[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
ΣΥΡΙΖΑ: Το μνημόνιο είναι η καταστροφή μας
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKOΌτι το μνημόνιο είναι η καταστροφή καθώς καταστρέφει τις δυνατότητες της χώρας για ανάπτυξη, τονίζει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Κ.Ο. του κόμματος.

«Το μνημόνιο είναι η καταστροφή. Σημαίνει καταστροφή των δυνατοτήτων της χώρας για ανάπτυξη, διάλυση των εργασιακών δικαιωμάτων, κατάργηση του κοινωνικού κράτους, φτώχεια, ανεργία, λουκέτα σε επιχειρήσεις.

Κάθε υπόσχεση του πρωθυπουργού ότι δεν θα περικοπούν εκ νέου μισθοί και συντάξεις, είναι τόσο φερέγγυα όσο και οι υποσχέσεις περί επαναδιαπραγμάτευσης και αλλαγή της ασκούμενης πολιτικής. Στην πραγματικότητα η ψήφιση και νέων μνημονιακών μέτρων θα οδηγήσει σε ένα νέο σπιράλ λιτότητας και ύφεσης που θα δικαιολογεί για τα μνημονιακά κόμματα τη λήψη πρόσθετων μέτρων.

Πρέπει τώρα να μπει ένα τέλος Η μόνη στάση ευθύνης και αξιοπρέπειας είναι αυτή της καταψήφισης του συνόλου των μέτρων και του προϋπολογισμού. Ο κ. Σαμαράς πρέπει να έχει σύντομα την τύχη του κ. Παπανδρέου και του κ. Παπαδήμου», καταλήγει η ανακοίνωση.Πηγή: newsbomb

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "ΣΥΡΙΖΑ: Το μνημόνιο είναι η καταστροφή μας "

Leave a reply