[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Τα δοκάρια στέρησαν τη νίκη-"κλειδί" από την Εθνική (photos, video)
Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Η Εθνική ομάδα ήρθε ισόπαλη με 0-0 κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη έχοντας δύο δοκάρια


Σε ένα πολύ κρίσιμο ματς για την πρωτιά του ομίλου για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας, η Εθνική ήρθε ισόπαλη με 0-0 στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» κόντρα στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Οι δύο ομάδες αναμένεται να διεκδικήσουν την πρώτη θέση που οδηγεί απευθείας στα γήπεδα της Βραζιλίας για τα τελικά του Μουντιάλ.

Η Εθνική μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και είχε δοκάρι στο 5΄, σε μία τρομερή ευκαιρία που έχασε ο Γκέκας. Στο 42΄ ο Τοροσίδης είχε επίσης δοκάρι, ενώ οι Βόσνιοι είχαν δύο ακόμα καλές στιγμές και η ομάδα του Σάντος μία με τον Σαλπιγγίδη.

Το 0-0 ήταν τελικά το αποτέλεσμα της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να φτάνουν τους 7 βαθμούς και να βρίσκονται στη πρώτη θέση.

Πως ξεκίνησαν οι δύο ομάδες



Ο Φερνάντο Σάντος ξεκίνησε με τον Καρνέζη κάτω από τα δοκάρια, τους Παπασταθόπουλο και Μαλεζά στο κέντρο της άμυνας, με τους Τοροσίδη και Σπυρόπουλο δεξιά και αριστερά αντίστοιχα. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Τζιόλης, Κατσουράνης, ενώ ο Μανιάτης έπαιξε στη δεξιά πτέρυγα και ο Φορτούνης στην αριστερή. Το επιθετικό δίδυμο αποτελούσαν οι Σαμαράς-Γκέκας, σε ένα σύστημα 4-4-2.

Από την, ο Σούσιτς ξεκίνησε την αναμέτρηση με τους Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούζντζα, Σαλίχοβιτς, Λούλιτς, Ζαχίροβιτς, Μεντούνγιανιν, Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς και Τζέκο.

Βάλτο αγόρι μου!



Η Εθνική ομάδα μπήκε δυνατά στο ματς και μόλις στο 5΄ έχασε μία τρομερή ευκαιρία για να πετύχει ένα γκολ. Στο 5΄ ο Σαμαράς πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, βρέθηκε απέναντι από τον Μπέγκοβιτς και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Γκέκα, ο οποίος προ κενής εστίας κατάφερε, διότι περί κατορθώματος πρόκειται, να στείλει τη μπάλα στο δοκάρι.

Στο 24΄ ήταν η σειρά της Βοσνίας/Ερζεγοβίνης να απολέσει μία τεράστια ευκαιρία στο ματς. Ο Μισίμοβιτς βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση για γκολ, με το σουτ του να διώχνει με κεφάλια πάνω στη γραμμή ο Γιάννης Μανιάτης, ο οποίος κράτησε το μηδέν για την Εθνική μας ομάδα.

Άτιμα δοκάρια




Στο 34΄ η Εθνική μας είχε νέο δοκάρι. Η μπάλα κατέληξε στον Τοροσίδη, ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, σε μία φάση που νωρίτερα ο Γκέκας ζητάει πέναλτι.
Η Βοσνία, όμως, απάντησε στις ευκαιρίες όταν στο 41΄ ο Λούλιτς βρέθηκε απέναντι από τον Καρνέζη, με τον Έλληνα πορτιέρο να μπλοκάρει τη μπάλα με διπλή προσπάθεια.
Τελικά, το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του ημιχρόνου με την Ελλάδα να έχει δύο δοκάρια και τη Βοσνία δύο καλές φάσεις για γκολ.

«Έσπασε» το ρεκόρ ο «Κάρα»




Ο Καραγκούνης στο 67΄ μπήκε στη θέση του τραυματία Μαλεζά και συμπλήρωσε 121 συμμετοχές και είναι πλέον ο μοναδικός που το έχει πετύχει, ξεπερνώντας τον Ζαγοράκη.

Στα αγωνιστικά, σε μία ακόμα μεγάλη ευκαιρία για την Εθνική μας, στο 78΄ ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά ο Μπέγκοβιτς έδιωξε εντυπωσιακά τη μπάλα.

Μέχρι τότε το παιχνίδι γινόταν στο κέντρο, με τις δύο ομάδες να φοβούνται να «ανοιχτούν» δείχνοντας πως και η ισοπαλία δεν θα ήταν κακό αποτέλεσμα για τη συνέχεια.
Τελικά, οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες χωρίς τέρματα έχοντας αμφότερες από εφτά βαθμούς.



Σκόρερς: -
Κίτρινες: 17΄ Σαμαράς – 22΄ Ντζέκο, 74΄ Βράνιες
Κόκκινες: -
Δοκάρια: 5΄ Γκέκας, 42΄ Τοροσίδης
Διαιτητής: Αντόνιο Νταμάτο (Ιταλός)
Βοηθοί: Ρικάρντο Ντι Φιόρε (Ιταλός), Λούκα Μαντζιάνι (Ιταλός)
Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ελλάδα (Φερνάντο Σάντος): Καρνέζης, Σπυρόπουλος, Τοροσίδης, Μαλεζάς (67΄ Καραγκούνης), Παπασταθόπουλος, Κατσουράνης, Τζιόλης, Φορτούνης, Μανιάτης (80΄ Μήτρογλου), Σαμαράς, Γκέκας (57΄ Σαλπιγγίδης)

Βοσνία/Ερζεγοβίνη (Σάφετ Σούσιτς): Μπέγκοβιτς, Σπάχιτς, Βράνιες, Μούζντζα, Σαλίχοβιτς, Λούλιτς (74΄ Στεφάνοβιτς), Ζαχίροβιτς, Μεντούνγιανιν (74΄ Ίμπρισιτς), Μισίμοβιτς, Ιμπίσεβιτς, Τζέκο


STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Τα δοκάρια στέρησαν τη νίκη-"κλειδί" από την Εθνική (photos, video)"

Leave a reply