[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Περισσότερα από 500.000 βιβλία σε χαμηλές τιμές στο 1ο Παζάρι Βιβλίου Θεσσαλονίκης
Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Περισσότεροι από 500.000 τόμοι βιβλίων όλων των κατηγοριών και των εκδοτών, τοποθετημένοι σε πάγκους σε ένα οργανωμένο περίπτερο που στήθηκε έξω από την πύλη της ΔΕΘ (απέναντι από την ΧΑΝΘ), διατίθενται στους αναγνώστες της Θεσσαλονίκης σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές, με πρωτοβουλία του Συνδέσμου Εκδοτών Βιβλίου και του Συνδέσμου Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας.


Το Παζάρι Βιβλίου, που διοργανώνεται εδώ και 17 χρόνια στην Αθήνα, φιλοξενείται για πρώτη φορά φέτος και στη Θεσσαλονίκη για 20 μέρες (από τις 25 Οκτωβρίου μέχρι τις 13 Νοεμβρίου), με σκοπό να δώσει στους κατοίκους της βόρειας Ελλάδας την ευκαιρία να αποκτήσουν αγαπημένα βιβλία με τιμές που ξεκινούν από 0,50 λεπτά.

«Ήταν επιθυμία του κόσμου να πραγματοποιηθεί το Παζάρι Βιβλίου και στην Θεσσαλονίκη και εξαρτάται από την ανταπόκριση του κόσμου εάν θα καθιερωθεί ως θεσμός στην πόλη» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΚΒΕ, Μπάμπης Μπαρμπουνάκης. Σύμφωνα με τον ίδιο, η προσέλευση του κόσμου είναι εντυπωσιακή, ιδιαίτερα των νέων που δείχνουν προτίμηση σε μυθιστορήματα, λογοτεχνία και ιστορικά βιβλία.

Στο Παζάρι διατίθενται βιβλία όλων των κατηγοριών, από 150 εκδότες, που απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Το 70% των διαθέσιμων βιβλίων έχει τιμή πώλησης κάτω των τριών ευρώ και το 90% κάτω των πέντε ευρώ. 

Λειτουργεί καθημερινές, Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 το πρωί έως τις 22.00 το βράδυ και η είσοδος είναι ελεύθερη.     


Πηγή: newpost

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for " Περισσότερα από 500.000 βιβλία σε χαμηλές τιμές στο 1ο Παζάρι Βιβλίου Θεσσαλονίκης"

Leave a reply