[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
"11Eleven Project" - Παγκόσμια πρεμιέρα
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Το αθηναϊκό κοινό θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει στην παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ "11Eleven Project", που θα προβληθεί την Κυριακή 11 Νοεμβρίου.

Ταξιδέψτε μέσα σε 75 λεπτά σε 179 χώρες από όλον τον κόσμο, στις 12 το μεσημέρι στον Δημοτικό Κινηματογράφο ΣΙΝΕΑΚ στον Πειραιά, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού & Αθλητισμού Νεολαίας (ΟΠΑΝ) του Δήμου Πειραιά, και στις 8 το βράδυ στο NIXON BAR στον Κεραμεικό.

Το εγχείρημα ανήκει στην ομάδα 11Eleven Project, η οποία με έδρα την Αυστραλία, ενσαρκώνει την ιδέα προβολής διαφορετικών πολιτισμών, έχοντας έναν στόχο: τη μετουσίωση της τέχνης σε "εργαλείο" που σκοπό έχει τη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου για όλους τους ανθρώπους.

Στις 11/11/11, η ομάδα 11Eleven Project προσκάλεσε ανθρώπους από όλο τον κόσμο να μοιραστούν "μια ημέρα από τη ζωή τους", καταγράφοντας εικόνες, ήχους και μουσικές, οι οποίες ενώθηκαν στο πρωτότυπο αυτό ντοκιμαντέρ.

"Ζούμε σε έναν κόσμο με άπειρες δυνατότητες συνεργασίας", δήλωσε η δημιουργός Danielle Lauren. "Για πρώτη φορά, οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο μπορούν να επικοινωνούν και να μοιράζονται τις ιστορίες τους σχεδόν στιγμιαία. Η δύναμη αυτή μπορεί να αξιοποιηθεί για κάτι ξεχωριστό".

Στη χώρα μας, πρόθεση των διοργανωτών είναι να δοθεί η ευκαιρία στο κοινό να ανακαλύψει μέσα από τα μάτια απλών ανθρώπων, τον κόσμο στον οποίο ζούμε. Σε μια δύσκολη εποχή, όπως αυτή που διανύουμε μπορούμε να ωφεληθούμε από μια προβολή που θα μας δείξει πόσα κοινά έχουμε μεταξύ μας και θα αναδείξει την ομορφιά του κόσμου που μας περιβάλλει.

Η είσοδος είναι δωρεάν. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με το 11Eleven Project στις ιστοσελίδες www.11elevenproject.com και www.facebook.com/pages/11Eleven-Project-Athens-Greece.

ΣΙΝΕΑΚ, Πλατεία Δημαρχείου (πρώην Κοραή), Πειραιάς
Νixon Bar, Αγησιλάου 61Β, Κεραμεικός


Πηγή: nooz

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for ""11Eleven Project" - Παγκόσμια πρεμιέρα"

Leave a reply