας τους 28 βαθμούς.

Η ομάδα του Λεονάρντο Ζαρντίμ επικράτησε 0-4 της ΑΕΚ με τα γκολ του Αμπντούν στο 23’ με πέναλτι, του Μήτρογλου στο 57’ και στο 88’, ενώ στο ενδιάμεσο είχε σκοράρει και ο Φουστέρ (85’).
Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όταν και πέτυχαν τρία τέρματα, χάνοντας και αρκετές ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ.

Με δέκα παίκτες τελείωσε τον αγώνα η «Ένωση» εξαιτίας της σωστής αποβολής του Γιάγκο για ανατροπή του Μήτρογλου στην περιοχή και ενώ ο Έλληνας φορ ήταν σε προφανή θέση για γκολ.
Η ΑΕΚ έμεινε στην τελευταία θέση με μόλις πέντε βαθμούς και είναι σε αρκετά δύσκολη θέση με το 1/3 του πρωταθλήματος να έχει ολοκληρωθεί.



Πως παρατάχθηκαν οι δυο ομάδες

Ο Έβαλντ Λίνεν ξεκίνησε με τον Κωνσταντόπουλο κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- τους Λαγό, Γιάγκο, Κουτρουμπή και Βλάχο. Στα χαφ οι Φέτσης-Κορδέρο, από τα πλάγια οι Κατίδης (αριστερά), Κοντοές (δεξιά) και ο Γκερέιρο επιτελικός πίσω από τον προωθημένο Κατσικοκέρη.

Στον αντίποδα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ ξεκίνησε με τον Κάρολ κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα με τους Τοροσίδη (δεξιά) και Χολέβα (αριστερά) στα άκρα, ενώ οι Σιόβας και Παπάζογλου αποτέλεσαν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στα χαφ οι Γκρέκο, Μασάντο και Φέισα, οι Αμπντούν (αριστερά) και Φουστέρ (δεξιά) στα άκρα και ο Μήτρογλου στην κορυφή της επίθεσης.

Ο αγώνας
Στα πρώτα λεπτά του αγώνα, το ματς ήταν ισορροπημένο, με την ΑΕΚ να δείχνει μεγάλη διάθεση και να πιέζει τους Πειραιώτες ψηλά, οι οποίοι με τη σειρά τους προσπαθούσαν να κρατήσουν μπάλα και να φτιάξουν παιχνίδι, δίχως πάντως να τα καταφέρνουν καλά στο παραγωγικό κομμάτι.

Το πρώτο 20λεπτο πέρασε με κάποιες μικροευκαιρίες μπροστά από τις δυο εστίες και το 0-0 να κρίνεται απολύτως φυσιολογικό βάσει της εικόνας που είχαν οι δυο ομάδες στο χορτάρι. Ο Ολυμπιακός μετρημένος στο παιχνίδι, η ΑΕΚ με σφιχτές γραμμές και με κύριο στόχο το μηδέν στα μετόπισθεν, κατάφερνε να διατηρεί τον σχετικό έλεγχο του ματς.

Μέχρι που φτάσαμε στην φάση του 22’, η οποία άλλαξε για τα καλά τη ροή του ματς υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Τοροσίδης έβγαλε πολύ όμορφη μπαλιά για τον Μήτρογλου στην «καρδιά» της «κιτρινόμαυρης» άμυνας, αυτός ανατράπηκε από τον Γιάγκο, ευρισκόμενος σε προφανή θέση για γκολ και ο διαιτητής Σιδηρόπουλος υπέδειξε το σημείο του πέναλτι, δείχνοντας και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της «Ένωσης».



Ο Αμπντούν ανέλαβε την εκτέλεση και νίκησε τον Αραμπατζή για το 0-1 των Πειραιωτών στο 23’. Το σκηνικό είχε αλλάξει άρδην, με τον Ολυμπιακό να έχει το προβάδισμα και το αριθμητικό πλεονέκτημα. Πλέον, είχε φέρει τα παιχνίδι στα μέτρα του και η ΑΕΚ ήταν υποχρεωμένη να αλλάξει τα πλάνα της.

Στο μισάωρο, ο Λίνεν έβγαλε τον Γκερέιρο και έβαλε στην θέση του τον Μπουγαϊδη, ενώ ο Ολυμπιακός βρέθηκε κοντά σε ένα δεύτερο γκολ στο 37’ με τον Μήτρογλου, όταν έκανε γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή, αλλά ο γκολκίπερ της ΑΕΚ απέκρουσε με υπερένταση στην αριστερή του γωνία, διατηρώντας το σκορ στο 0-1.

Ένα λεπτό μετά η ΑΕΚ ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Χολέβα έπειτα από γύρισμα του Κοντοέ, με την απόσταση των δυο παικτών να είναι κοντινή και τον ρέφερι να θεωρεί ότι ήταν ακούσιο και να αφήνει το ματς να εξελιχθεί κανονικά.

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για ένα δεύτερο γκολ, αλλά τόσο ο Φουστέρ όσο και ο Γκρέκο δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλα στα δίχτυα από κοντινή απόσταση και με το 0-1 πήγαν οι δυο ομάδες στα αποδυτήρια.

Eξαιρετικοί οι Πειραιώτες στην επανάληψη

Το δεύτερο ημίχρονο μπήκε καλύτερα για τον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε το μομέντουμ και έδειξε διάθεση να καθαρίσει το ματς και να μην μπλέξει σε περιπέτειες.

Αφού πρώτα απείλησε με την κεφαλιά του Παπάζογλου στο 52’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ, ήρθε ο Μήτρογλου πέντε λεπτά μετά να σκοράρει ένα υπέροχο γκολ με αριστερό σουτ έξω από την περιοχή και αφού πρώτα είχε «αδειάσει» δυο αντιπάλους του.
Πανέμορφο τέρμα από τον διεθνή Έλληνα φορ, ο οποίος διάγει περίοδο παρατεταμένης φόρμας και σκοράρει με μεγάλη συχνότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.



Με άνεση πλέον ο Ολυμπιακός, είχε αποβάλει την πίεση από πάνω του και στο 64’ έφτασε κοντά και σε ένα τρίτο γκολ με τον Αμπντούν.

Ο Φουστέρ έκανε έξυπνη κάθετη πάσα για τον Αλγερινό, που βγήκε στην πλάτη της άμυνας, πρόλαβε την έξοδο του «Ντίμι», αλλά το πλασέ του κατέληξε λίγο πάνω από το δοκάρι.

Στο 65’, ο Ζαρντίμ έβγαλε τον Μασάντο, βάζοντας στην θέση του τον Ιμπαγάσα, ενώ για την ΑΕΚ ο Κωνσταντόπουλος άφησε την θέση του στον Αραμπατζή (ενοχλήσεις στο πόδι) και ο Φούντας μπήκε αντί του Κατσικοκέρη.

Από τα μέσα της επανάληψης, η «Ένωση» είχε ολοκληρώσει και τις τρεις αλλαγές της στον αγώνα, με τον Λίνεν να τα παίζει όλα για όλα στα λεπτά που απέμεναν μέχρι το φινάλε.



Οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα και στο 80’ έχασαν μια ακόμα καλή ευκαιρία για να σκοράρουν με τον Αμπντούν. Ο Αλγερινός έγινε κάτοχος της μπάλας, έπιασε ένα δυνατό δεξί σουτ από το ύψος της περιοχής και αριστερά, με τον Αραμπατζή να πέφτει όμορφα στην δεξιά του γωνία και να διώχνει σε κόρνερ.

Η ΑΕΚ είχε μείνει πλέον από δυνάμεις και δεν μπορούσε να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, ούτε να γίνει απειλητική για την εστία του Κάρολ, ο οποίος ήταν θεατής στη μεγαλύτερη διάρκεια του δεύτερου 45λεπτου.

Το νερό είχε μπει στ’ αυλάκι για τους περσινούς νταμπλούχους, που κρατούσαν άνετα το υπέρ τους σκορ...

Ο Ολυμπιακός πέτυχε άλλα δυο γκολ μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης, ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ σε υψηλά επίπεδα και μετατρέποντας σε «υγιεινό περίπατο» ένα ματς που στο πρώτο μέρος είχε εικόνα ντέρμπι.



Στο 85’, ο Φουστέρ με δεξί πλασέ στην κίνηση έπειτα από μπαλιά του Αμπντούν έκανε το 0-3 για τους Πειραιώτες, ενώ ο Μήτρογλου με ψύχραιμο αριστερό πλασέ ύστερα από ασίστ του Φουστέρ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα τρία λεπτά μετά, σκοράροντας για δεύτερη φορά στο ματς.
Πλέον, ο Ολυμπιακός έχει 28 βαθμούς, διατηρεί την διαφορά ασφαλείας των πέντε πόντων από τον δεύτερο ΠΑΟΚ, ενώ η ΑΕΚ έμεινε τελευταία με πέντε βαθμούς.



ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος (λ.τ. Αραμπατζής), Λαγός, Γιάγκο, Κουτρουμπής, Βλάχος, Φέτσης, Κορδέρο, Κατίδης, Κοντοές, Γκερέιρο (30’ Γκερέιρο), Κατσικοκέρης (66’ Φούντας)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Χολέβας (86’ Μοντέστο), Σιόβας, Παπάζογλου, Τοροσίδης, Φέισα, Γκρέκο (78’ Μανιάτης), Μασάντο (65’ Ιμπαγάσα), Αμπντούν, Φουστέρ, Μήτρογλου




Πηγή: woop
Μεγάλη νίκη ο Πανθρακικός επί του Αστέρα Τρίπολης




Μεγάλη βαθμολογικής σημασίας νίκη με 1-0 πήρε ο Πανθρακικός επί του Αστέρα Τρίπολης στην Κομοτηνή. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Παπαδόπουλος στο 21΄, ενώ οι Αρκάδες έχασαν πέναλτι στην επανάληψη με τον Ράγιος.


Οι παίκτες του Πανθρακικού πανηγυρίζουν το γκολ του Παπαδόπουλου

Καλύτερος ο Πανθρακικός στα πρώτα λεπτά, προηγήθηκε πολύ γρήγορα με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο και έχοντας ως «σύμμαχο» την τύχη κατάφερε να πανηγυρίσει τη μεγάλη νίκη.

Οι Αρκάδες απείλησαν στο 41΄ με την κεφαλιά του Περόνε, αλλά ο Κουτσόπουλος υποχρεώθηκε σε δύσκολη απόκρουση. Στο β' ημίχρονο και με τις αλλαγές που έκανε ο Τσιώλης, ο Αστέρος έγινε πιο επιθετικός και όσο περνούσε η ώρα πίεζε για το γκολ της ισοφάρισης.

Το πελοποννησιακό συγκρότημα έφτασε πολύ κοντά στο στόχο του στο 71ο λεπτό, όταν κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Γκάμπριελ από τον Πρίττα. Ο Ράγιος που το εκτέλεσε δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Κουτσόπουλο, που απέκρουσε με τα πόδια και κράτησε τη νίκη για την ομάδα του



Δύσκολη νίκη ο ΠΑΟΚ επί του Πλατανιά



Δυσκολεύτηκε ο ΠΑΟΚ, αλλά κατέβαλλε την αντίσταση του Πλατανιά με 2-0, χάρη στο γκολ-πέναλτι του Σαλπιγγίδη στο 68΄ και του Λίνο στο 73΄.


Οι παίκτες του ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν

Για 68 λεπτά στο ματς ο Πλατανιάς είχε κλείσει όλους τους διαδρόμους προς την άμυνα του και παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησαν οι γηπεδούχοι το γκολ δεν ερχόταν. Οι απουσίες που είχε η ομάδα του Γιώργου Δώνη επηρέασαν την απόδοσή της (Λάζαρ, Γκαρσία), ωστόσο, έφτασε στο «τρίποντο» και παραμένει πάντα σε τροχιά τίτλου.

Από την αρχή του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχό του, απέναντι στη διπλή ζώνη άμυνας του Πλατανιά. Στο 25' η κεφαλιά του Αθανασιάδη έφυγε ελάχιστα άουτ και στο 44΄ ο ΠΑΟΚ κέρδισε πέναλτι. Ο Αθανασιάδης, όμως, δεν κατάφερε να νικήσει τον Κηπουρό, ο οποίος έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέχισε να πιέζει και στο δεύτερο μέρος και δικαιώθηκε στο 68΄, μετά το νέο πέναλτι που κέρδισε σε χέρι του Ποτουρίδη. Ο Σαλπιγγίδης γιόρτασε την 300η συμμετοχή του στην πρώτη κατηγορία με γκολ κι έτσι οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0. Στο 73' μετά από ωραία προσωπική ενέργεια του Σαλπιγγίδη και ασίστ, ο Λίνο με υποδειγματικό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (2-0) και το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε σε εκείνο το σημείο.


Πήρε...μπροστά ο Ατρόμητος



Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στη Σούπερ Λίγκα πέτυχε ο Ατρόμητος, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Με γκολ του Καραγκούνη στο 30΄ οι Περιστεριώτες επικράτησαν 1-0 του Πανιωνίου.


Ο Θανάσης Καραγκούνης (A) σημείωσε το μοναδικό γκολ του αγώνα

Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς δείχνει να βρίσκει και πάλι το δρόμο της, καθώς μετά την επιτυχία επί του Πανθρακικού ήρθε το νέο «τρίποντο», αυτή την φορά κόντρα στον Πανιώνιο, που γνώρισε τη δεύτερη διαδοχική του ήττα και τέταρτη συνολικά στο πρωτάθλημα.

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στην πρώτη του αξιόλογη επιθετική προσπάθεια έφτασε πολύ κοντά στο γκολ, ωστόσο, ο Καραμάνος σημάδεψε το δοκάρι. Ωστόσο, ένα λεπτό μετά (30΄) οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Ο Κούτσι έβγαλε φοβερή μπαλιά στον Θανάση Καραγκούνη, ο οποίος βγήκε τετ-α-τετ με τον Περιστερίδη και δεν έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, πετυχαίνοντας το δεύτερο συνεχόμενο προσωπικό γκολ (είχε σκοράρει κι εναντίον του Πανθρακικού). Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου ο Αυλωνίτης είχε δοκάρι, αυτή την φορά για λογαριασμό του Πανιωνίου, που έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει.

Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος και στο δεύτερο μέρος, έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πίτου Γκαρσία στο 54΄ και δεν κινδύνεψε αμυντικά. Ο Πανιώνιος κυκλοφόρησε περισσότερο τη μπάλα, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο κι έτσι οι γηπεδούχοι πήραν δίκαια τη νίκη.



«Φρένο» στον Αρη έβαλε ο Λεβαδειακός



Μετά από 5 αγωνιστικές (3 ήττες και 2 ισοπαλίες) ο Λεβαδειακός επέστρεψε στις νίκες, καθώς κατέβαλλε την αντίσταση του Άρη με 2-1. Με 10 παίκτες έμειναν από το 49΄ οι Θεσσαλονικείς λόγω αποβολής του Γκέσιου με δεύτερη κίτρινη κάρτα.


Οι παίκτες του Λεβαδειακού πανηγυρίζουν

Τι μικρό σερί που είχε η ομάδα του Πασσιαλή (δύο ισοπαλίες με Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και νίκη επί της Βέροιας) σταμάτησε στη βοιωτική πρωτεύουσα. Εκεί, όπου η ομάδα του Γιώργου Παράσχου έπαιζε «με την πλάτη στον τοίχο» βάση της βαθμολογικής της θέσης και παρά το άγχος και την πίεση που υπήρχε κατάφερε να πάρει το πολύτιμο «τρίποντο».

«Κλειδί» στην εξέλιξη του αγώνα ήταν η αποβολή του Γκέσιου στο ξεκίνημα της επανάληψης. Ο μέσος του Άρη «εκβίασε» το πέναλτι, με αποτέλεσμα να δεχτεί τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και να αφήσει την ομάδα του με 10 παίκτες. Ο Λεβαδειακός προηγήθηκε σχετικά γρήγορα με το υπέροχο γκολ (με τακουνάκι) του Ζησόπουλου στο 22΄ μετά την ενέργεια του Πόι.

Οι Θεσσαλονικείς δεν το έβαλαν κάτω και «απάντησαν» στο 40΄ με τον Κανούλα, ο οποίος με διπλή προσπάθεια νίκησε τον Κυριακίδη και ισοφάρισε. Γρήγορα, όμως, ο Λεβαδειακός πήρε ξανά...κεφάλι στο σκορ, στο 43΄, με σκόρερ τον Βασιλείου μετά από διαδοχικές κεφαλιές των συμπαικτών του στην περιοχή του Άρη.

Στο δεύτερο μέρος ο Βελλίδης κράτησε δύο φορές...μέσα στο παιχνίδι την ομάδα του με εξαιρετικές επεμβάσεις σε σουτ των Κόρμπου και Πόι, στο 56΄ και 65΄ αντίστοιχα. Στις καθυστερήσεις ο Ροτζέριο σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Βελλίδη.


Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΣ Γιάννινα



Μετά από δύο αγωνιστικές ο ΠΑΣ Γιάννινα επέστρεψε στις νίκες. Χάρη στο γκολ του Ντε Βινσέντι στο 10΄ η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου επικράτησε 1-0 της Ξάνθης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.


Οι παίκτες του ΠΑΣ Γιάννινα πανηγυρίζουν το γκολ

Πέρα για πέρα δίκαιη η νίκη του ΠΑΣ, οι παίκτες του οποίου ήταν πιο αποφασισμένοι κι έδειξαν να θέλουν περισσότερο το «τρίποντο» από τους αντιπάλους τους. Το γρήγορο γκολ που πέτυχε ο Ντε Βινσέντι από την ενέργεια του Γεωργίου έδιωξε το άγχος από τους γηπεδούχους και στο 35΄ θα μπορούσαν να καθαρίσουν το ματς. Από υπέροχη συνεργασία, Γεωργίου και Ντε Βινσέντι, ο τελευταίος πλάσαρε, αλλά ο Φλίσκας έδιωξε πάνω στη γραμμή.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ιδιαίτερα στην επανάληψη. Ο ΠΑΣ μπήκε και πάλι δυνατά και στο 51΄ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να διπλασιάσει το σκορ. Ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε κόρνερ και ο Λίλα έπιασε ένα σουτ στην κίνηση, αλλά η μπάλα έφυγε λίγο άουτ. Η Ξάνθη προσπάθησε να αντιδράσει και στο 73ο λεπτό είχε την ευκαιρία για να ισοφαρίσει, αλλά δεν την αξιοποίησε. Συγκεκριμένα ο Μάνταλος σούταρε, ενώ ο Φεγκρούς ήταν πεσμένος, αλλά δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.



«Δάγκωσε» τη Βέροια ο ΟΦΗ


Με δύο ασίστ του Σίσιτς, οι Σόουζα (41΄) και Λαμπρόπουλος (59΄), πέτυχαν τα γκολ με τα οποία ο ΟΦΗ πήρε τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη επί της Βέροιας με 2-0, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.


Ο Ντένις Σόουζα (Κ) πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε.

Αναμφισβήτητα ο ΟΦΗ οφείλει σε μεγάλο βαθμό την επιτυχία του στον Μίρνες Σίσιτς. Ο Σλοβένος ήταν «όλα τα λεφτά» για τους γηπεδούχους, καθώς από δικές του πάσες μπήκαν και τα δύο γκολ και δικαιολογημένα αποθεώθηκε από τους οπαδούς της κρητικής ομάδας, αλλά και τους συμπαίκτες του.

Η ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου, ο οποίος τιμήθηκε σήμερα καθώς συμπλήρωσε 400 συμμετοχές στην καριέρα του ως προπονητής, ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του ματς, απέναντι στη Βέροια που κατέβηκε για να μην χάσει και επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου. Η πίεση του ΟΦΗ καρποφόρησε στο 41ο λεπτό του αγώνα, καθώς μετά από σέντρα του Σίσιτς, ο Σόουζα με προβολή έστειλε την μπάλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η Βέροια προσπάθησε να απαντήσει, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν και πάλι αυτοί που πανηγύρισαν. Στο 59' μετά από εκπληκτική ενέργεια και πάσα του Σίσιτς ο Λαμπρόπουλος πέτυχε το 2-0 και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Η αντίδραση των φιλοξενούμενων μετά και το δεύτερο τέρμα που δέχτηκαν ήταν...μηδενική, αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν και τρίτο γκολ. Για την ομάδα της Ημαθίας ήταν το πέμπτο διαδοχικό ματς χωρίς νίκη (3 ήττες, δύο ισοπαλίες).


Πηγή: naftemporiki

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τη σκόρπισε στους 4... ανέμους! (photos, video) - Το πανόραμα της 10ης αγωνιστικής"

Leave a reply