[ ]
Πρόσφατες Αναρτήσεις
Η μάχη της ουράς και ο Άρης
Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 Posted by STEVENIKO

Με τρεις αγώνες ανοίγει η 10η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο ΟΦΗ υποδέχεται στο «Γεντί Κουλέ» την Βέροια, ο ΠΑΣ την SKODA Ξάνθη στα Γιάννενα και ο Λεβαδειακός τον Άρη στην Λιβαδειά.
Χωρίς απουσίες κόντρα στην Βέροια

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη την Βέροια (17:15, Novasports 1, pamesports.gr), με την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου να θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης, προκειμένου να σκαρφαλώσει στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίκτες του, καθώς είδε και τους τραυματίες να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Επιπλέον, με δηλώσεις του μεσοβδόμαδα, ζήτησε από τους διαιτητές, να μην επηρεαστούν από τις διαμαρτυρίες της Βέροιας στον περασμένο αγώνα με τον Άρη.

Η αποστολή του ΟΦΗ: Αγριμάκης, Γουναρίδης, Μπούρμπος, Ζαχαράκης, Βάντο, Μονιάκης, Σαρ, Σόουζα, Χαριτωνίδης, Κουρδάκης, Βερόν, Μπανούσης, Ζορμπάς, Ιωαννίδη,ς Βιτώρος, Παπάζογλου, Κουτσιανικούλης, Σίσιτς, Καπουράνης και Λαμπρόπουλος.

Με πολλά προβλήματα στην Κρήτη

Την νίκη θέλει η Βέροια μετά από τέσσερις αγωνιστικές, αυτή την φορά κόντρα στον ΟΦΗ. Ωστόσο τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του Νίκου Καρύδα δεν είναι λίγα. Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του για το σημερινό ματς βασικούς παίκτες του.

Συγκεκριμένα, εκτός αποστολής βρίσκονται οι τραυματίες Μπεθέρα, Λόπεθ και Γεωργέας, οι τιμωρημένοι Σνάουτσνερ και Μπαργκάν

Η αποστολή της Βέροιας: Τζόναθαν, Καντιμοίρης, Καλί, Ορέστες, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Τζημογιάννης, Ζε Βιτόρ, Καφές, Μπελόν, Καλογέρης, Καλτσάς, Ολαϊτάν, Γκιγέρμο, Ιωάννου, Παυλίδης, Μπάρμπας, Κόστλι.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ: Ακρίβος (Αθηνών), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
ΓΗΠΕΔΟ: «Θ. Βαρδινογιάννης»

Θέλει επιστροφή στις νίκες

Ο ΠΑΣ υποδέχεται στα Γιάννενα την SKODA Ξάνθη (17:15, Novasports 2, pamesports.gr), με την ομάδα των Ιωαννίνων να θέλει τους τρεις βαθμούς της νίκης, τους οποίους και αγνοεί εδώ και τρεις αγωνιστικές. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου θέλει να αφήσει πίσω της την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης την περασμένη αγωνιστική και να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα κόντρα στην Ξάνθη.
Ο Έλληνας τεχνικός δεν θα έχει στην διάθεση του, τους τραυματίες, Αυγενικού, Ντάσιο, Μπέριο και Πατσατζόγλου.

Η αποστολή: Φεγκρούς, Ταμπάσης, Οικονόμου, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Πάντος, Μιχαήλ, Κεϊτά, Λίλα, Γιάκος, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Τσουκαλάς, Νικλητσιώτης, Γεωργίου, Κοροβέσης, Τοπούζης, Ίλιτς.

Με γεμάτο απουσιολόγιο

Η Ξάνθη από την πλευρά της, θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα και να ξεκολλήσει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Ακρίτες θέλουν να σημειώσουν την δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους μετά την επικράτηση τους επί του Λεβαδειακού την περασμένη αγωνιστική.

Ο Νίκος Κωστένογλου και αυτός με την σειρά του, θα έχει αρκετές απουσίες στο σημερινό ματς με τον ΠΑΣ, καθώς εκτός αποστολής έμειναν οι Ντάνι, Μπέρτο, Πλατέλλας και Μαρίν

Η αποστολή: Λοντίγκιν, Λυμπερόπουλος, Μπαξεβανίδης, Κομεσίδης, Βάλλας, Καζούμπας, Γούτας, Φλίσκας, Μάνταλος, Βασιλακάκης, Γκατσολάρι, Τριάδης, Νάκας, Ράνος, Μαρκόφσκι, Ονουάτσι, Αλτιπαρμακόφσκι, Τορομανίδη, Κούτεβ.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Λιαχούδης (Μακεδονίας)
ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Μακεδονίας), Θανασακούδης (Μακεδονίας)
ΓΗΠΕΔΟ: «Ζωσιμάδες

Επιτακτική ανάγκη το... τρίποντο

Η ομάδα του Γιώργου Παράσχου αγνοεί εδώ και ενάμιση μήνα την νίκη, με αποτέλεσμα οι τρεις βαθμοί να αποτελούν μονόδρομο για τον Λεβαδειακό κόντρα στον Άρη (19:30, Novasports 2, pamesports.gr).

Οι Βοιωτοί με έξι βαθμούς βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας και θα επιχειρήσουν σήμερα να πάρουν την δεύτερη νίκη τους στο πρωτάθλημα. Ο τεχνικός του Λεβαδειακού, δεν θα έχει στην διάθεση του τον Στέφανο ναπολεόνι, τον οποίο θεώρησε ανέτοιμο για το σημερινό ματς.

Η αποστολή του Λεβαδειακού: Κυριακίδης, Κασμερίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Κόρμπος, Ζησόπουλος, Νικολακάκης, Γεωργίου, Κοτίτσας, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Ροτζέριο, Μίλιεβιτς, Πόι, Βασιλείου, Μπουντόπουλος, Περέιρα Ντος Σάντος, Ντε Μπρίτο Πινέιρο

Θέλει την πρώτη του νίκη μακριά από το «Κλ. Βικελίδης»

Ο Άρης θα επιχειρήσει να πάρει την πρώτη του νίκη μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης» την φετινή σεζόν κόντρα στον Λεβαδειακό. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα ταξιδέψει στην Λιβαδειά με την ψυχολογία της να βρίσκεται στα ύψη, μετά την ισοπαλία με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά και τη νίκη επί της Βέροιας.

Οι απουσίες είναι αρκετές και για τον Άρη, καθώς στο απουσιολόγιο βρίσκονται τα ονόματα του Αγκάνθο, Κοέλιο, Καζναφέρη, Παπαστεριανού, Πουλίδο και Ασλανίδη.

Η αποστολή του Άρη: Βελλίδης, Διούδης, Αγγελούδης, Αντωνιάδης, Γιαννίτσης, Γιαννιώτας, Γιώρης, Γκέσιος, Κανούλας, Καπετάνος, Καραγιάννης, Κοτσώνης, Μαργαρίτης, Νταμαρλής, Παντίδος, Παπαζαχαρίας, Σουνάς, Τριανταφυλλάκος, Οικονομόπουλος, Τσουκάνης, Ψυχογιός
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μάνταλος (Αθηνών)

ΒΟΗΘΟΙ: Καρατζίκας (Αθηνών), Ελευθερίου (Αθηνών)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς





Πηγή: pamesports

STEVENIKO

Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη σας...

0 σχόλια for "Η μάχη της ουράς και ο Άρης"

Leave a reply