[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Νόημα..
Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Μία πέτρα μετακινήθηκε από ‘δω, εκεί. Τι άλλαξε; Εσύ αναζητούσες πάντα κάποιον, κάποιον να σε στηρίξει, να σου δώσει τα πάντα, να γράψει το όνομά σου σ’όλους τους τοίχους της πόλης. Ο άνεμος κάτι φέρνει, αλλά δεν το είδες. Οι ιδέες είναι αόρατες. Ο θάνατος είναι ορατός.

Νόημα δεν υπάρχει. Γιατί πρέπει να υπάρχει νόημα;

Το κύμα άφησε μία σταγόνα παραπάνω στην άμμο. Ποιος το πρόσεξε; Εσύ μετράς τη ζωή σου, και όλοι οι υπολογισμοί βγάζουν αρνητικό πρόσημο.Κάπου σου έπεσε μία κάθετη γραμμή. Ένας δρόμος έμεινε απάτητος. Ένα μονοπάτι σβήστηκε από το χάρτη.

Νόημα δεν υπάρχει. Γιατί πρέπει να υπάρχει νόημα;

Το ρολόι έχασε ένα δευτερόλεπτο. Πού πήγε; Εσύ έβλεπες μόνο αριθμούς εκεί που οι άλλοι έβλεπαν φώτα να ανάβουν. Κοιμήθηκες βαριά, και όταν ξύπνησες είχε μείνει μόνο το μηδέν. Η οθόνη θα σβήσει. Η γραμμή θα μείνει ευθεία.

Νόημα δεν υπάρχει. Γιατί πρέπει να υπάρχει νόημα;

Μια αόρατη φλόγα άναψε. Ποιον ζεσταίνει; Εσύ έμαθες να βλέπεις τα χρώματα ασπρόμαυρα. Ένα ουράνιο τόξο σου έγνεφε, αλλά δεν το είδες. Η μοναξιά είναι διάφανη. Η θλίψη αδιαπέραστη.

Νόημα δεν υπάρχει. Γιατί πρέπει να υπάρχει νόημα;

Ένα πουλί φτερούγισε για λίγο. Πού ήθελε να πάει; Εσύ τα έπαιξες όλα και έχασες. Δεν ήσουν φτιαγμένος για να κερδίσεις, αλλά ήθελες να παίξεις. Μετά στάθηκες ανάποδα μπροστά στον ήλιο και έβλεπες μόνο τη σκιά σου. Αυτό που έχεις μέσα σου δε βγαίνει έξω. Αυτοί εκεί έξω δε θα μάθουν ποτέ τι είχες μέσα σου.

Νόημα δεν υπάρχει. Ποτέ δεν υπήρξε.

the stranger

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...