[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Έρχεται η συνέχεια της θρυλικής «Καζαμπλάνκα» ;
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO


Το σενάριο πάντως υπάρχει εδώ και 22 χρόνια


Ο Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ και η Ίνγκριντ Μπέργκαμ αποχαιρετίστηκαν για πάντα στο αεροδρόμιο της Καζαμπλάνκα, πριν από 70 χρόνια. Η ιστορία τους ωστόσο δεν τελείωσε εκεί, σύμφωνα με την Κας Γουόρνερ, παραγωγό και εγγονή του συνιδρυτή της Warner Bros, η οποία υποστηρίζει ότι έχει στα χέρια της το σενάριο της συνέχειας της θρυλικής ταινίας.

Σύμφωνα με τη New York Post και το Entertainment Weekly, η Γουόρνερ βρήκε τυχαία σε μια επίσκεψη στο σπίτι του Χάουαρντ Κοχ, ενός εκ των σεναριογράφων της «Καζαμπλάνκα», το σενάριο της συνέχειας της κλασσικής ταινίας του 1942, που ο ίδιος έγραψε το 1980, κι έχει τίτλο «Return to Casablanca». Η ίδια δήλωσε στο Entertainment Weekly ότι το διάβασε και είναι «σκέτο χρυσάφι».

Ωστόσο, οι υπεύθυνοι της Warner Bros, δεν είχαν την ίδια ενθουσιώδη αντίδραση με τη Γουόρνερ, αν και της υποσχέθηκαν ότι αν βρεθεί ο κατάλληλος σκηνοθέτης, θα του ξαναδώσουν μια ευκαιρία.
Σημειώνεται ότι όταν το 1944 η ταινία βραβεύτηκε με Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Σεναρίου , η Warner επεχείρησε σχεδόν αμέσως να κυκλοφορήσει το sequel του, με τίτλο «Brazzaville», αλλά το πρότζεκτ ναυάγησε γρήγορα.


Πηγή: iefimerida

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Έρχεται η συνέχεια της θρυλικής «Καζαμπλάνκα» ; "

Leave a reply