[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Βαρουφάκης: Λένε ψέμματα, τα 44 δισ. της δόσης θα πάνε μόνο στις τράπεζες και στους δανειστές
Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Σε έξι μήνες από σήμερα το ελληνικό εισόδημα θα είναι ακόμη πιό αδύνατο αφού η δόση των 44 δισ. θα πάει στις τράπεζες και στους πιστωτές του ελληνικού δημοσίου, δήλωσε ο οικονομολόγος καθηγητής Γιάννης Βαρουφάκης.

Μιλώντας στο πρωινό του ΑΝΤ1 ο κ. Βαρουφάκης είπε ότι «αύριο ξημερώνει μια Τρίτη, στη συνεδρίαση του Eurogroup για την Ελλάδα που θα φέρει τη χώρα μας στην ίδια κατάσταση που βρίσκεται σήμερα». Ο γνωστός καθηγητής πρόσθεσε ότι παρά την επιμήκυνση και τη νέα δόση των 44 δισ. ευρώ το ελληνικό εισόδημα θα είναι πιό αδύνατο από σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση θα αντιμετωπίζει τις ίδιες μαύρες τρύπες και ο κ. Σαμαράς θα κληθεί να απαντήσει πού έχουν οδηγήσει όλα τα μέτρα που έχουν ληφθεί στη χώρα μας.

«Τα χρήματα της δόσης δεν θα δοθούν στο ελληνικό δημόσιο, θα είναι δεσμευμένα. Θα πάνε κυρίως στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών και τα υπόλοιπα θα πάνε στους πιστωτές του ελληνικού δημοσίου. Ενα ελάχιστο κομμάτι θα πάει στο ελληνικό δημόσιο, την ώρα που εμείς, με τα μέτρα που έχουν ληφθεί, έχουμε μειώσει το ΑΕΠ κατά 20 δισ. ευρώ» είπε ο κ. Βαρουφάκης.

«Θα είναι χαμένα χρήματα» κατέληξε ο καθηγητής.
STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Βαρουφάκης: Λένε ψέμματα, τα 44 δισ. της δόσης θα πάνε μόνο στις τράπεζες και στους δανειστές"

Leave a reply