[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Ρουπακιώτη αφήνουν έκθετη την κυβέρνηση
Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


"Στο δικό του κόσμο ο πρωθυπουργός, δηλώνει τη θρασύτατη αισιοδοξία του για έξοδο από την κρίση"...

«Οι δηλώσεις Ρουπακιώτη αφήνουν σίγουρα έκθετη την κυβέρνηση για τον τρόπο με τον οποίο αυτή αποφασίζει τα βάρβαρα μνημονιακά μέτρα και αποτελούν αντανάκλαση της κοινωνικής πίεσης προς αυτήν. Επιβεβαιώνεται κάθε μέρα η κατάσταση αποσύνθεσης και διάλυσης στην οποία βρίσκεται η κυβέρνηση» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις.

«Στο δικό του κόσμο ο Έλληνας πρωθυπουργός, δηλώνει τη θρασύτατη αισιοδοξία του για έξοδο από την κρίση, την ίδια στιγμή που η χώρα βυθίζεται καθημερινά στην ύφεση και την ανεργία εξαιτίας της απαρέγκλιτης εφαρμογής των επιταγών της τρόικας και της απουσίας οποιασδήποτε πρότασης για την ευρωπαϊκή αντιμετώπιση του δημόσιου χρέους».

«Εκείνοι που μιλούν για «επιτυχία» του μνημονιακού προγράμματος δεν προσβάλλουν απλώς τη νοημοσύνη του ελληνικού λαού, αλλά δείχνουν και τον απερίγραπτο κυνισμό τους απέναντί του. Μόνη λύση η ανατροπή της μνημονιακής πολιτικής και των εκφραστών της και η στήριξη ενός εναλλακτικού προγράμματος ανασυγκρότησης της χώρας, ανάπτυξης και αναδιανομής του πλούτου».

Σημειώνεται ότι ο υπ. Δικαιοσύνης κ. Ρουπακιώτης δήλωσε σήμερα σε πρωινή εκπομπή πως «τα μέτρα μου επιβλήθηκαν δεν τα έγραψα εγώ. Πείτε μου έναν υπουργό που έγραψε ο ίδιος τα μέτρα που υπέγραψε». Πηγή: epikaira

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: Οι δηλώσεις Ρουπακιώτη αφήνουν έκθετη την κυβέρνηση"

Leave a reply