[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΠΑΟ: Στη Ρώμη για την υπέρβαση με Λάτσιο
Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


 Στην ηλιόλουστη Ρώμη βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό παιχνίδι με τη Λάτσιο στο Europa League, από το οποίο θα εξαρτηθεί το ευρωπαϊκό μέλλον του «τριφυλλιού»
.
Στο «Ελ. Βενιζέλος» οι «πράσινοι» συνυπήρξαν, αλλά δεν συναντήθηκαν, με τον μπασκετικό Ολυμπιακό. Μόνο ο Βασίλης Σπανούλης είδε κάποιους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ, ωστόσο δεν μίλησαν καθώς δεν γνωρίζονται.

Αντίθετα, ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρήκε γνωστό. Πρόκειται για τον Οράσιο Γκονζάλες, επί μια τετραετία διευθυντή της ακαδημίας του Αστέρα Τρίπολης. Οι δύο Πορτογάλοι τα είπαν για πολύ ώρα, με τον Οράσιο Γκονζάλες, ο οποίος πήγαινε στην Κύπρο να αναλάβει ομάδα, να εύχεται καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό.


 Λίγο αργότερα, μέσα στο αεροπλάνο, ο Φερέιρα ήταν ο μόνος που κάθισε στην πρώτη θέση (οι συνεργάτες του ήταν με τους παίκτες στις οικονομικές) και δεν σηκώθηκε από την καρέκλα του, έχοντας μπροστά του ένα πάκο χαρτιά με σημειώσεις.

Όταν η αποστολή έφτασε στο αεροδρόμιο της Ρώμης και την ώρα που οι παίκτες επιβιβάζονταν στο πούλμαν, δύο από τους περίπου 30 οπαδούς που ήταν μαζί και στο αεροπλάνο, είπαν στον Τοτσέ: «One more tomorrow (μετ. άλλο ένα αύριο)», με τον Ισπανό (σ.σ. σκόραρε με Τότεναμ και Λάτσιο στο ΟΑΚΑ) να χαμογελάει, λέγοντας «ναι, ναι»!

Η ποδοσφαιρική Ρώμη πάντως, δεν ασχολείται καθόλου με το αυριανό παιχνίδι, καθώς όλη η πόλη κινείται στους ρυθμούς του κυριακάτικου ντέρμπι Λάτσιο - Ρόμα.

Την ομάδα, από τη διοίκηση, συνοδεύουν ο πρώτος αντιπρόεδρος, Λεωνίδας Πολέμης, ο επιχειρησιακός διευθυντής, Βαγγέλης Πέτσος, ο τεχνικός σύμβουλος, Κώστας Ελευθεράκης και ο υπεύθυνος ασφαλείας, Γιάννης Μπούτσικας. Άλλωστε, πάγια εντολή στον Παναθηναϊκό είναι να μην πηγαίνουν πολλοί με την ομάδα και για λόγους οικονομίας.

Τέλος, ο πρόεδρος της ομάδας, Γιάννης Αλαφούζος αναμένεται αύριο στην Ιταλία, λίγες ώρες πριν τον αγώνα.


Πηγή: sentragoal

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΠΑΟ: Στη Ρώμη για την υπέρβαση με Λάτσιο "

Leave a reply